This version of the page http://pravda.com.ua/articles/page_446/ (107.178.251.122) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-11-29. The original page over time could change.
Аналітика. Статті. Публікації. Інтерв'ю. Прогнози | Українська правда
Статті

Янукович у Греції. Туризм за державні кошти

Отже, у туристичній подорожі до Греції Януковича супроводжували 40 осіб. Серед них глава адміністрації Льовочкін, керівник протоколу Ладний, заступник глави адміністрації Васильєв, міністр закордонних справ Грищенко, глава СБУ Хорошковський, троє співробітників протоколу, сім (!) працівників прес-служби, особистий лікар Януковича, троє співробітників ДУС, десятеро (!!!) охоронців.

Економіка XX та XXI століть

Нас чекає економічна фрагментація - різні цілі економіки все важче поєднувати в кожній окремій державі. Світ прямує до декількох економічних систем з різними системами мотивацій та різною топологією, що пошматує традиційні держави.

Азаров влаштує Тимошенко проблеми у Америці?

Сама Тимошенко ініціативу Азарова коментує традиційно. "Я переконана, що все, що зараз стосується цієї теми – це намагання закінчити репресії, які свого часу не встиг закінчити Кучма", - сказала вона в коментарі "Українській правді".

Великі розриви

Розривай і володарюй - новий принцип встановлення авторитаризму. Поки суспільство, ЗМІ та організації відірвані один від одного, межа влади буде просуватись все глибше, а межа свободи скорочуватись.

Куди піде Росія?

Різкий крен української політики в сторону Росії цілком закономірно ставить питання про те, як саме розвивається ця держава, наскільки небезпечним є можливий економічний чи політичний союз з нею.

Міліцейський гаманець під патронатом БЮТівця

Поки Міністерство внутрішніх справ бореться з опозицією, блокуючи будь-які акції протесту поблизу Януковича, керівництво МВС легко знайшло спільну мову з одним із мільярдерів опозиційного блоку Юлії Тимошенко.

Опозиція на долоні

2004-го опозиція була двигуном, що складався з ряду взаємодоповнюючих механізмів. Сьогодні ж вона розбалансована. В її діях відсутня будь-яка командна гра. Гра, що має на меті не прояв амбітності, месіанства, радикальності чи поміркованості її учасників.

Янукович часів повної незалежності

100 днів Януковича показали - він не вождь, який існує в історії сам по собі. Він - повітовий голова нового українського дворянства (олігархів), модератор елітних груп і представник консолідованої волі найбільших ФПГ. (рос)

"Українська неправда". 6 червня 2014 року

З нагоди Дня журналіста-2010 рух "Стоп цензурі!" випустив праобраз газети майбутнього.

Янукович - Герман: "Ганя, ну дай я скажу!" Відео

- Ганна Миколаївна, організуйте, - розпорядився Янукович. - Віктор Федорович... - почала Герман, але Янукович уже був заведений. - Підождіть! Ну послухайте мене, - звернувся він до Герман, стріляючи іскрами з очей. - Ну послухайте мене! У Януковича були всі підстави почуватися незадоволеним.

Звірі в погонах? Як загинув студент Ігор Індило

"Ми оглянули тіло сина вдома: на ньому синець в районі печінки великий - сантиметрів п’ять в діаметрі, лікті обідрані, пальці побиті, сліди від наручників, череп проломлений. Це все від падіння з лавки???"

Віктор Янукович і світ постмодерну

Хто більш успішний? Людина, яка все життя працює з ранку до ночі, роками без відпустки, не виходячи з офісу, щоб збільшити свої мільйони, чи математик Григорій Перельман, що відмовився від премії в мільйон доларів? (рос)

Віктор Янукович: вступ до авторитаризму і культу особи

Монотонне виголошення Януковичем банальних істин багатьох втомило. Глава Шевченківської райадміністрації Києва Віктор Пилипишин доволі швидко не витримав - уже десь на 15-ій хвилині він почав на своєму телефоні гратися в тетріс.

Послання президента Віктора Януковича до українського народу

Нефартовий президент

Віктору Федоровичу варто переглянути перелік своїх соратників і виявити в ньому людей, що є джерелом нефарту. Швидше за все, це хтось з відносно нових фігур 2003-2010 років розливу. Хто ж саме – якийсь член уряду чи, може, працівник адміністрації? Або й не один, а кілька?

100 днів влади та опозиції: що далі?

Ідеологи пропонують остаточно політично "вбити" Юлію Тимошенко через обвинувачувальний вирок суду, який однак залишить її на свободі, водночас позбавивши права на балотування до парламенту.

