This version of the page http://www.usmdi.org/ (77.87.197.151) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-12-04. The original page over time could change.
Український інститут розвитку фондового ринку
Головна
ПІДГОТОВКА ФАХІВЦІВ З ПИТАНЬ РИНКІВ КАПІТАЛУ
Навчальні програми
Атестація
План-графік проведення навчання та атестації
РЕЄСТРАЦІЯ НА НАВЧАННЯ ТА/АБО ІСПИТ
ДИСТАНЦІЙНЕ
НАВЧАННЯ
Заява на дистанційне навчання та/або іспит
ТРЕНУВАЛЬНЕ
ТЕСТУВАННЯ

 

Історія УІРФР
Видавнича діяльність
Наукова діяльність
Академічна доброчесність
Сторінка ректора
Контакти
Співпраця/Партнери
Відгуки відвідувачів
 

 

 

Головна

Український інститут розвитку фондового ринку Київського національного економічного університету (УІРФР) - науково-дослідна установа та державний вищий навчальний заклад (ліцензія Міністерства освіти і науки України на здійснення освітньої діяльності, рішення ДАК від 23.11.1999, протокол №23 (вперше), наказ МОН України від 08.09.2016 №1422-Л (переоформлення)

Український інститут розвитку фондового ринку - Навчально-методичний центр Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку

Український інститут розвитку фондового ринку проводить наукову, інноваційну та методичну діяльність, забезпечує організацію освітнього процесу і здобуття особами вищої освіти, післядипломної освіти і задоволення інших освітніх потреб здобувачів вищої освіти та інших осіб за наступними напрямами:
- надання вищої освіти другого (магістерського) рівня освіти
- навчання, професійна підготовка, підвищення кваліфікації фахівців з питань фондового ринку
- проведення семінарів з актуальних питань ринків фінансових послуг України
- видання наукової та навчальної літератури
- наукові дослідження


ДО УВАГИ
ФАХІВЦІВ РИНКІВ КАПІТАЛУ, ЯКІ ПРОХОДЯТЬ АТЕСТАЦІЮ!

УКРАЇНСЬКИЙ ІНСТИТУТ РОЗВИТКУ ФОНДОВОГО РИНКУ –
НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ ЦЕНТР НКЦПФР

звертає увагу фахівців, які проходять атестацію, на інформацію, розміщену на офіційному вебсайті НКЦПФР:

  • визначено термін, протягом якого у 2022 році фахівці зможуть оформити сертифікати на підставі кваліфікаційних посвідчень, отриманих ними до 31 грудня 2021 року. Зазначені кваліфікаційні посвідчення прийматимуться НКЦПФР при оформленні сертифікатів протягом січня - березня 2022 року. Кваліфікаційні посвідчення, отриманні до 31.12.2021, які не були подані до НКЦПФР для отримання відповідного сертифікату, з 01.04.2022 прийматися не будуть. Особи, які не скористалися протягом встановленого терміну можливістю отримання сертифікатів на підставі кваліфікаційних посвідчень, виданих до 31.12.2021, в разі бажання отримати сертифікат в 2022 році повинні будуть скласти кваліфікаційні іспити в порядку, встановленому новим Положенням про порядок атестації фахівців з питань ринків капіталу та організованих товарних ринків, затвердженим рішенням НКЦПФР від 25.06.2020 № 319;

  • з 01 січня 2022 року для осіб, які складатимуть кваліфікаційні іспити, запроваджується новий порядок атестації, визначений новим Положенням про порядок атестації фахівців з питань ринків капіталу та організованих товарних ринків, затвердженим рішенням НКЦПФР від 25.06.2020 № 319.



ДО УВАГИ
ФАХІВЦІВ РИНКІВ КАПІТАЛУ ТА ГОЛОВНИХ БУХГАЛТЕРІВ!

