This version of the page http://te.20minut.ua/Smachnogo (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-12-05. The original page over time could change.
Смачного - 20 хвилин Тернопіль

Смачного

Домашня шаурма із курячими стріпсами та м'ятним соусом

Смачний та поживний перекус: що приготувати вдома за лічені хвилини.

Десерт із дитинства: як приготувати цукерки грильяж у шоколаді

Ці цукерки закохають вас з першого шматочка, а щоб приготувати справжній домашній грильяж вам потрібні звичайні інгредієнти та трішки магії.

Швидко та смачно: рецепт торта без випічки

Смачний десерт, який потребує мінімум зусиль, але неодмінно врятує ситуацію коли гості уже на порозі. Цей торт без випічки не поступається традиційним тортам.

Готуємо шоколадні кекси за рецептом Євгена Клопотенка

Рецепт божественно ароматних шоколадних кексів

Незвично та смачно: салат із гарбуза та оселедця

Цей салат цілком може замінити звичний оселедець під шубою на новорічному столі.

Гарбуз та курка – ідеальна комбінація: страви, за які ви полюбите осінь

Восени страви мають бути особливо поживними, адже з настанням холодів наш імунітет помітно слабшає. Тож, аби підтримати захисні сили організму, поповніть своє меню корисною смакотою.

Штрудель з листкового тіста з яблуками та горіхами

Коли гості уже на порозі - виручить смачна випічка до чаю. Пропонуємо приготувати простий, але смачний штрудель із яблуками

«Прекрасна українська випічка з начинкою»: відомий кухар поділився рецептом страви з гарбуза на сніданок

Вертута з гарбузом, кисломолочним сиром і маком — це те, що вам потрібно у листопаді. Виходить така дуже прекрасна українська випічка з начинкою, що є дуже на часі, переконаний Євген Клопотенко.

Як у ресторані: 4 рецепти приготування ароматного гарбузового супу

Гарбуз — сезонний продукт, з якого можна приготувати ароматний суп.

Смачно та корисно: готуємо фарширований гарбуз у духовці. РЕЦЕПТ

Для приготування гарбуза в духовці важливо правильно вибрати плід. Гарбуз повинен бути не надто великий, круглий, пружний.

Свіжий випуск

№ 48 від 1 грудня 2021

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up