This version of the page http://www.de-novo.biz/clients (185.9.40.221) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-10-22. The original page over time could change.
Клієнти De Novo
VMware Cloud Verified & DRaaS Powered Partner
Для бізнесу
Приватна хмара як сервіс HPI Корпоративна хмара в Україні NG-Cloud Корпоративна хмара в Німеччині EU-Cloud Cертифікована хмара для SAP HANA
Для державного сектору
Приватна хмара як сервіс для держави HPI Хмара для державних структур G-Cloud
Супутні послуги
Міграція інфраструктури у хмару Моніторинг стану хмари Сloud Vision Резервне копіювання хмарної інфраструктури BaaS
Для розробників
Хмарна контейнерна інфраструктура CCI Платформа розробки як сервіс JD Cloud
Disaster Recovery
Відновлення у випадку катастроф DRaaS
СХД та резервне копіювання у хмару
Veeam Cloud Repository Cистеми зберігання даних у хмарі
Віртуальні робочі столи як сервіс HDI
Фотографії дата центру
Власний Дата Центр Характеристики дата центру ЦОД для державного сектору
Cloud Operations Center
Компанія
Про De Novo Клієнти та відгуки VMware Principal Partner Контакти
Кар'єра
Вакансії Корпоративні заходи
Завантажити e-book
Блог Кейси E-book Відеолекції Новини
Ua Ru En
+380-44-200-93-39
request@denovo.ua
Меню

Клієнти De Novo

Через ЦОД De Novo проходить понад 50% усіх карткових транзакцій України. Хмарними продуктами компанії користуються 7 найбільших банків країни, агрохолдинги, заводи, енергетичні корпорації і найсучасніші державні проекти.

Компанія De Novo дотримується політики безперервного вдосконалення якості.
Серед українських хмарних провайдерів, De Novo гарантує найвищі SLA і фінансову відповідальність.
Технічна підтримка відповідає рівню Fanatic Support та здійснюється трьома мовами (українською, російською, англійською) 24/7.

Клієнти De Novo

Показати більше

Деякі наші завдання вимагали унікальної хмари, принаймні, для України. Конкурс виграла De Novo, чий хмарний майданчик відповідав усім нашим вимогам і успішно пройшов сертифікацію SAP Certified Provider of Cloud and Infrastructure Operations, ставши першим і, на даний момент, єдиним майданчиком такого роду в Україні. Наша співпраця з De Novo є чудовим прикладом ефективного державно-приватного партнерства, в результаті якого народжуються унікальні для нашої країни технічні рішення.

Я повинен сказати добрі слова на адресу нашого партнера De Novo. Вони давно і дуже якісно забезпечують нам хороші аптайми, доступність обладнання та приватну хмару на базі технологій VMware, яку ми використовуємо на двох майданчиках у вигляді відмовостійкої пари з синхронною реплікацією. Нам важливо, щоб наші сервери працювали стабільно і ми могли зосередитися на бізнесі.

Важливим фактором була наявність у De Novo атестата КСЗІ на хмарну платформу, що дозволило істотно скоротити і без того складний процес отримання атестата КСЗІ на всю систему Prozorro. Міграція не була простою, і на цьому етапі персонал із технічної допомоги оператора дуже добре підтвердила те, що в De Novo називають Fanatic Support. Та й через роки співпраці ми жодного разу не пошкодували про вибір партнера.

Для нас важлива ефективність, надійність і захищеність даних, а також безперервність бізнес-процесів. У міру зростання компанії і збільшення навантаження було прийнято рішення підключити хмарні сервіси. Зараз у нас реалізована комплексна ІТ-інфраструктура на основі гібридного хмари - одна частина сервісів, як і раніше, працює у власній серверної, інша розміщена в публічному хмарі, третя - на базі HPI.

Перенесення корпоративних систем до Хмари De Novo та розміщення у найбільшому українському ЦОД ядра нашої мережі дозволили вийти на принципово новий рівень надійності і продуктивності корпоративних ІТ-сервісів, знизити витрати і забезпечити мінімальний час відгуку.

Успішність бізнесу нашої страхової компанії безпосередньо залежить від якості роботи ІТ-інфраструктури. Ще кілька років тому впровадження систем, що забезпечують доступність і безперервність ІТ-сервісів, вимагало значних капіталовкладень, а інфраструктура ставала громіздкою і незграбною.

