This version of the page http://te.20minut.ua/Reviews (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-11-02. The original page over time could change.
Огляди подій в Тернополі, корисні поради щодо життя і відпочинку - 20 хвилин Тернопіль

Огляди

Авто твоєї мрії: пригон та доставка авто з США, Кореї та Європи у Тернополі (новини компаній)

Пригін автомобілів з-за кордону - це досить хороша можливість придбати новий автомобіль бажаної комплектації і марки. Правда для того щоб сама процедура придбання та доставки транспортного засобу не була для вас пов'язана з безліччю труднощів, які пересічному автомобілісту важко зрозуміти, найкраще звернутися до послуг компаній-посередників, що спеціалізуються на пригоні автомобілів з-за кордону на замовлення.

6 популярних залів Тернополя, де ви можете привести себе у форму (новини компаній)

Хочете підтримувати себе в хорошій фізичній формі? Або скинути кілька зайвих кілограмів і привести себе в порядок? А, можливо, ви шукаєте цікаві спортивні заняття для ваших дітей? Пора поцікавитись, що можна відвідати у нашому місті. У Тернополі справді багато спортивних залів, тому кожен може знайти собі найзатишніший та найефективніший. Хтось активно шукає бюджетний варіант, а комусь комфортно займатися в просторому залі з новітнім обладнанням. Поки ви вирішуєте, який варіант вам підходить, ми зібрали для вас 5 цікавих фітнес та тренажерних залів міста з різними напрямками занять, де можна і фігуру підтягнути, і здоров’я зміцнити, а найголовніше – отримати заряд гарного настрою. Все, що вам потрібно – це просто обрати! Контакти, графіки роботи та вартість абонементів – все на одній сторінці.

Стиль та краса: салони та перукарні Тернополя (новини компаній)

Бажання бути красивою для жінки природне, проте для підтримки бездоганного вигляду необхідно багато зусиль і часу. Салони краси та перукарні Тернополя: даний огляд допоможе оперативно знайти необхідну інформацію.

Де поїсти смачну піцу та суші: піцерії та суші кафе Тернополя (новини компаній)

Якщо ви належите до числа тих людей, які не уявляють своє життя без запашної піци та любите посмакувати суші, тоді цей матеріал для вас.

Хороший зір – Краще життя. Офтальмологи Тернополя (новини компаній)

З сучасним ритмом життя потрібно постійно бути у фокусі. Як встигнути все і при цьому зберегти свій зір? Про це вам розкажуть та допоможуть учасники нашого огляду.

Де придбати запчастини до ТЗ у Тернополі за хорошими цінами? (новини компаній)

І автомобілі, і сільськогосподарська техніка потребують якісного пального та якісних запчастин. Адже обираючи надійні запчастини від перевірених виробників, ви попереджаєте неполадки, які можуть виникнути, коли їх чекаєш менше за все.  Пропонуємо Вам огляд магазинів, де можна придбати якісні запчастини, які значно покращать роботу вашого авто і техніки. Компанії учасники: 1. Магазин "Shurup Plus" 2. Маріан-Агро, продаж сільськогосподарської техніки та запчастин 3. Магазин "Autoshop"

Магазини/салони вікон та дверей у Тернополі (новини компаній)

Задумались де придбати вікна та двері? Необхідну інформацію Ви зможете знайти у нашому огляді. Компанії учасники: 1. Компанія Максимум 2. Компанія "Danapris Doors" 3. Фабрика "Мілано" 4. Компанія "Viknar’off" 5. Компанія "Агатасталь"

photo_camera ТОП-5 найстаріших костелів області в межах 50 кілометрів від Тернополя

Ці старовинні костели вразять вас своєю історією або архітектурою.

Відпочинок в Тернопільській області та за її межами (новини компаній)

Багатьох з нас не покидає думка про відпочинок. Літо - сезон відпусток та подорожей. Редакція 20minut.ua підготувала для вас підбірку де можна відпочити в Тернопільській області та за її межами.  

photo_camera ТОП-7 нестандартних локацій для фотосесії у Тернополі від редакції «20 хвилин» (ФОТО)

Набридло гортати стрічку соцмереж тернополян та гостей Файного міста і бачити одні і ті ж локації? Невже у Тернополі красиві місця для позування на камеру закінчуються на Театральній площі та набережній Ставу? «20 хвилин» ламають стереотипи. Ми підібрали для вас ТОП-7 нестандартних локацій для фотосесії у нашому місті.     

Свіжий випуск

№ 43 від 27 жовтня 2021

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up