This version of the page http://aspp.com.ua/ (176.111.63.142) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-10-28. The original page over time could change.
Утепление домов пенополистиролом, недорогое утепление дома (Киев, Украина)
Nivo Slider

Энергоэффективность Экологичность Экономичность

Все о правильной термоизоляции:

Что такое грамотная термоизоляция, ее виды и способы осуществления, материалы для качественной и надежной термоизоляции, как утеплить свой дом и как начать бизнес по утеплению зданий и сооружений

Пенополастопедия - Все о пенопласте

самая объективная, достоверная и полная информация о самом эффективном, экологичном и экономичном теплоизоляторе в мире - пенополистироле (пенопласте), сравнение его характеристик с другими материалами, развенчание мифов, порожденных недобросовестной конкуренцией

Задать вопрос про пенопласт и надежную теплоизоляцию экспертам

Задайте любой вопрос ведущим специалистам строительной сферы Украины про пенополистирол и грамотную и качественную термоизоляцию зданий и сооружений


Участники Ассоциации

Новости




11.01.2021Розміщено першу редакцію проекту ДБН

  На сайті Міністрества розвитку громад та територій України розміщено першу редакцію проекту ДБН "Теплова ізоляція та енергоефективність будівель"



подробнее »


06.01.2021 70 років іновацій, співробітництва та успіху!

 Непомітно ми підійшли до ювілейного року з часу винаходу EPS компанією BASF. Це сталося в 1949 році випадково, коли Фріц Стастни залишив на ніч в коробці з-під крему для взуття матеріал, який змінився в розмірах і згодом став називатися Stiropor. 


подробнее »


05.01.2021 Корисна інформація від Фонду енергоефективності.

 Понад 27 тисяч сімей стали учасниками програми «Енергодім»!




подробнее »


31.12.2020 Вітаємо Вас з Новим Роком та Різдвом Христовим!

 Вітаємо всіх з прийдешніми святами! Нехай 2021 буде успішним, щасливим, лагідним і щедрим на радість!!!



подробнее »


25.12.2020 У будівельній сфері хочуть створити новий контролюючий орган

 В Україні буде створено новий орган контролю у будівельній сфері – Державна інспекція архітектури та містобудування України (ДІАМ)



подробнее »


17.12.2020 Ассоциация «Производители пенопласта» Украины организовывает семинар.

 Тема: «Полимеры в теплоизоляции. Применение и особенности использования EPS» 



подробнее »


04.12.2020 Проведено чергові збори учасників асоціації.

 Проведено чергові Збори учасників Асоціації. Підведено підсумки, розглянуто низку нагальних робочих питань та визначились в плідній дискусії із стратегічно необхідними напрямками діяльності та розвитку галузі


подробнее »


27.10.2020 Фонд енергоефективності спрощує умови участі у Програмі "Енергодім"

 Фонд енергоефективності — це державна установа, що була створена для розвитку та підтримки ініціатив з підвищення рівня енергоефективності будівель в Україні.


подробнее »


27.09.2020 Важка втрата для всіх…

 26 вересня закінчилася епоха Великої Людини, відомого політичного та громадського діяча, патріота будівельної галузі України – Президента Всеукраїнської спілки виробників будматеріалів, першого керівника Києва Івана Салія. 


подробнее »


14.09.2020 Проведення круглого столу в НДІБК

 18 вересня на базі ДП «Державний науково-дослідний інститут будівельних конструкцій» відбувся круглий стіл на тему: «Можливості прискорення термомодернізації в Україні».


подробнее »


09.09.2020 Засідання Робочої групи по фасадній теплоізоляції

 В інституті іноваційної освіти КНУБА проходить засідання Робочої групи по фасадній теплоізоляції. Захід організований Всеукраїнською спілкою виробників будматеріалів.



подробнее »

09.09.2020 Засідання Робочої групи по фасадній ізоляції

 Перше засідання Робочої групи по фасадній теплоізоляції. Активне обговорення необхідності оновлення нормативної бази для конструкцій зовнішніх стін із фасадною теплоізоляцією (опорядження штукатурками та вентильовані фасади)


подробнее »


09.09.2020Довгоочікувана третя книга від Івана Миколайовича Салія

 В цікавій і легкій формі викладено бачення сучасної історії розвитку України з посиланням на факти, події та результати труда видатних особистостей нашої Батьківщини.


подробнее »


02.09.2020 "Київміськбуд" прийняв ще один об'єкт "Укрбуду"

 Холдингова компанія "Київміськбуд" прийняла ще один об’єкт корпорації "Укрбуд" – ЖК "Подол Град".



