This version of the page http://www.de-novo.biz/about (185.9.40.221) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-10-22. The original page over time could change.
Про De Novo — еталонний провайдер хмарної інфраструктури VMware
VMware Cloud Verified & DRaaS Powered Partner
Для бізнесу
Приватна хмара як сервіс HPI Корпоративна хмара в Україні NG-Cloud Корпоративна хмара в Німеччині EU-Cloud Cертифікована хмара для SAP HANA
Для державного сектору
Приватна хмара як сервіс для держави HPI Хмара для державних структур G-Cloud
Супутні послуги
Міграція інфраструктури у хмару Моніторинг стану хмари Сloud Vision Резервне копіювання хмарної інфраструктури BaaS
Для розробників
Хмарна контейнерна інфраструктура CCI Платформа розробки як сервіс JD Cloud
Disaster Recovery
Відновлення у випадку катастроф DRaaS
СХД та резервне копіювання у хмару
Veeam Cloud Repository Cистеми зберігання даних у хмарі
Віртуальні робочі столи як сервіс HDI
Фотографії дата центру
Власний Дата Центр Характеристики дата центру ЦОД для державного сектору
Cloud Operations Center
Компанія
Про De Novo Клієнти та відгуки VMware Principal Partner Контакти
Кар'єра
Вакансії Корпоративні заходи
Завантажити e-book
Блог Кейси E-book Відеолекції Новини
Ua Ru En
+380-44-200-93-39
request@denovo.ua
Меню

De Novo — еталонний провайдер хмарної інфраструктури VMware

De Novo — український провайдер хмарних сервісів IaaS і ЦОД, технологічність, якість і надійність якого підтверджено та визнано світовими лідерами VMware та SAP і перевірено корпоративним українським бізнесом та державою з 2008 року

Дві складові еталонного хмарного провайдера VMware через які нас обирають, та чому ми вважаємося одними з найкращих — це технологічна довершеність та операційна досконалість

Надіслати запит

Технологічна довершеність

Хмарна інфраструктура De Novo побудована відповідно до еталонної архітектури VMware. Це підтверджено статусами найвищих рівнів, яких може сягнути хмарний провайдер: VMware Cloud Verified та Principal Partner Connect. 

Технології та архітектуру, за якими побудовано хмарну інфраструктуру De Novo для SAP та HANA, підтверджено та перевірено передовими німецькими фахівцями компанії SAP в розділі сервісів Cloud and Infrastructure Operations. 

Керування хмарною інфраструктурою De Novo відбувається в першому в Україні Cloud Operations Center. Де в одному місці найкращі хмарні спеціалісти спостерігають за десятками різних показників, керують та обслуговують одну з найбільших хмар в Україні.

VMware Cloud Verified

Статус VMware Cloud Verified — це підтвердження того, що хмару De Novo створено у повній відповідності до вимог технологічності, функціональності, надійності та відмовостійкості еталонної системної VMware архітектури. 

Найвищий рівень партнерства Principal у програмі VMware Partner Connect доводить, що фахівці De Novo володіють глибокими знаннями технологій VMware та мають досвід розгортання сотень проектів.

De Novo це перший український провайдер, який має такий високий рівень партнерства, а на момент отримання обох статусів увійшов до Топ-100 хмарних провайдерів VMware.

Детальніше

Центр керування хмарами

Основна політика De Novo — це концепція безперервного вдосконалення. Ми постійно прагнемо бути краще, ґрунтуючись на вивченні клієнтських потреб, адаптуємось і постійно втілюємо нові ідеї в життя. 

Саме тому De Novo створила новітній "Центр керування хмарами", аналогів якому на сьогодні в Україні нема. Це місце, де хмарні спеціалісти спостерігають та керують десятками різних життєво важливих параметрів однієї з найбільших хмар в Україні. 

Наші спеціалісти, в режимі 24/7, надають фанатичну підтримку кожному клієнтові, незалежно від питання чи ситуації, яка в нього виникає. 

Операційна досконалість

Ми створили та використовуємо операційні процеси, які підтверджено та сертифіковано на відповідність до високих стандартів SAP, а безпека менеджменту ресурсів та інформації відповідає міжнародній специфікації ISO27001. 

Згідно державних експертних висновків ЦОД та інфраструктура De Novo відповідають всім офіційним вимогам до технічного захисту інформації, а атестати відповідності підтверджують, що КСЗІ хмар De Novo повністю відповідає всім державним документам та повною мірою забезпечують потрібний захист даних. 

Правильне налаштування всіх операційних та технологічних процесів підтверджено бездоганною роботою власного ЦОД De Novo, який працює безперервно з моменту введення в експлуатацію у 2010 році. 

Сертифікати De Novo

Клієнти De Novo

Показати більше

Отримайте детальну консультацію

{{ getError('name') }}
{{ getError('surname') }}
{{ getError('phone') }}
{{ getError('email') }}
{{ getError('position') }}
{{ getError('company') }}
{{ getError('message') }}
{{ getError('g_recaptcha_response') }}

De Novo пропонує екосистему хмарних продуктів для вирішення різноманітних ІТ-потреб та завдань вашого бізнесу!

  • Потрібна більш детальна інформація?
  • Бажаєте порадитись про технічні характеристики хмарних сервісів?
  • Бажаєте отримати специфікацію та розрахунок під потреби вашого бізнесу?

Отримуйте кваліфіковану консультацію провідних українських ІТ-спеціалістів.

Залишайте заявку та сміливо запитуйте усе що Вас цікавить!

 

До речі, ми зібрали багато корисних статей про хмарні сервіси та все, що з ними пов'язано. Завантажуйте та читайте вайтбуки про хмари і слідкуйте за нашим блогом.

Документи

Згідно Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» ТОВ «Де Ново» оприлюднює річну фінансову звітність разом з аудиторським висновком за 2019 та 2020 роки.

© 2008—2020 De Novo (Де Ново)
6Lf8MgcaAAAAABG7vptCwS1Q5qOpAJNhvHkBRc_M