УКРАЇНСЬКИЙ ІНСТИТУТ РОЗВИТКУ ФОНДОВОГО РИНКУ –
НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ ЦЕНТР НКЦПФР

звертає вашу увагу, що з 01 липня 2021 року набули чинності:

  • Закон України «Про ринки капіталу та організовані товарні ринки»;

  • зміни до інших законодавчих та нормативно-правових актів, які стосуються регулювання ринків капіталу та організованих товарних ринків.

У зв’язку з цим, з 01 липня 2021 року атестація фахівців з питань фондового ринку проводиться з урахуванням норм вищезазначених актів законодавства.



ДО УВАГИ
ФАХІВЦІВ З ПИТАНЬ РИНКІВ КАПІТАЛУ

Український інститут розвитку фондового ринку (УІРФР) протягом дії встановлених карантином протиепідемічних заходів проводить навчання та атестацію (кваліфікаційні іспити) фахівців з питань ринків капіталу та головних бухгалтерів професійних учасників в дистанційній формі.

ВРАХОВУЮЧИ ВСТАНОВЛЕНІ УРЯДОМ КАРАНТИН ТА ПРОТИЕПІДЕМІЧНІ ЗАХОДИ, ПРОЦЕДУРА ПОДАННЯ ФАХІВЦЕМ ДОКУМЕНТІВ ДЛЯ ДОПУСКУ ДО НАВЧАННЯ/КВАЛІФІКАЦІЙНОГО ІСПИТУ В ДИСТАНЦІЙНІЙ ФОРМІ МАТИМЕ НАСТУПНІ ОСОБЛИВОСТІ:

1. ЗАЯВА НА НАВЧАННЯ та/або ЗАЯВА НА УЧАСТЬ В КВАЛІФІКАЦІЙНОМУ ІСПИТІ та документи, що додаються до неї, відповідно до Порядку подачі до Екзаменаційної комісії Українського інститутуту розвитку фондового ринку документів для участі у кваліфікаційному іспиті фахівців з питань ринків капіталу, подаються до УІРФР:

  • сканкопії (фотокопії) відповідних документів - на електронну пошту doc@usmdi.org;
  • документи в паперовому вигляді - надсилаються на ім’я Українського інституту розвитку фондового ринку (УІРФР), ідентифікаційний код 13689055, на відділення Нової Пошти № 151 (м. Київ, проспект Героїв Сталінграду, 24), представник: Кузюра Юлія Борисівна, т. 050-078-33-37.

2. Фахівцям, які успішно склали кваліфікаційний іспит:

  • на адресу їх електронної пошти протягом 3 робочих днів після завершення навчання/складання іспиту надсилаються сканкопії свідоцтв про навчання та кваліфікаційних посвідчень для формування пакетів документів в НКЦПФР для проходження сертифікації;
  • на адресу, зазначену в Заявці-анкеті, яка подавалася для реєстрації і отримання рахунку на навчання та/або іспит, надсилаються оригінали свідоцтв про навчання, кваліфікаційних посвідчень та бухгалтерських документів.


 

ДО УВАГИ
ПРОФЕСІЙНИХ УЧАСНИКІВ ФОНДОВОГО РИНКУ

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку на своєму офіційному вебсайті розмістила інформацію щодо діяльності професійних учасників фондового ринку під час дії карантину.

Зокрема, до завершення дії карантину зупиняється перебіг строків звернення за отриманням адміністративних послуг та строків надання цих послуг, визначених законодавством, в тому числі:
- видачі сертифіката на право здійснення дій, пов’язаних з безпосереднім провадженням професійної діяльності на фондовому ринку;
- видачі дубліката сертифіката на право здійснення дій, пов’язаних з безпосереднім провадженням професійної діяльності на фондовому ринку;
- анулювання сертифіката на право здійснення дій, пов’язаних з безпосереднім провадженням професійної діяльності на фондовому ринку.
Строки надання адміністративних послуг будуть продовжені з урахуванням часу, протягом якого триватиме карантин.

Українським інститутом розвитку фондового ринку розроблено комплекс заходів для максимального використання дистанційних форм під час проведення навчання та складання кваліфікаційних іспитів.

