• ЗАПИСАТИСЬ НА ТЕСТ-ДРАЙВ ЗАВАНТАЖИТИ БРОШУРУ
  • ЗАПИСАТИСЬ НА ТЕСТ-ДРАЙВ ЗАВАНТАЖИТИ БРОШУРУ
  • ЗАПИСАТИСЬ НА ТЕСТ-ДРАЙВ ЗАВАНТАЖИТИ БРОШУРУ
  • ЗАПИСАТИСЯ НА ТЕСТ-ДРАЙВ ЗАВАНТАЖИТИ БРОШУРУ

*ПОВІДОМЛЕННЯ

Q30 *Рекомендована роздрібна ціна на автомобіль в комплектації 1.6t City Black. Ціна, розрахована з урахуванням спеціальної пропозиції на автомобілі. Ціна є рекомендованою і може відрізнятися від остаточної ціни, запропонованої дилером INFINITI в Україні. 
Q50 *Рекомендована роздрібна ціна на автомобіль в комплектації 2.0L Base. Ціна, розрахована з урахуванням спеціальної пропозиції на автомобілі. Ціна є рекомендованою і може відрізнятися від остаточної ціни, запропонованої дилером INFINITI в Україні. 
Q70 *Рекомендована роздрібна ціна на автомобіль в комплектації 2.5L Premium. Ціна, розрахована з урахуванням спеціальної пропозиції на автомобілі. Ціна є рекомендованою і може відрізнятися від остаточної ціни, запропонованої дилером INFINITI в Україні. 
QX50 *Рекомендована роздрібна ціна на автомобіль в комплектації 2.5L Elite. Ціна, розрахована з урахуванням спеціальної пропозиції на автомобілі. Ціна є рекомендованою і може відрізнятися від остаточної ціни, запропонованої дилером INFINITI в Україні. 
QX60 *Рекомендована роздрібна ціна на автомобіль в комплектації 3.5L Elegance. Ціна, розрахована з урахуванням спеціальної пропозиції на автомобілі. Ціна є рекомендованою і може відрізнятися від остаточної ціни, запропонованої дилером INFINITI в Україні. 
QX70 *Рекомендована роздрібна ціна на автомобіль в комплектації 3.7L Premuim. Ціна, розрахована з урахуванням спеціальної пропозиції на автомобілі. Ціна є рекомендованою і може відрізнятися від остаточної ціни, запропонованої дилером INFINITI в Україні. 
QX80 *Рекомендована роздрібна ціна на автомобіль в комплектації 5.6L 7-местный. Ціна, розрахована з урахуванням спеціальної пропозиції на автомобілі. Ціна є рекомендованою і може відрізнятися від остаточної ціни, запропонованої дилером INFINITI в Україні.