Хмарні рішення De Novo володіють для нас вирішальними властивостями. Головне - це атестат Комплексної Системи Захисту Інформації (КСЗІ), виданий Державною службою спеціального зв’язку та захисту інформації України. Цей атестат гарантує відповідність сервісу вимогам інформаційної безпеки.

Утримання власної інфраструктури для забезпечення серверних майданчиків вимагає великих зусиль і з технологічної точки зору дуже складним. Тому все більше компаній і банків у всьому світі використовують послуги аутсорсингу. Крім того, кооперуючись з іншими клієнтами, можна досягти кращого ефекту масштабу.

«Погляд збоку», рекомендації сертифікованих експертів De Novo, а також рішення провідного розробника дозволяють нам отримати максимум користі від технологій віртуалізації. Кінцевий результат відчувають наші замовники, адже вони можуть отримати більш оперативні, доступні та якісні послуги.

Ще два-три роки тому ДТЕК був орієнтований на будівництво власного наземного центру обробки даних. Але за цей час відбувся стрімкий розвиток хмарних сервісів, виросли їх продуктивність і надійність, підвищилася якість обслуговування. І, як новий етап, на ринку з’явилися пропозиції, що максимально відповідають вимогам клієнтів.

Отримайте детальну консультацію

{{ getError('name') }}
{{ getError('company') }}
{{ getError('phone') }}
{{ getError('email') }}

Сміливо ставте усі питання, що Вас цікавлять!

Отримуйте кваліфіковану консультацію провідних українських ІТ-спеціалістів.

 

До речі, ми зібрали багато корисних статей про хмарні сервіси та все, що з ними пов'язано. Завантажуйте та читайте спеціалізовані матеріали, а також слідкуйте за нашим блогом. 

Продукти De Novo

HPI — Приватна хмара як сервіс

Фізично ізольована віртуальна інфраструктура, що поєднує переваги хмарних технологій і свого «заліза», і надається за моделлю «як сервіс»

NG-Cloud — Корпоративна хмара в Україні

Хмара нового покоління для складних прикладних ландшафтів і бізнес-критичних додатків з високим навантаженням, з розташуванням в Україні

EU-Cloud — Корпоративна хмара в Німеччині

Хмара нового покоління, розташована у Франкфурті, Німеччина. Призначена для складних прикладних ландшафтів і бізнес-критичних додатків з високим навантаженням.

G-Cloud — Хмара для державних структур

Спеціалізована хмара для державних органів і підприємств, яка має сертифікацію КСЗІ і розміщується в захищеному модулі

HANA-Cloud — Сертифікована хмара для додатків SAP HANA

Хмара, яка розроблена для розміщення баз даних HANA та додатків SAP, та інших високонавантажених бізнес-критичних інфраструктур

Cloud Migration — Міграція у хмару

Інструменті теплої міграції пропонують перенесення значних обсягів даних бізнес-критичних додатків у хмару De Novo швидко і без зупинок

DRaaS — Відновлення у випадку катастроф

Комплексні рішення для відновлення хмарної і локальної інфраструктур у випадку аварії чи катастрофи

Cloud Vision — Моніторинг стану віртуальних машин

Послуга моніторингу призначена для інтерактивного спостереження за станом хмарного ландшафту і раннього сповіщення про потенційні проблеми

BaaS — Резервне копіювання хмарної інфраструктури

Широкий набір послуг для гнучкого резервного копіювання хмарної інфраструктури

Veeam Cloud Repository

Репозиторій хмарних копій Veeam для розміщення даних у хмарі De Novo користувачами Veeam Backup & Replication або Veeam Agent

Системи зберігання даних у хмарі

Компанія надає широкий можилвості зберігання даних у хмарі, які можна використовувати незалежно від хмар De Novo

Дата-центр | Колокейшн

Послуги найбільшого дата-центру в Україні з рівнем надійності TIER III, який з моменту вводу у експлуатацію в 2010 році, не зупинявся ані на мить

Показати більше

Вам корисна ця сторінка?

Ми дбаємо про якість і актуальність наших послуг і продуктів, тому для нас дуже важлива ваша думка.

Так Ні
Дякуємо за оцінку!
© 2008—2020 De Novo (Де Ново)
6Lf8MgcaAAAAABG7vptCwS1Q5qOpAJNhvHkBRc_M