подробнее »


27.08.2020 Підвищення енергоефективності будівель в Україні

 Анонсуємо проведення круглого столу за участю провідних організацій і виробників галузі. Запрошуємо всіх зацікавлених осіб.

Подія відбудеться 17.09.2020, об 11:00, в приміщенні  ДП НДІБК.
.
подробнее »


27.08.2020 Питання термомодернізації

  Питання термомодернізації та її нормативне підгрунтя стають надто актуальними в Україні. 


подробнее »


09.07.2020 Спільна нарада

 Спільно з Всеукраїнською спілкою виробників будматеріалів та представниками виробників сухих сумішей розглядали можливості для створення спільної робочої групи для роботи над внесенням змін до ДСТУ Б В.2.6-36:2008

подробнее »


04.06.2020 Засідання круглого столу

 Насичений подіями видався тиждень для нашої Асоціації. Провели якісний круглий стіл під головуванням Фаренюка Г.Г. (ДНДІБК) разом з представниками виробників сухих сумішей: Henkel, Kreisel, Polimin, Caparol, Baumit і т.д. Основна тема - впровадження в Україні фундаментального ETAG 004 та внесення змін до ДСТУ на засадах ETICS. 

подробнее »


03.06.2020 Спільна нарада

 У нараді взяли участь фахівці Державного підприємства «Державний науково-дослідний інститут будівельних конструкцій» та Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту.

подробнее »


02.06.2020 Столичний провал і статистика

  Статистика відображає «успіхи» та позбавлена емоційного забарвлення від виробника, забудовника чи підрядника.

подробнее »

27.05.2020 Асоціація прийняла участь в онлайн-конференції

 Асоціація прийняла участь в онлайн-конференції, де було висвітлено основні проблеми галузі, не вирішені питання нормативної бази та перспективи розвитку.
подробнее »

11.01.2020 Вітаємо нових членів Асоціації!

Загальними зборами Асоціації в листопаді 2019 року було прийнято   рішення задовольнити прохання долучитися до членства з початку 2020    року наступні компанії: ТОВ «Хірш Пороцелль», СУП ТОВ «Термобуд» та    ТОВ «Олбудплюс». Також минулого року до нас доєдналися ТОВ «Зузіфус». 
                                                                     

подробнее »




29.12.2019 Вітаємо Вас з Новим Роком та Різдвом Христовим!

  Нехай наступний рік буде сповненим радістю, сміливими бажаннями, мудрими рішеннями, впевненістю та оптимізмом! Віримо, що 2020-й виправдає усі сподівання, втілить мрії та здивує легкістю й успішністю.
Бажаємо вам та вашим родинам в Прийдешньому році сімейного затишку, гармонії, здоров'я та щастя!!!
подробнее »

13.12.2019 Асоціація «Виробики пінопласту» прийняла участь в засіданні Президиї Спілки виробників  будматеріалів

  Асоціація «Виробники пінопласту» прийняла участь в засіданні Президії Спілки виробників будматеріалів, яке відбулося 13.12.19 на території ЖК «Чайка».

подробнее »

29.11.2019 Відбулися щорічні збори Асоціації в м. Рівне.

  Відбулися щорічні збори Асоціації в м. Рівне. Підвели підсумки діяльності за рік, що минає. Визначили основні стратегічні напрямки розвитку галузі. Присутніми були як основні компанії, так і запрошені гості. Розглядали  питання вступу нових членів до Асоціації.

подробнее »

07.11.2019 «INTERNATIONAL EPS FORUM 2019»

  Вперше в Україні була організована міжнародна конференція виробників пінопласту
«INTERNATIONAL EPS FORUM 2019»

подробнее »

05.11.2019 Від імені Асоціації Виробників пінопласту України вчора привітали з Днем народження видатну людину-легенду Івана Миколайовича Салія.

  Від імені Асоціації Виробників пінопласту України вчора привітали з Днем народження видатну людину-легенду Івана Миколайовича Салія. Це справжній друг, колега і натхненна мудра людина. Пишаємося співпрацею з ним. Бажаємо міцного здоров‘я, успіхів в роботі, вірних друзів, удачі, сімейного затишку і довгих плідних років!!!
подробнее »

28.09.2019 Спільно з миколаївським зоопарком та японською асоціацією EPS провели захід «ЗАХИСТИМО  БІЛИХ  ВЕДМЕДІВ»

