This version of the page http://dts.net.ua/uk/ (185.104.45.47) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-12-19. The original page over time could change.
Підключення інтернету в Дніпрі ✔️ Інтернет провайдер DTS

Підтримка клієнтів

Ми працюємо для вас!

Контакти

``Запроси друзів``

АКЦІЯ! Запроси друга і отримай місяць безкоштовного інтернету в подарунок!

Детальніше
від 90 грн

Cтабільний Інтернет

Проводимо інтернет в приватний сектор і в квартири.

Дізнатися тарифи

Підключення інтернету в Дніпрі

Тариф Швидкість інтернету Вартість підключення Ціна (абонплата) Підключення
Інтернет «Домашній» до 500 Мбіт/с*** від 1 грн від 90 грн/місяць Підключити
Інтернет «Оптоволокно» до 500 Мбіт/с*** від 1 грн від 150 грн/місяць Підключити

 

***при наявності технічної можливості

 


Чому хочуть підключитися до інтернету від DTS

  • Стабільна швидкість інтернету
    Заявлена швидкість інтернету до 500 Мбіт/сек.
  • 400+ Каналів
    Супутникове телебачення стандарту DVB-S2 представлено сигналами супутників : HotBird 13в.д.; Sirius 5в.д.; Amos 4 з.д.; Eutelsat W4 36в.д.
  • Індивідуальні тарифні плани
    Ми працюємо з фізичними та юридичними особами. Під кожного існує гнучка тарифна сітка.
  • Безкоштовна установка
    Не потрібно додатково оплачувати за метраж кабелю, при підключенні
  • Цілодобова турбота про клієнтів 24/7
    +380 (56) 71-99-000
    +380 (73) 71-99-000
    +380 (99) 71-99-000
    +380 (68) 71-99-000
  • Телефонія
    Підключення - від 1 робочого дня! (При наявності сприятливої мережевої інфраструктури в Вашому будинку)

Інтернет в Дніпрі
від інтернет провайдера DTS

Інтернет провайдер “DTS” надає послуги проведення інтернету в квартири і приватний сектор. Так само в тарифній сітці є комерційні пропозиції по підключенню інтернету в офіси для юридичних осіб.

Дізнатися тарифи

Телебачення

Широкосмуговий доступ до системи колективного прийому супутникового телебачення стандарту DVB-S2, наземного цифрового телебачення стандарту DVB-T2.

  • 400+
    Каналів
Дізнатися більше

Відповіді на часті запитання про підключення інтернету і ТБ в Дніпрі

Як підключити інтернет DTS в Дніпрі?

Алгоритм підключення інтернету в Дніпрі досить простий:

  1. Вам потрібно зв’язатися з нашими фахівцями. Для цього можна залишити заявку за посиланням, або ж зателефонувати на будь-який з представлених на сайті номерів телефону.
  2. Фахівці уточнять у вас адресу підключення і допоможуть вибрати найбільш відповідний тарифний план.
  3. Після цього в самий найближчий час до вас прибудуть наші майстри і виконають всі роботи з підключення.

Який інтернет краще підключити в Дніпрі?

Вибір конкретного тарифу підключення інтернету в Дніпрі завжди обумовлюється індивідуальними потребами кожного користувача. Для домашнього використання пенсіонером буде досить і найдешевшого пакета, тоді як для великої родини або офісу краще вибрати тариф з більш високою швидкістю.

Залиште заявку на підключення та уточніть, для яких саме цілей ви будете використовувати інтернет. Наші фахівці вийдуть з вами на зв’язок і допоможуть визначитися з тим, який інтернет буде краще підключити в конкретно вашому випадку. Ми можемо запропонувати гнучку тарифну сітку під потреби кожного користувача.

Скільки коштує підключити інтернет DTS в Дніпрі?

Ціна підключення інтернету DTS в Дніпрі буде змінюватися в залежності від вашої локації, обраного виду підключення, терміновості замовлення і ще ряду чинників. Якщо в ваш будинок вже проведено наш кабель, то підключення інтернету може бути проведено абсолютно безкоштовно. Залиште заявку і дізнайтеся, скільки буде коштувати проведення інтернету ДТС саме до вас.

Як підключити супутникове телебачення в Дніпрі?

Щоб виконати підключення супутникового телебачення в Дніпрі, вам буде досить просто залишити нам заявку із зазначенням свого імені, номеру телефону та адреси. Наші фахівці вийдуть з вами на зв’язок і допоможуть визначитися з тим, як саме буде краще підключити супутникове телебачення саме до вашого будинку.

Скільки коштує підключити супутникове телебачення в Дніпрі?

Ціна підключення супутникового телебачення в Дніпрі буде залежати від вашого місця розташування, наявності необхідного обладнання, необхідної терміновості виконання робіт і т. д. Більш конкретні цифри ви зможете дізнатися лише після того, як наші фахівці ознайомляться з вашим замовленням і складуть кошторис.

Останні новини компанії і міста

Новини30.11.2021

DTS Internet закінчив будівництво своїх мереж в ЖК Затишный

Нещодавно DTS Internet закінчив будівництво своїх мереж в ЖК Затишный (вулиця Мандриківська, 234). Відтепер мешканці 4-5-6 секцій зможуть насолоджуватись послугою Інтернет від DTS так само, як і мешканці 1-2-3 секцій.Тож запрошуємо до підключення усіх охочих Підключення можливе за посиланням: https://dts.net.ua/zayavka-na-podklyuchenie або за телефо …

Новини16.11.2021

DTS Internet в ЖК DELMAR

Нагадуємо, що DTS Internet вже давно пропонує свої послуги для ЖК DELMAR(Миронова) за адресою вул. Європейська 9а Запрошуємо мешканців ЖК DELMAR залучатися до підключення Високошвидкісного Інтернету від провайдера DTS. Підключення можливе за посиланням https://dts.net.ua/zayavka-na-podklyuchenie або за телефонами +38(099)71-99-000 +38(068)71-99-000 +3 …

Новини13.11.2021

ШВИДКИЙ ІНТЕРНЕТ – ШВИДКЕ ПІДКЛЮЧЕННЯ!

DTS – Internet це – швидкий Інтернет; досвідчені фахівці; якісний сервіс; швидке підключення; стабільний зв’язок; надійне та сучасне обладнання. Підключай DTS Internet просто зараз. Для цього ЗАЛИШИ ЗАЯВКУ просто зараз. +38(056)71-99-000 +38(099)71-99-000 +38(068)71-99-000 +38(073)71-99-000 Viber/Telegram …