This version of the page http://zt.20minut.ua/Podii (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-10-20. The original page over time could change.
Події у Житомирі, огляд місцевих подій - 20 хвилин Житомир

Події

У Житомирському районі грибники натрапили на снаряд

19 жовтня піротехніки ДСНС області знищили два боєприпаси часів минулих війн, виявлені напередодні поблизу сіл Кам’янка та Фасова Житомирського району.

Ваш сусід палить листя: куди звертатися

Щороку восени та на весні починається сезон паління листя, сухої трави та інших рослинних решток. Люди, які палять суху траву, завжди переконані, що цим вони покращують врожайність. Це твердження – міф.  

play_circle_filled По парку тече річка, а комунальники не поспішають реагувати. ВІДЕО

До журналістів газети «20 хвилин» звернулась житомирянка, яка розповіла про проблему у Житомирському міському парку ім. Ю. Гагаріна.

Візьміть у добрі руки пухнастого друга: оголошення у Житомирі станом на 18 жовтня

Продовжуємо рубрику «Добрі руки» з посиланням на сторінку волонтерів «Animal help ZT – Допомога тваринам м. Житомир» та публікуємо 5 актуальних оголошень, завдяки яким ви зможете знайти чотирилапого малюка для себе.

В Україні вперше на практиці реалізують принцип єдиного соціального вікна для кожної людини

У єдиному соціальному вікні можна буде оформити всі види соціальних виплат – від пенсій та субсидій до виплат по малозабезпеченості і допомоги по безробіттю

Мільйон дерев посадили за один день на Житомирщині

Саме таку кількість саджанців на Житомирщині лише за один день  посадили в ході всеукраїнської акції «Створюємо ліси разом» у межах програми Президента «Зелена країна».

Де у Житомирі відключать воду сьогодні

Інформує КП "Житомирводоканал".

Рятувальники Житомирщини 94 рази виїжджали на надзвичайні події, під час яких 5 людей загинули

З 10 по 16 жовтня підрозділи Головного управління ДСНС області здійснили 94 виїзди для надання допомоги населенню та ліквідації наслідків надзвичайних подій.

photo_camera "Панчішку" знесли. Чи означає це кінець житомирських шкарпеток?

Нещодавно житомирян вразили кадри, на якихвидно зруйновані корпуси колишнього гіганта легкої промисловості.

Заходи безпеки при використанні побутових піротехнічних виробів

Феєрверки, петарди, ракети та інші побутові «іграшки» завжди притягували увагу до себе не тільки дітвори, а й дорослих.

Свіжий випуск

№ 36 від 29 вересня 2021

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника. З 1 вересня 2017 року по 31 серпня 2018 р. редакція бере участь в проекті «Просування реформ в регіони», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейською правдою» за фінансування ЄС.

keyboard_arrow_up