This version of the page http://pfl.ua/matchball (217.20.166.185) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-11-06. The original page over time could change.
Професіональна футбольна ліга України

М`яч є одним з головних атрибутів футбольного свята. Турніри УЄФА та провідні європейські футбольні чемпіонати мають свій офіційний м`яч. В українському професіональному футболі ще не було успішних прикладів впровадження офіційного м’яча змагань.

МИ РОБИМО ЦЕ ВПЕРШЕ.

ОФІЦІЙНИЙ М`ЯЧ ЗМАГАНЬ ЧЕМПІОНАТІВ ПЕРШОЇ ТА ДРУГОЇ ЛІГ СЕЗОНІВ 2019/20, 2020/21, 2021/22

Технічним партнером ПФЛ виступить світовий бренд Select, що працює на ринках всього світу. М’яч Select Brilliant Super, є офіційним м’ячем вищих дивізіонів чемпіонатів Нідерландів, Бельгії, Данії, Ісландії, Швеції, Фінляндії, чоловічого та жіночого чемпіонатів Норвегії, USL США.

Під дочірнім брендом Derbystar компанія виступає технічним партнером німецької Бундесліги.

Select Brilliant Super є офіційним м’ячем вищих дивізіонів чемпіонатів Нідерландів, Бельгії, Данії, Ісландії, Швеції, Фінляндії, чоловічого і жіночого чемпіонатів Норвегії, офіційним м'ячем United Soccer League США.

ХАРАКТЕРИСТИКИ М`ЯЧА SELECT BRILLIANT SUPER


М`яч Бундесліги – який він?


Select Brilliant Super має сертифікат FIFA Quality Pro, який підтверджує відповідність м`яча всім світовим стандартам якості та дозволяє грати во всіх офіційних матчах під егідою FIFA.

Про сертифікацію футбольних м`ячів


ДИЗАЙН М`ЯЧА SELECT BRILLIANT SUPER


Тестування м`яча та початок сезону 2019/20 клуби ПФЛ проведуть м`ячами Select Super Brilliant із символікою ліги. З весняної частини клуби отримають м`ячі з новим дизайном, виконаним в корпоративних кольорах ліги та змагань.

ТЕСТУВАННЯ М`ЯЧА


На засіданні Ради ліг 8 лютого 2019 р. більшістю голосів присутніх представників клубів ПФЛ було ухвалене рішення, згідно з яким починаючи з сезону 2019/20 офіційним м’ячем змагань ПФЛ буде м’яч SELECT Brillant Super. Це дуже важливий крок для розвитку наших ліг, їхньої маркетингової та інвестиційної привабливості.

Розуміючи, що поява офіційного м'яча - неординарна подія для наших ліг, а також розділяючи думку наших клубів, що м'яч має бути випробуваним у ділі, адміністрація Професіональної футбольної ліги спільно з партнерами - представниками компанії Select, з квітня проводить тестування майбутніх офіційних м'ячів змагань Ліги.