This version of the page http://gazeta.dt.ua/all-news (104.21.12.206) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-10-25. The original page over time could change.
Всі новини

Останні новини25 Жовтня 2021

25 Жовтня 2021
У Києві затвердили тарифи на опалення і гарячу воду Гаряча вода подорожчає в квітні на 22%.
Нігерія першою в Африці запустила цифрову валюту — eNaira. Там вважають, що це підвищить ВВП Цифрова найра — це еквівалент готівкової найри, вони мають одну вартість
Посол Щерба перейшов з МЗС в "Нафтогаз" Щерба займатиме пост головного радника голови правління "Нафтогазу".
В одному з районів Києва провели обшуки через крадіжку 2 млн грн на ремонті навчальних закладів Двом підрядникам повідомлено про підозру.
Кубок України: результати всіх матчів 1/8 фіналу, відео голів (оновлюється) З цієї стадії в боротьбу вступають "Динамо" і "Шахтар". ► Відео
Холод відступає: синоптики розповіли, коли до України повернеться тепло Кінець жовтня буде сухим і теплим. ► Відео
РНБО опублікувала список проросійських Telegram-каналів У списку п'ять каналів, які просувають "російські наративи".
Вакцина від коронавірусу Moderna показала ефективність на дітях Раніше таку ефективність продемонструвала вакцина Comirnaty
НАЗК не має претензій до декларації Зеленського - глава агенства Новіков назвав президента "зразковим декларантом".
В одному з міст України повністю зупинили громадський транспорт Обмеження діятимуть на період "червоної зони".
Астрономи виявили джерело золота і платини у Всесвіті Зіткнення нейтронних зірок призводять до утворення важких елементів.
З початку року суд виніс вирок понад 300 особам, причетним до тероризму Серед засуджених також ті, хто причетні до посягань на територіальну цілісність України. Інфографіка
Розрахунок за е-лікарняними здійснюється в порядку надсилання заяв роботодавцями - ФССУ Зволікати не слід, оскільки щодня черга із заяв-розрахунків для фінансування збільшується на близько 17 тисяч лікарняних листків
Цукерки або життя: в Нью-Йорку пройшов Хеловінський парад собак Сотні собак взяли участь у довгоочікуваному маскараді ► Відео Фото
У США знайдені викопні останки нового виду ящірок і риб Тварини мешкали на Землі в крейдяному періоді.
Смертність від COVID-19 в Україні нижча, ніж в інших країнах Європи — Ляшко За даними KSE, останнім часом смертність від ковіду в Україні зросла на 17%.
КСУ залишив в силі заборону люстрованим чиновникам очолювати ВНЗ Розгляд справи тривав три роки.
У Херсонській області кисню для пацієнтів з COVID-19 вистачить лише на три доби – заступник голови ОДА У Херсонській ОДА розповіли, скільки кисню витрачається в області за добу.
На Apple TV вийшов трейлер південнокорейського трилера «Доктор Мозок» Головну роль зіграв Лі Сон Гюн з фільму «Паразити»
З автоперевізників зняли відповідальність за пасажирів без COVID-сертифікатів та негативних ПЛР-тестів У МОЗ також пояснили, у якому випадку відповідальність залишається на водіях легкових автомобілів.
Прем'єр Польщі застерігає ЄС від початку "третьої світової війни" – Telegraph Моравецький заявив, що будь-яка спроба ЄС заблокувати гроші для Польщі "отримає відповідь".
Пані посол Німеччини прокоментувала пропозицію України відносно збільшення транзиту газу Вона закликала Україну подбати про майбутнє без прокачування газу.
Українка Оксана Линів стала першою жінкою-диригентом концерту до річниці ООН На концерт були запрошені постійні представники 193 країн світу.
Невакцинованих педагогів і держслужбовців відсторонюватимуть від роботи: названо дату Продовжити працювати зможуть лише ті, хто не може вакцинуватись через протипокази.
У Криму затриманий координатор «Кримської солідарності» Дилявер Меметов Окупаційна влада Криму продовжує переслідування кримських татар.