Розкрито таємницю ціни оренди "Межигір'я" Януковичем

Оренда землі в Януковича найдешевша серед трьох власників "Межигір’я". Але навіть ця сума – 3 гривні 14 копійок на місяць за сотку – схоже, була не по кишені майбутньому президенту. Йому довелося попросити державу про матеріальну допомогу.

Програма економічних реформ в Україні на 2010 – 2014 роки

На сайті президента Віктора Януковича оприлюднена програма економічних реформ на 2010 - 2014 роки "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава"

Нестор Шуфрич: Сын Анны Герман стал моим замом – это было политическое решение

Тимошенко проиграла выборы, потому что эта команда после того, что сделала с Украиной за 5 лет, просто не могла выиграть. У нас украинцы не мазохисты.

Дифірамби Януковичу на його 100 днів

Підготовка до 100 днів Януковича кипить по всій країні. Свято обіцяє бути грандіозним, але з неповторним ароматом "совка".

Арсений Яценюк: У Юлии Тимошенко закончился бензин

Надо честно признаться, что в сегодняшних реалиях даже Тимошенко, у которой в Раде 150 депутатов, ничего сделать не может. Не хочет или не может – это вопрос 36-й.

Битва за мову

Поки захисники українського слова уповатимуть винятково на державне регулювання, вони приречені програвати. Хочете бачити мову Шевченка і Стуса дійсно успішною і такою, що розвивається? Тоді доведеться глянути правді в очі й освоювати нові підходи. (рос)

Ресторанные посиделки Герман, Колесникова и Арфуша с иностранными журналистами. Часть 2

Вице-премьер, который и раньше не был замечен в любви к Федерации футбола, отвесил им пару сочных "комплиментов". - Понимаете, у нас Федерация футбола - это выгнанные за пьянство и служебные преступления сотрудники Генпрокуратуры, - выдал Колесников. - Во главе с начальником киевского РСУ Григорием Суркисом.

Поліцейська держава

Сьогоднішня Україна набуває рис "поліцейської" держави. Міліцією керують кримінальні авторитети. Громадян позбавляють права обирати владу. Здійснюється тотальний тиск на всі сфери суспільного життя, включаючи ЗМІ, політичні партії та простих людей.

Росія перейшла дорогу Рінату Ахметову

Одне з найбільших металургійних підприємств України "Запоріжсталь" стало черговим активом, який опиняється під контролем Росії. За інформацією "Української правди", продаж "Запоріжсталі" завершено, при чому комбінація закінчилася жорстким конфліктом старих власників з Рінатом Ахметовим.

Країна "ксив" і корупції

Приводом для публікації слугувала історія, що сталася у середу. Прямуючи вулицею Садовою, автор цих рядків побачив біля будівлі уряду автомобіль "Майбах", на лобовому склі якого було наклеєно картку "Центральний апарат МВС. Перепустка. 2010".

Віктор Янукович не сподобався "проплаченому" Львову

- Та кажи вже! Де бабки?! Хто вкрав? - вигукнув з місця губернатор Тернопільської області Ярослав Сухий. Янукович кинув очима в бік колишнього депутата і непомітно усміхнувся.

Мовна консолідація

Розвиток подій навколо мовного питання якраз і стане лакмусовим папірцем для перевірки тези про об'єднання країни. Для її збереження мова важить більше, ніж доля ГТС чи КБ Антонова. Хоча на перший погляд здається, що навпаки.

Продаж ММК Ілліча: провокація чи тенденція?

Якщо заява про придбання комбінату правдива, а виправдання Бойка - ні, то завод чекає класичне рейдерське захоплення, характерне для випадків, коли старий керівник не бажає поступитися місцем менеджеру, призначеному новими власниками.

Ресторанные посиделки Герман, Колесникова и Арфуша с иностранными журналистами. Часть 1

Анна Герман: "Я не люблю телеканал Интер". Борис Колесников: "Я хочу посмотреть мониторинг 2005 года, когда эти каналы облизывали Ющенко и всю эту националистическую банду".

Проект "Анти-Китай", або чому Обама здав Україну Росії

Обамівське "перезавантаження" світової політики кардинальним чином зміщає акценти на євразійському материку. Україною же, схоже, знову затикаються геополітичні діри. (рос)

Податкова і бізнес: кредит довіри вичерпано?

Податківці почали масово повертати документи і вимагали їх переробити, а у податковому кредиті відмовляли без пояснень. Якщо у податковій відмовляють, можна взяти двох перехожих і в їх супроводі зайти до інспектора, вимагаючи офіційної відмови. У 90% випадків інспектор піде на поступки.
  • 1
  • ...
  • 442
  • 443
  • 444
  • 445
  • 446