УІРФР, як Навчально-методичний центр НКЦПФР, направив до НКЦПФР офіційний Запит на отримання публічної інформації щодо правомірності використання дистанційних форм навчання та складання кваліфікаційних іспитів в рамках чинних нормативно-правових актів НКЦПФР з метою недопущення в подальшому оспорювання зацікавленими особами та державними органами виданих під час такого навчання та кваліфікаційного іспиту свідоцтв про навчання та кваліфікаційний посвідчень.

У ВІДПОВІДЬ на Запит на отримання публічної інформації ЩОДО МОЖЛИВОСТІ ПРОВЕДЕННЯ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ ТА АТЕСТАЦІІ ФАХІВЦІВ ФОНДОВОГО РИНКУ 27 березня 2020 р. було отримано лист від НКЦПФР про розгляд цього питання, а 02 квітня 2020 р. отримана ОФІЦІЙНА ВІДПОВІДЬ НКЦПФР згідно якої «Комісія вважає за можливе на період ведення карантину застосувати рекомендації Міністерства освіти і науки України (лист від 11.03.2020 року № 1/9-154) в частині використання дистанційних форм для виконання функцій та проведення заходів, визначених Положенням про порядок навчання та атестації фахівців з питань фондового ринку, затвердженим наказом ДКЦПФР від 24.09.1996 року № 215 (із змінами), навчальними закладами, установами, навчально-методичним центром, які уклали відповідні договори з НКЦПФР.»



ДО УВАГИ ВІДВІДУВАЧІВ ІНСТИТУТУ

Постановами Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (із змінами), від 20.05.2020 № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (із змінами), від 22.07.2020 № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (із змінами) та від 09.12.2020 № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» на всій території України встановлено карантин та застосовуються протиепідемічні заходи.

На виконання рішень Уряду, рекомендацій Міністерства освіти і науки України, рішень Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) навчальні заходи Інституту протягом дії карантину будуть здійснюватися переважно у дистанційнй формі.

ПРОТЯГОМ ДІЇ КАРАНТИНУ ДІЯЛЬНІСТЬ УКРАЇНСЬКОГО ІНСТИТУТУ РОЗВИТКУ ФОНДОВОГО РИНКУ ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ ПЕРЕВАЖНО У ДИСТАНЦІЙНІЙ ФОРМІ З ВИКОРИСТАННЯМ РІЗНИХ ФОРМ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ. ВІДВІДУВАЧІ У ПРИМІЩЕННЯ ІНСТИТУТУ ДОПУСКАЮТЬСЯ ЗА ПОПЕРЕДНІМ ЗАПИСОМ ЛИШЕ У ВДЯГНУТИХ ЗАСОБАХ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ЗАХИСТУ.

У разі потреби пропонуємо спілкуватися із відповідними підрозділами УІРФР засобами телефонного зв`язку та/або електронною поштою.


ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО КОРОНАВІРУСНОЇ ІНФЕКЦІЇ 2019-NCOV


 
 
ПЛАН-ГРАФІК
ПРОВЕДЕННЯ НАВЧАННЯ ТА АТЕСТАЦІЇ:

13.12.2021 - 23.12.2021
Навчання за типовими (повними) програмами навчання фахівців з питань фондового ринку (ринків капіталу) та головних бухгалтерів
24.12.2021 Кваліфікаційний іспит

* * *

20.12.2021 - 23.12.2021
Навчання за спеціалізованими (скороченими) програмами навчання фахівців з питань фондового ринку (ринків капіталу)
24.12.2021 Кваліфікаційний іспит

* * *

* Договір № 90/15 від 12.06.2020 р. про співробітництво між Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку та Українським інститутом розвитку фондового ринку щодо навчання фахівців з питань фондового ринку (із змінами)

* Договір № 84/15 від 08.06.2021 р. про співробітництво між Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку та Українським інститутом розвитку фондового ринку щодо атестації фахівців з питань фондового ринку


Переглянути всі »


©  2001-2021  www.usmdi.org Український інститут розвитку фондового ринку