З Малиновським і Гармашем: Петраков назвав заявку збірної України на матчі у листопаді Наставник викликав 25 футболістів.
Вчені розповіли, як з'являються загадкові кам'яні візерунки на Землі та Марсі В їхньому створенні беруть участь крихітні «крижані голки».
У МОЗ назвали регіони з найбільшою заповненістю ліжок для пацієнтів з COVID-19 У відомстві також повідомили, де найменший рівень заповненості ліжкомісць. Інфографіка
Кросівки легендарного баскетболіста Майкла Джордана продали на аукціоні за рекордну суму Старі кросівки легенди баскетболу пішли з молотка.
Путін та Сі проігнорують кліматичний саміт. Китай й РФ відповідальні за третину світових викидів Їх відсутність особливо значима, враховуючи внесок їхніх країн в глобальні викиди.
Суд підтвердив заборону експлуатації головного офісу державного Укрексімбанку Держcлужба з надзвичайних ситуацій виявила порушення вимог пожежної безпеки.
У МОН назвали регіони-лідери з вакцинації педагогів Поріг щеплення у 80% персоналу навчальних закладів не досягнуто лише на Рівненщині.
Бюро економічної безпеки оголосило перший конкурсний набір співробітників Працевлаштуватися до БЕБ можливо лише через конкурс, водночас конкурс може відбутися в умовах відсутності реальної конкуренції
У разі зняття заборони на ввезення російських добрив Україні загрожує продовольча криза – ЗМІ Аналітики вважають, що імпорт міндобрив із Росії зупинить український хімпром, але не вирішить проблеми аграріїв.
Україна не розглядає поставки однодозової вакцини Janssen За словами Ігоря Кузіна, механізми комунікації, використані Україною, поки залишаються безрезультатними.
Мінекономіки почало конкурсний відбір на незалежних членів до наглядової ради "Нафтогазу" Документи будуть прийматимуть до 6 грудня.
Скасування результатів конкурсу в НАЗЯВО підриває довіру до Агентства – експерти Воно показало неспроможність моделі виборів і контролю за її об’єктивністю і прозорістю.
Вибори в Узбекистані знову виграв Шавкат Мірзійоєв Явка перевищила 80%. Доповнено
Війни в українській освіті: чотири сценарії Світлана Благодєтєлєва-Вовк Вадим Кончин Про що свідчить рішення Верховного суду щодо складу НАЗЯВО
Глобальна система вакцинації «зламана» — FT Але саме пандемія коронавірусу може виправити її недоліки.
новини за 24 жовтня
  • ДЗЕРКАЛО ТИЖНЯ, УКРАЇНА Архів номерів | Останні статті < >
    • Не існує некреативних дітей Навіщо у школі курс акторської майстерності?
      Автор Марина Ніколайчук Стаття 24 жовтня 13:00
    • Українським вантажівкам готують нові правила перетину кордону Чи запрацює електронна черга в Україні вже взимку 2022 року?
      Автори Павло Кравчук, Ірина Сушко Стаття 24 жовтня 08:30
    • «Ви поручитель Василя Пупкіна, він не виходить на зв'язок, віддайте гроші замість нього» Як мікропозики стали загрозою для тих, хто їх ніколи не візьме
      Автор Владимир Клименко Стаття 23 жовтня 17:00
    • Робимо минуле доступним: як українські дослідники повернули вивезені документи енкаведистів Вже до кінця жовтня будуть доступними близько 3,5 тисяч документів, які проливають світло на дії НКВД та УПА на Західній Україні в 1944-45 рр.
      Автор Надія Суха Стаття 23 жовтня 13:00
    • Зростання цін на сировину: ризики й наслідки Кому супер, а кому ні
      Автори Наталія Резнікова, Володимир Панченко Стаття 23 жовтня 08:30
    • Чи буде у світі нова велика війна, і де вона може розпочатися Військово-політична напруга в Азії загрожує глобальній безпеці
      Автор Сергій Корсунський Стаття 22 жовтня 17:00