  Асоціація «Виробники пінопласту» України спільно з Миколаївським зоопарком та Японською Асоціацією EPS 28.09.19 провели захід «Захистимо білих ведмедів». Відвідувачі разом з дітьми
та гості традиційно змогли разом погодувати білого ведмедя. Мета заходу - звернути увагу людей на екологічні проблеми та наслідки глобального потепління. Асоціація JEPSA  щорічно організовує такі події в різних частинах світу. Ми також не залишились  осторонь і долучились до організації та проведення традиційного свята.
подробнее »

                                                                                                                                                                                              

25.09.2018 Официальный визит JEPSA в Киев

В сентябре 2018 г Ассоциации «Производители пенопласта» Украины принимала г-на Такеда, Исполнительного секретаря JEPSA, в Киеве. 24.09.2018 г. состоялось расширенная встреча Мицухиро Такеды с членами украинской ассоциации. В ходе встречи участники обменялись информацией об особенностях применения EPS в Японии и Украине.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              подробнее » 


20.08.2018 Фасадная теплоизоляция с пенополистирольными плитами NEOTERM 
                        не распространяет огонь 

Рады приветствовать на рынке Украины первую систему фасадной теплоизоляции с использованием пенополистирольных плит NEOTERM в системе утепления «легкий мокрый» фасад.  В 2018 году ООО «Термпек» и ООО с II «Хенкель Баутехник (Украина)» начали сотрудничество и предложили украинскому потребителю комплексное решение по теплоизоляции фасада с использованием пенополистирольных плит.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             подробнее » 

08.08.2018 Подписан Протокол о взаимопонимании с JEPSA   

В продолжение достигнутых ранее договоренностей о сотрудничестве между Японской Ассоциацией EPS (JEPSA) и Украинской Ассоциацией «Производители пенопласта» 7 августа 2018 г был подписан Протокол о взаимопонимании.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     подробнее » 


     C ДНЕМ СТРОИТЕЛЯ!

     Уважаемые коллеги и партнеры!

     Поздравляем вас с профессиональным праздником!
     Пусть ваша работа вдохновляет на новые профессиональные 
     достижения, успешную реализацию проектов и весомых успехов,
     а в ваших домах всегда царит тепло и комфорт.


01.08.2018 Осенний Строительный форум,  03-06 октября 2018, г.Львов 

В очередной раз город Львов привлекает к себе не только туристов на интересные культурные и развлекательные мероприятия, но и собирает деловой круг профессионалов и центр малого и среднего бизнеса. Такой профессиональной площадкой является Осенний Строительный форум, который состоится 03-06 октября 2018 в Выставочном центре «Южный-ЭКСПО» по адресу: г.Львов, ул.Щирецкая, 36.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           подробнее »

20.07.2018 РЫНОК ТИМ: НОВЫЕ ВЫЗОВЫ 

Операторы украинского рынка теплоизоляционных материалов в целом довольны итогами  2017 года. Они однозначно отмечают увеличение объемов производства и сбыта утеплителей, а также возросший на них спрос. Более детально о ситуации на отечественном рынке ТИМ, далее в статье.                                                                                                                                                                                                                                                   подробнее »

22.05.2018 Украинская Ассоциации «Производители пенопласта» развивает международное партнёрство

22 мая 2018 года состоялась встреча представителей пенополистирольной отрасли Азиатских стран, Украины и России. Во встрече приняли участие: Генеральный секретарь Азиатской Ассоциации EPS (АМЕPS), 
                                                                                                                                                                            подробнее »     


25.04.2018 Ассоциация «Производители пенопласта» партнер IV Международной конференции «Энергосберегающие фасады»

Приглашаем посетить IV Международную конференцию «Энергосберегающие фасады» 16 мая 2018 г. в МВЦ в рамках выставки WorldBuild Kyiv-2018. На конференции будут рассмотрены такие вопросы как: энергосберегающие фасады как один из элементов комплекса эффективных мер по термомодернизации; технологии, методы и материалы энергоэффективного строительства; инновационные решения…
                                                                                                                                                                                                              подробнее »


15.01.2018 Весенний Строительный Форум, 28-31 марта 2018, г.Львов

Львов является инвестиционно привлекательным городом, активно участвует в создании новых рабочих мест, строятся новые жилые комплексы, появляется возможность для новых компаний почувствовать здоровую конкуренцию и продемонстрировать свои достижения в сфере строительной отрасли. Активную позицию занимает и ЗАО «Гал-ЭКСПО» - выставочная компания, которая в очередной раз проводит строительную специализированную событие - Весенний Строительный Форум, который является отражением ключевых направлений развития передовых достижений отечественной и мировой строительной индустрии, это профессиональная площадка, который собирает специалистов и демонстрирует новые технологии в сфере строительства.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           подробнее »


Архив 2017, 2016, 2015, 2014, 2013 ...