This version of the page http://knukim.edu.ua/mis-i-mister-fmm-2021/ (195.242.161.214) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-11-20. The original page over time could change.
Міс і Містер ФММ 2021!
Телефони для абітурієнтів: (044) 285-44-03, 285-43-86

Міс і Містер ФММ 2021!

Дата: 12.10.2021 | Рубрика: Новини

На факультеті музичного мистецтва відбулася найочікуваніша подія осені – конкурс краси, грації, мужності і таланту – «Міс і Містер ФММ – 2021»!

За омріяний титул та корону, а також можливість поборотися у фіналі конкурсу за титул «Міс і Містер КНУКіМ – 2021» змагались кращі із кращих – 6 неймовірних дівчат та 6 мужніх хлопців!

Оцінювало таланти учасників зіркове журі, у складі якого працювали: відома співачка, народна артистка України, професор Алла Попова; доктор мистецтвознавства, заслужений артист України Андрій Фурдичко; асистент кафедри музичного мистецтва Наталія Ковмір; заслужений діяч мистецтв України, головний диригент Національного театру оперети Сергій Дідок і відомий український телеведучий, актор кіно Дмитро Костильов.

Неймовірний талант у поєднанні з фантазією і неабиякою завзятістю молодь представила у першому – яскравому і зухвалому презентаційному номері: у одязі білого кольору наші конкурсанти продемонстрували свої танцювальні та акторські здібності.

Наступним журі оцінювало найцікавіший вихід учасників – творче завдання: кожен із претендентів на корону переможців демонстрував свої здібності у співі, танцях, акторській майстерності, виконуючи українські та іноземні хіти.

І наостанок дівчата й хлопці вражали глядачів найромантичнішим виходом – дефіле у вечірніх сукнях та костюмах. Приємною несподіванкою для усіх стало привітання від ректора КНУКіМ Михайла Поплавського, який відзначив талант та неординарність конкурсантів і побажав їм щастя, добра й шаленого студентського кохання.

Шоу «Міс і Містер ФММ – 2021» вийшло фантастичним! Учасники показали високий рівень творчої майстерності, розкривши неповторні образи краси і стилю! Режисерами-постановниками конкурсних номерів стала згуртована команда кафедри REMS. А організували грандіозний захід представники креативної групи ФММ, зокрема її голова – Дарина Бородій, і студдекан ФММ Катерина Кердан.

Найочікуванішим моментом «Міс і Містер ФММ – 2021» було оголошення переможців. За підсумками конкурсу володарями титулів стали:

  • Цицьора Владислава – Міс ФММ (3 курс, музичний фольклор)
  • Борта Юрій – Містер ФММ (3 курс, народний вокал)

  • Максимчук Ірина – Віце-міс ФММ (1 курс, академічний спів)
  • Мусієнко Влад – Віце-містер ФММ (1 курс, академічне диригування)
  • Ткаченко Ярина – Міс глядацьких симпатій ФММ (2 курс, академічний вокал)
  • Кердан Віктор – Містер харизматичність ФММ (1 курс, академічний спів).

 

Контакти
Ліцензія МОН України, наказ № 116-л від 02.06.2017 р.