This version of the page http://zt.20minut.ua/Sport (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-10-19. The original page over time could change.
Новини спорту, спортивні новини - 20 хвилин Житомир

Спорт

На матч «Полісся» - «Кривбас» 23 жовтня в Житомир приїде Олександр Усик

Матч відбудеться у суботу, 23 жовтня, о 15:30, на Центральному стадіоні в Житомирі.

Житомирські легкоатлети привезли нагороди з всеукраїнських змагань

Три золоті, чотири срібні та дві бронзові медалі – такий здобуток вихованців КДЮСШ «Колос» на Всеукраїнських змаганнях із легкої атлетики під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?», які відбулися 2–4 жовтня 2021 року у місті Вінниці.

Заслужений тренер України Григорій Боєв: «Щоб перемагати, потрібно працювати щодня!»

Заслужений тренер України Григорій Боєв каже, що греко-римська боротьба – це один з найдавніших і найскладніших видів боротьби.

Матч між "Поліссям" і "Волинню" перенесено через ковід у гравців

Про це повідомляється на офіційній сторінці клубу у фейсбуці.

Команда тренера-житомирянина перемогла "Реал" у Лізі чемпіонів

У другому турі групового етапу Ліги чемпіонів молдовський "Шериф", який тренує уродженець Житомира Юрій Вернидуб, сенсаційно переміг мадридський "Реал".  

У Житомирі пройшов «НОВА ПОШТА Космічний напівмарафон»

Шостий «НОВА ПОШТА Космічний напівмарафон» у Житомирі завершився.  Спортивне дійство зібрало  понад 2 тисячі бігунів,  дітей з-поміж них – 700.

«Зоря» у резервний день випробувала «Бульвар»

Минула субота, 18 вересня 2021-го року, у календарі першості Житомирщини із футболу значилася, як резервний день.

Надзвичайна ситуація в спортивній галузі Житомирщини

За головування голови відділення НОК України в Житомирській області – Оніщука Олександра відбулась робоча нарада з питань розвитку фізичної культури та спорту з провідними тренерами та олімпійцями області.

Велосипед на Говерлі

Ніч проминула спокійно, але під ранок почув прохолоду. У цьому спальнику у горах незручно і холодно. Треба брати щось тепліше на кінець серпня – початок вересня. 

Спільна перемога юних романівчан

Вихованці відомого у Романові СК «Underground» взяли участь у чемпіонаті України з бойового самбо. 

Свіжий випуск

№ 36 від 29 вересня 2021

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника. З 1 вересня 2017 року по 31 серпня 2018 р. редакція бере участь в проекті «Просування реформ в регіони», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейською правдою» за фінансування ЄС.

keyboard_arrow_up