This version of the page http://knukim.edu.ua/iz-pisneyu-v-serczi/ (195.242.161.214) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-11-05. The original page over time could change.
Із піснею в серці
Телефони для абітурієнтів: (044) 285-44-03, 285-43-86

Із піснею в серці

Дата: 20.07.2021 | Рубрика: Новини

Концертний ансамбль бандуристів Університету культури став учасником Днів української культури в Болгарії «Із піснею в серці».

Мистецька подорож була сповнена яскравих виступів на різних майданчиках, неймовірних вражень від екскурсій старовинними пам’ятками, зустрічами і спілкуванням із цікавими закордонними виконавцями та відпочинком на теплому і чистому морі!

Українську культуру у стародавньому болгарському місті Бургас представляли: концертна капела бандуристів Київського національного університету культури і мистецтв, заслужений народний ансамбль пісні і танцю України «Дарничанка» ЦХТТ «Печерськ», зразковий художній колектив фольклорний ансамбль «Ягілочка» Центру дитячо-юнацької творчості Дніпровського району м. Києва. В організації участі студентів – бандуристів КНУКіМ у Днях української культури в Болгарії активну участь взяли Петро Андрійчук (заслужений працівник культури України, керівник хору «Дарничанка», професор КНУКіМ) і Галина Гаценко (заслужений працівник культури України, доцент КНУКіМ). Їхня допомога у вирішенні творчих та організаційних питань були неоціненними!

Поєднання людей різного віку – дітей, молоді та дорослих – виявилося настільки гармонійним, що кожен з української делегації відчував себе часткою великої родини!

Бандуристи КНУКіМ надзвичайно вдячні керівництву Університету культури і факультету музичного мистецтва вишу за всебічну підтримку в організації участі у міжнародному україно-болгарському проєкті!

Контакти
Ліцензія МОН України, наказ № 116-л від 02.06.2017 р.