+38 (044) 393-41-07
+38 (067) 551-29-81
+38 (093) 551-29-81
sales@a4.com.ua

Купити програму 1С:Підприємство 8 для України

Купити 1С:Підприємство — Легко! Переходьте в потрібний розділ або залишайте заявку, ми відповімо на всі питання і детально познайомимо вас з можливостями програмного забезпечення, виходячи з вимог Вашого бізнесу.

Подивитися ціни на програмні продукти можна на сторінках програм в розділах нижче або перейшовши в Прайс-лист по кнопці “Ціни 1С:Підприємство”

Замовляйте консультацію
Ціни "1С:Підприємство"

Програми та підтримка "1С:Підприємство"

Популярні програми
Підтримка 1С:Підприємство
Галузеві рішення​

Сервіси, послуги та інші доповнення для "1С:Підприємство"

Сервіси та послуги
CRM системи
Мобільні додатки
Розробки

Програма 1С:Підприємство 8 створена для управління практично всіма аспектами діяльності в компанії будь-якого розміру. З нею можна структуровано і автоматизовано вести не тільки бухгалтерський облік, але управлінський і фінансовий. Саме таку відповідь ви отримаєте, запитавши в інтернеті “програма 1С:Підприємство що це”.

Це програмне забезпечення ідеально підходить практично для будь-якої сфери бізнесу. Її різні версії впроваджуються, враховуючи особливості кожної індивідуальної компанії і налаштовуються під її потреби. Впровадження 1С:Підприємство відбувається максимально швидко і під повним контролем замовника. Процес впровадження не закінчується на продажу і ліцензування 1С:Підприємство. Кожен клієнт отримує повну технічну підтримку, навчання персоналу. Крім цього ми стежимо за тим, щоб вчасно внести всі оновлення. Це допомагає чітко дотримуватися законодавства країни у фінансовій та управлінській сфері. Впровадження 1С:Підприємство значно полегшить роботу персоналу відділів бухгалтерії та кадрів, а також менеджерів з продажу, складу і т.д. Керівництво в свою чергу отримує практично моментальний доступ до будь-якої звітності, встановленої рамками версії. 1С:Підприємство допомагає швидко реагувати на негативні показники і вчасно їх виправляти, що в свою чергу позитивно впливає на тенденцію розвитку вашого бізнесу.

На сьогоднішній день існують основні і найпопулярніші версії 1С:Підприємство України, якщо бути точніше платформи програми: 8 — 8.2 — 8.3

1С:Підприємство 8 має велику кількість галузевих програмних рішень і функцій. Деякі з них:

  • Бухгалтерський облік. Набір функцій для комплексного ведення всього обліку в бухгалтерії
  • Зарплата і кадри. Крім розрахунку заробітної плати для сотруднков, складання графіків відпусток, виходів і т.д. Існує можливість розробки і впровадження цілих мотиваційних програм і відстеження їх результативності та успішності в розрізі цілих бізнес-процесів
  • Автоматизація 1С:Підприємство для України дозволяє розділяти на цілі сегменти клієнтську базу, аналізувати кожен з них для отримання більшого прибутку
  • Документообіг. Даний компонент дозволяє вести його в електронній формі, створювати нумерацію, сортувати і багато іншого.
  • Контроль і управління торгівлею і складом
  • Управління всіма виробничими процесами
  • І багато іншого

1С:Підприємство 8 купити можна просто зв’язавшись з нами або заповнивши форму для зв’язку. Наші фахівці дадуть відповідь на всі ваші запитання допоможуть підібрати рішення під ваші бізнес процеси і впровадити програмне забезпечення в роботу.

Дізнавайтесь, яке рішення підійде Вам

Області застосування"1С:Підприємство"

Продукти «1С:Підприємство» давно зарекомендували себе як надійний і ефективний інструмент українського бізнесу, що використовуються підприємствами в різних галузях і сегментах економіки України протягом 20 років. Продукти на платформі «1С:Підприємство» працюють не тільки в Україні, а і в 25 країнах світу, включаючи Німеччину, США, Польщу, В’єтнам, ПАР, країни ближнього зарубіжжя. Партнерами накопичений величезний досвід впровадження типових, спеціалізованих і галузевих рішень, реалізовано сотні тисяч успішних проектів. На сьогоднішній день близько 300 000 українських підприємств використовують рішення «1С:Підприємство» для автоматизації різних завдань свого бізнесу. Компанії-члени «САБ» мають ряд власних розробок, реалізованих за допомогою «1С:Підприємство».

Гнучкість платформи дозволяє застосовувати «1С:Підприємство» 8 в найрізноманітніших областях:

  • Автоматизація виробничих і торгових підприємств, бюджетних і фінансових організацій, підприємств сфери обслуговування і т.д .;
  • Підтримка оперативного управління підприємством;
  • Автоматизація організаційної і господарської діяльності;
  • Ведення бухгалтерського обліку з декількома планами рахунків і довільними вимірами обліку, регламентована звітність;
  • Широкі можливості для управлінського обліку і побудови аналітичної звітності, підтримка багатовалютного обліку;
  • Рішення задач планування, бюджетування і фінансового аналізу;
  • Розрахунок зарплати і управління персоналом;
  • Інші області застосуванняособливості

Технологічні особливості "1С:Підприємство"

Програмний продукт «1С:Підприємство» 8 було створено з урахуванням досвіду застосування системи програм версії 7.7. З 2003 року восьма серія показує активний розвиток. Основне завдання платформи полягає в наданні середовища розробки (framework) розробникам прикладних рішень. Платформа забезпечує розробникам підвищення рівня абстракції при розробці та використанні прикладних рішень. Це дозволяє перейти від технічних і низькорівневих понять до більш змістовних і високорівневих. Дозволяє наблизити ці поняття до мови користувачів і фахівців в предметної області. В кінцевому підсумку це значно прискорює і уніфікує розробку прикладного рішення і його супровід. Одночасно з цим платформа вирішує і традиційні завдання, пов’язані з продуктивністю, ергономікою, функціональністю тощо.

Залишити заявку чи питання можна нижче:

    Напишіть нам:

      Тестова форма уа

      [contact-form-7 404 "Not Found"]

      Надіслати запит