This version of the page http://itua.com.ua/uk/ (91.222.137.162) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-12-01. The original page over time could change.
ITUA — Лідер впровадження CRM • Агентство повного циклу: розробка та просування сайтів в Києві і Україні • Автоматизація бізнес-процесів
  • Ру
  • Укр
(098) 001-6-001 [моб]
Зворотній дзвінок

Допомагаємо бізнесу

Залишити заявку
  • CRM
  • WEB
  • SEO
Чим ми можемо бути корисні
Нам Довіряють
Кейси
New Life Invest 2021
Розробка

Розробка американського корпоративного сайту з інвестицій на платформі CMS WordPress для продажу консультаційних послуг.

Moneyveo 2021
CRM

Впровадження корпоративного порталу CRM Бітрікс24 в українську FinTech-компанію для автоматизації роботи 800 осіб.

Oniks 2021
SEO

SEO-просування українського ювелірного інтернет-магазину виробів в ТОП-10 Google по ключових запитах.

ЖК «OneHouse» 2021
CRM

Розробка кастомними рішення «Шахматка» українському забудовнику для зручного продажу квартир на основі корпоративного порталу CRM Бітрікс24.

Gazda.ua 2021
SEO

SEO-просування українського корпоративного сайту з виробництва і продажу пластикових вікон в ТОП-10 Google по ключових запитах.

TOKA Ukraine 2021
SEO

SEO-просування українського інтернет-магазину з продажу елітної офісних меблів в ТОП-10 Google по ключових запитах.

Більше кейсів
Пройдіть тест, щоб дізнатися, як ми зможемо змінити ваш бізнес
Це займе не більше 4-х хвилин
Пройти тест
Нагороди та досягнення

Найвагоміше впровадження Бітрікс24 в Україні (2020)

Лідер продажів і впроваджень коробкового Бітрікс24 (2020)

Найвагоміше впровадження Бітрікс24 в Україні

Золотий сертифікований партнер Бітрікс

У рейтингу кращих інтеграторів CRM за версією користувачів (2020)

У рейтингу кращих інтеграторів CRM за версією Ringostat (2020)

Результати співпраці з ItUa
Додати відгук
Плануєте майбутній проект з нами?

Ми завжди раді поділитися своїм досвідом і допомогти вашому бізнесу швидше розвиватися.

Почати роботу з нами

Агентство інтернет-маркетингу «ItUa» – допомога в діджиталізації бізнесу

Успішний бізнес в Україні – це професійна команда, хороший керівник і використання сучасних технологій для ведення власної справи. Якщо перші дві речі залежать виключно від вас і ваших підлеглих, то останнє самостійно реалізувати складно. Реклама, SEO-просування, CRM-інтеграція, веб-розробка – це далеко не повний список послуг, який може знадобитися бізнесу. Зрозуміло, що будь-який бізнесмен сам в цьому не розбереться, а агентство інтернет-маркетингу дозволяє звільнити підприємців від постійних переживань.

Навіщо співпрацювати з командою професіоналів?

Здавалося б, у чому проблема? Знадобилася послуга – знайшли підрядника, тим більше що ринок зараз переповнений різними пропозиціями. А якщо буде потрібно відразу кілька послуг? Знаходиться кілька підрядників і проблема буде вирішена. А чи не простіше знайти одне агентство інтернет-маркетингу в Києві, яке надасть повний комплекс послуг? Так «ItUa» допоможе вибудувати бізнес під ключ і допоможе вирішити завдання будь-якої складності. Співпраця з одним агентством має такі переваги:

  • Вам не потрібно шукати 10 підрядників в Києві для різних послуг. Цим займається одна компанія. Тільки серед агентств інтернет-маркетингу в Києві потрібно вибрати одне, максимально професійне.
  • Спеціаліст захворів, вирішив відпочити, у нього творча криза – це далеко не повний список причин, через які зривалися терміни проекту, адже фрілансера складно замінити. З «Інформаційні технології України» можете не хвилюватись про це. Над проектом працюватиме команда і в обумовлені терміни його здасть.
  • Впевненість в професіоналізмі. Якщо вибираєте відразу кілька підрядників, потрібно перевірити їх компетенцію, а на це варто виділити досить багато часу. Коли вибираєте одне інтернет-маркетинг агентство, з цим набагато простіше. Вам потрібно відкрити портфоліо, можете пошукати відгуки.

Хочеться відзначити, що у співпраці з одним підрядником є ​​набагато більше позитивних сторін. Просто потрібно знайти те маркетингове агентство, яке буде розуміти весь ваш «біль» і зможе вирішити поставлені завдання.

Чому варто віддати перевагу «ItUa»?

Якщо інші інтернет-маркетингові агентства займаються тільки певним спектром послуг, то «Інформаційні технології України» – команда архітекторів онлайн-проектів. Впровадження CRM-системи, розробка проектів будь-якої складності, SEO-просування, контекстна реклама – список послуг величезний. Мета команди – звільнити підприємців від надмірних хвилювань і зробити їх бізнес максимально успішним. Якщо це не переконує, то варто запам’ятати кілька моментів:

  • «ItUa» – Золотий сертифікований партнер «Бітрікс24».
  • Агентство комплексного інтернет-маркетингу на ринку з 2006 року. За цей період реалізовано понад 3000 проектів різної складності та для різних сфер бізнесу. Це дозволяє розуміти кожного клієнта та пропонувати для нього тільки найкраще рішення.
  • Величезна команда фахівців, де кожен чітко розуміє, за що відповідає. Це дозволяє успішно реалізувати проект.
  • В «Інформаційні технології України» можливість замовити повний комплекс послуг або тільки певну пропозицію. Кожна послуга надається на найвищому рівні.
  • Партнерська програма для довгострокового співробітництва.

Пам’ятайте, що інтернет-маркетингове агентство – це не просто підрядник-виконавець, а повноцінна частина вашої команди, де кожен зацікавлений на досягненні кращих результатів. «Інформаційні технології України» – ваша підтримка, опора та порадник.