This version of the page http://te.20minut.ua/infographics (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-11-02. The original page over time could change.
Інфографіка, корисні поради з галузі життя - 20 хвилин Тернопіль

Інфографіка

«Громадський бюджет 2022»: просять від півмільйона до двох мільйонів. А ви за що голосуєте? (ГРАФІКА)

26 жовтня в Тернополі стартувало голосування за проєкти «Громадського бюджету 2022». Вибирати можна із 53 варіантів: є 26 малих та 27 великих проєкти. Їх бюджет становить від 494 тисяч до 2 мільйонів гривень. Що хочуть зробити за ці гроші? Розповідаємо нижче.

photo_camera Від директорів до водіїв: кому в Тернополі та області готові платити десятки тисяч гривень. Рейтинг

За даними сайтів з пошуку роботи, середній розмір заробітної плати у Тернополі становить 10-12 тисяч гривень, однак є вакансії, де пропонують 15, 20 та понад 30 тисяч гривень.  Ми проаналізували дані сайтів з пошуку роботи, а також обласного центру зайнятості та склали рейтинг найбільш оплачуваних професій у Тернополі та області.

Приватні будинки в Тернополі, передмісті чи селі: де купувати дешевше? Ми порівняли (ГРАФІКА)

Середня ціна на приватні будинки в Тернополі у різних районах міста суттєво відрізняється, але на порядок вища за пропозиції в передмісті та селах неподалік обласного центру. Яка ж середня ціна на приватні будинки в Тернополі, передмісті та селах неподалік? Читайте в нашому матеріалі.

На скільки добре ви пам'ятаєте шкільну програму? Пройдіть ТЕСТ

"20 хвилин" підготували тест, щоб тернополяни могли перевірити свої знання. Пройдіть його і перевірте себе - чи пам'ятаєте, чого вас вчили у школі.

photo_camera Починається нова хвиля: як змінюється захворюваність та смертність на COVID-19. Ми склали графіки

В Україні, як і прогнозували медики, знову спостерігають зростання захворюваності на коронавірус. Щодня виявляють все більше нових хворих, а в країні запроваджують обмеження. Ми проаналізували, як змінювалась захворюваність та смертність у Тернополі та області від початку року. Коли ставались найбільші піки інфікування та смертності? Що впливало на ковід? Дивіться на графіках!

Яка вартість проїзду в транспорті Тернополя та інших обласних центрах? Ми порівняли (ГРАФІКА)

Станом на 12 вересня, проїзд у громадському транспорті Тернополя становить шість гривень у тролейбусах і сім гривень у автобусах та маршрутках. Якщо порівнювати з іншими обласними центрами, це далеко не найвища ціна, хоча є і такі міста, де за проїзд платять чотири гривні. Але ми вже чули про наміри перевізників підвищити вартість проїзду до 10 та 12 гривень. Що про це думаєте? Пишіть у коментарях. 

У районному містечку готель має більше зірок, ніж у Тернополі. Оце так! (ІНФОГРАФІКА)

На Тернопільщині є лише чотири готелі, що мають зіркову категорію.  Два з них – тризіркові в обласному центрі. Готелю, розташованому в Почаєві, присвоїли аж чотири зірки, а готелю у Кременці – дві. Що ж пропонують в кожному з них? Які там умови? Розповідаємо.

Дитяча смертність: скільки дітей помирає на Тернопільщині і скільки зникає. Які причини і як вберегти? (ІНФОГРАФІКА)

Тенденція дитячої смертності на території Тернопільської області, аналізуючи статистику Нацполіції, з року на рік – різна, здатна до коливань: то знижується, то росте.  Якою є тенденція дитячої смертності на території Тернопільської області за останніх три роки? І яка найпоширеніша причина, від якої помирають діти? Скільки за рік безвісти зникло дітей і скільки вдалось відшукати? Про причини втечі з дому, бунтарства, агресії, наслідком яких можуть стати нещасні випадки, і про шляхи вирішення таких проблем розповідає юридичний і сімейний психолог.  Про захворювання, які найчастіше стають причиною смертей серед дітей і зміцнення імунітету восени, розповідає директор міської дитячої лікарні.  

play_circle_filled Як змінилися мікрорайони Тернополя за 37 років: вигляд з космосу. Унікальні кадри

Тернопіль активно розбудовують, місто змінює свої обриси. І якщо ці зміни можна ледь вловити за рік чи два, то за десять та більше років різниця стає помітною. А як райони Тернополя виглядали 37 років тому і як за цей час вони змінилися? Дивіться нижче.

photo_camera У якому районі Тернополя інфраструктура найкраща. Ми порівняли (КАРТИ, ГРАФІКА)

Обираючи район, у якому хотіли б проживати, варто звертати увагу на його інфраструктуру. Адже важливо знати, чи є всі необхідні умови для комфортного життя. Ми порівняли, які головні інфраструктурні об'єкти є в кожному житловому районі Тернополі та відобразили це на інтерактивній карті.

Свіжий випуск

№ 43 від 27 жовтня 2021

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up