This version of the page http://www.uapp.org/news_uapp.htm (193.106.248.123) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-12-05. The original page over time could change.
Новини Української Асоціації Медіа Бізнесу (УАМБ) / Українська Асоціація Медіа Бізнесу

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Новини Української Асоціації Медіа Бізнесу (УАМБ)

  • 12 листопада 2021Держкомтелерадіо обрало громадську раду

    21 жовтня Державний комітет з питань телебачення та радіомовлення обрав новий склад громадської ради. Її очолив голова ради директорів Асоціації «Незалежні регіональні видавці України» Олександр Човган.


    Докладнiше
  • 1 жовтня 2021Заява УАМБ: УАМБ звертається до мережі ФУДКОМ з проханням переглянути своє рішення щодо припинення реалізації товарів категорії «Преса»

    За інформацією, яку ми отримали від видавців – членів УАМБ – мережею магазинів «Фудком» було ухвалене рішення щодо припинення реалізації товарів категорії «Преса» у мережі ТОВ «Фудком» у східному регіоні України.

    Докладнiше
  • 29 вересня 2021УАМБ допомагає: Реклама в медіа: що сьогодні купують рекламодавці і як їх залучати?

    07 жовтня о 10:00 УАМБ запрошує на вебінар, присвячений темі «Реклама в медіа: що сьогодні купують рекламодавці і як їх залучати?».

    Вебінар проведе Сергій Мірошниченко, директор HS Press – бренди Cosmopolitan и Harper's Bazaar.

     


    Докладнiше
  • 26 серпня 2021ЗВЕРНЕННЯ Української Асоціації Медіа Бізнесу, Національної Спілки Журналістів України та Асоціації Незалежних Регіональних Видавців України проти мораторію на рекламу ліків у ЗМІ

    Українська Асоціація Медіа Бізнесу, яка об’єднує 56 видавничих компаній з усієї України, що видають більше 250 друкованих та понад 350 цифрових медіа, є членом Всесвітньої Асоціації Видавців Газет та Новин WAN-IFRA, Асоціація Незалежних Регіональних Видавців України, яка об’єднує сотні регіональних онлайн та друкованих видань, та Національна спілка журналістів України - найбільша журналістська організація в Україні, яка об'єднує понад 19 тисяч членів у 24-х регіональних організаціях та є членом Міжнародної та Європейської федерацій журналістів, закликають Офіс Президента України та Раду національної безпеки і оборони України скасувати доручення Кабінету Міністрів України вжити заходи «щодо мінімізації шкідливого впливу самолікування на здоров’я, зокрема, шляхом установлення до 1 січня 2024 року мораторію щодо наведення у теле-, радіопередачах, засобах масової інформації будь-яких відомостей рекламного характеру про лікарські засоби, медичні вироби, методи профілактики, діагностики, лікування і реабілітації» та внести відповідні зміни у рішення Ради національної безпеки і оборони України від 30 липня 2021 року «Про стан національної системи охорони здоров'я та невідкладні заходи щодо забезпечення громадян України медичною допомогою», введеного в дію Указом Президента України №369/2021.


    Докладнiше
  • 9 серпня 2021УАМБ допомагає: як монетизувати аудиторію місцевих медіа

    13 серпня о 10:00 УАМБ запрошує на вебінар-практикум, присвячений темі «Як виміряти, залучити та монетизувати аудиторію? Найважливіші лайфхаки для місцевого медіа.»Вебінар проведе Тетяна Стамбовська – медіа консультантка, ех-СЕО Едіпресс Медіа (viva.uaedinstvennaya.uatvoymalish.com.ua4mama.uabeauty.uadestinations.com.ua) та ех-керівниця проектів Burda Ukraine (burdastyle.com.ualiza.uamoirebdnok.ua).

     


    Докладнiше
  • 2 серпня 2021УАМБ запрошує представників медіа та громад на вебінар Громада та медіа: як порозумітися та отримати взаємну вигоду

    06 серпня о 10:00 УАМБ організовує онлайн дискусію між представниками громад та редакторами місцевих медіа для обговорення та аналізу ефективних практик співпраці в сучасних умовах. Тема дискусії «Громада та медіа: як порозумітися та отримати взаємну вигоду»

     

     


    Докладнiше
  • 20 липня 2021УАМБ допомагає: Банк ідей для розвитку місцевих медіа

    30 липня о 10:00 УАМБ запрошує на вебінар, присвячений темі «Банк ідей для розвитку місцевих медіа. Нові фішки, тренди, досвід сусідів та інше важливе для натхнення та розуміння. Що скопіювати, що творчо переробити, на що звернути увагу».


    Докладнiше
  • 15 липня 2021"Старі" медіа та нові громади – налагодження ефективної співпраці. УАМБ запрошує представників медіа та громад на вебінар

    23 липня о 10:00 УАМБ організовує онлайн дискусію між представниками громад та редакторами місцевих медіа для обговорення та аналізу ефективних практик співпраці в сучасних умовах. Тема дискусії - "Старі" медіа та нові громади -  приклади ефективної співпраці. Або як ваші колеги розумно доповнюють самостійну роботу на власних інформаційних ресурсах громад співпрацею з місцевими медіа".

     


    Докладнiше
  • 12 липня 2021Видавці просять врахувати пропозиції та зауваження до законопроєкту про чергові обмеження в рекламі (№ 4358 від 10.11.2020)

    Українська Асоціація Медіа Бізнесу (УАМБ), яка об’єднує 56 видавничих компаній з усієї України, які видають понад 250 друкованих та понад 350 цифрових медіа, відправила лист до Комітету Верховної Ради України з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування  та звертається із проханням про підтримку та врахування пропозицій та зауважень українських видавців до Проєкту Закону про внесення змін до деяких законів України щодо охорони здоров’я населення від шкідливого впливу тютюну (реєстраційний № 4358 від 10.11.2020). 


    Докладнiше
  • 9 липня 202110 місцевих медіа (самостійно або разом з громадами) отримають гранти від УАМБ на підвищення ефективної комунікації в громадах

    Українська Асоціація Медіа Бізнесу в рамках проєкту «Підвищення ефективності місцевих медіа та збільшення їхньої ролі в громадах», за підтримки фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні запрошує редакції місцевих медіа всіх типів (газета, сайт, телебачення) взяти участь у конкурсі міні грантів.

     


    Докладнiше
  • 17 червня 2021УАМБ допомагає: збільшення продажів місцевих медіа

    25 червня о 10:00 УАМБ запрошує на вебінар-практикум, присвячений темі «Сучасні виклики та можливості реклами та монетизації локального медіа. Проекти, громади та інше».

     

     


    Докладнiше
  • 15 червня 2021Нові можливості від УАМБ: - 10 вебінарів з розвитку локальних медіа, - розширення взаємодії між місцевими медіа та громадами - та міні-гранти для локальних медіа

    Українська Асоціація Медіа Бізнесу за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні оголошує про старт проєкту «Підвищення ефективності місцевих медіа та збільшення їхньої ролі в громадах».

     


    Докладнiше