This version of the page http://te.20minut.ua/Osvita (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-12-09. The original page over time could change.
Новини освіти у Тернополі, освітні новини - 20 хвилин Тернопіль

Освіта

"Боляче, невимовно боляче...": на Тернопільщині помер знаний вчитель

Перестало битися серце чудової людини, громадського активіста та шанованого вчителя Віктора Михайловича Феськова. 

Стала відома дата, коли розпочинається реєстрація учасників пробного ЗНО-2022

Інформацію про вартість послуги із проведення пробного ЗНО-2022 оприлюднять до 20 грудня.

Стало відомо, коли оберуть нового ректора в ТНТУ ім. І. Пулюя

Міністерство освіти та науки України оголосило  конкурс на заміщення посади ректора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя

Двоє студенток та учень з Тернопільщини отримають президентські стипендії

Трьом юним мешканцям Тернопільщини призначено президентську стипендію.  

Тернопільські педагоги отримають премії. Яким школам виділили кошти?

За високі професійні здобутки тернопільським педагогам виплатять грошові премії.

У Тернополі запрацює новий дитячий садок

У листопаді в Тернополі на вул. Парковій, 12 розпочне свою діяльність ясла-садок №7

Діти змушені вчитися дистанційно, бо педагоги не вакцинуються? Скандал у музичному коледжі

Вже півтора року Тернопільський мистецький фаховий коледж на дистанційці. Батьки студентів скаржаться, хочуть, аби заклад відновив звичний формат навчання. Однак це поки неможливо, адже педагогічний колектив не хоче вакцинуватися від ковіду.  А вчитися самостійно грати на музичних інструментах — це як навчитися водити авто без інструктора, кажуть обурені тернополяни.  Коли заклад може повернутися до офлайн-роботи і яка там насправді ситуація, запитали у директорки коледжу, а також обласному департаменті освіти.  Щоб дочитати матеріал до кінця, авторизуйтесь, або ж підпишіться. Завдяки вашій підтримці ми можемо готувати більше цікавих матеріалів і бути незалежними!  

МОН рекомендує запровадити дистанційне навчання в вишах і коледжах. Як буде у Тернополі?

Обмеження закладам фахової передвищої, вищої, післядипломної освіти рекомендовані на три тижні. А навчання у школах з наступного тижня буде організовано з урахуванням епідемічної ситуації в кожному окремому регіоні. Принаймні два університети в Тернополі повідомляють про перехід на дистанційна навчання.

Поліцейські почали перевіряти Covid-сертифікати. До кого вже навідались з перевіркою?

Працівники ювенальної превенції завітали з первіркою у загальноосвітню школу №4 та перевірили, як навчальний заклад дотримується карантинних заходів, а також наявність у вчителів та інших працівників школи Covid-сертифікатів.

Шкільний перекус: що найчастіше купують учні у буфетах. Дослідження

До Всесвітнього дня продовольства unicef публікувало результати дослідження харчової поведінки українських школярів і їхніх батьків.   Що купують учні у шкільних буфетах?

Свіжий випуск

№ 49 від 8 грудня 2021

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up