+38 (044) 393-41-07
+38 (067) 551-29-81
+38 (093) 551-29-81
sales@a4.com.ua

Продукти та рішення BAS

Купити програми BAS — у Нас! Популярні і надійні системи для автоматизації обліку і роботи Вашого підприємства від BAS. В даному розділі ви можете вибрати більш необхідне для вашого бізнесу програмне забезпечення або просто замовити безкоштовну консультацію і отримати всі відповіді на питання, що до бізнес рішень BAS.

Подивитися ціни на програмні продукти можна на сторінках програм в розділах нижче або перейшовши в Прайс-лист по кнопці “Ціни BAS”

Замовити консультацію
Ціни на програми "BAS"
Рішення BAS для масового ринку
Рішення BAS для КОРП ринку
Галузеві рішення BAS

Рішення BAS для масового ринку

BAS КУП

Комплексне управління підприємством – рішення для ефективного управління в умовах зростаючого бізнесу малих і середніх підприємств, управлінські процеси яких вимагають чіткої координації і узгоджених дій декількох виконавців.

BAS Бухгалтерія ПРОФ

Якісне рішення для автоматизації ведення бухгалтерського і податкового обліку, включаючи підготовку обов’язкової (регламентованої) звітності будь-якого комерційного підприємства, різного масштабу.

BAS Бухгалтерія КОРП

Якісне рішення для автоматизації ведення бухгалтерського і податкового обліку, включаючи підготовку обов’язкової (регламентованої) звітності з росширеними можливостями по нарахуванню заробітної плати.

BAS Бухгалтерія Базова

Бюджетне і якісне рішення для ведення бухгалтерського і податкового обліку, включаючи підготовку обов’язкової звітності будь-якого комерційного підприємства, невеликого масштабу.

BAS Малий бізнес

Прикладне рішення програмних продуктів BAS для малого бізнесу, що дозволяє в повній мірі автоматизувати і вести облік невеликих компаній

Рішення на базі — BAS Малий бізнес
BAS Роздрібна торгівля

Рішення для автоматизації бізнес-процесів магазинів різних форматів, які можуть входити в розподілену роздрібну мережу торгового підприємства.

BAS Управління торгівлею

Програмний продукт для побудови інформаційних систем управління, контролю операційної діяльності та ведення оперативного обліку підприємства.

Клієнтські ліцензії BAS

Ліцензії для програмних продуктів BAS на додаткові робочі місця.

Рішення BAS для КОРП ринку

BAS ERP

Один з найпотужніших сучасних продуктів, метою використання якого є повна автоматизація багатьох робочих процесів великих підприємств з великою кількістю робочих місць і складним процесом виробництва.

BAS Управління холдингом

Новітня система CPM класу, яка спеціально була розроблена для якісного управління і автоматизації цілої низки компаній чи підприємств, тобто холдингу.

BAS Документообіг КОРП

Максимальна автоматизація всіх бізнес процесів, в яких бере участь документообіг на підприємстві з набором можливостей для управління спільною роботою співробітників.

Галузеві рішення BAS

BAS Громадське харчування

BAS Громадське харчування призначене для автоматизації бухгалтерського і податкового обліку в сфері громадського харчування

BAS Управління автотранспортом

Зручне програмне рішення по управлінню автопарком, автоматизації диспетчеризації перевезень, і грамотний облік всіх супутніх складових автомобільного господарства.

BAS КУПП

Комплексне управління паливним підприємством — рішення для ведення обліку організацій, що займаються реалізацією палива, а також для кафе, ресторанів на території автозаправних станцій

BAS Медицина

Якісне рішення для обліку та автоматизації медичних установ різного типу і масштабу. Програма забезпечує облік пацієнтів і медикаментів, контроль закупівель і багато інших функцій необхідні для роботи в медичній сфері.

BAS Облік в ОСББ

Програмний продукт, розроблений для підприємств житлово-комунальної сфери, незалежно від їх організаційної форми

BAS АГРО ERP

Програмне рішення на основі BAS ERP для ефективного управління сільськогосподарськими підприємствами середнього та великого масштабу, розроблене спеціально для сфери рослинництва.

BAS АГРО Бухгалтерія

BAS АГРО. Бухгалтерія призначена для автоматизації бухгалтерського і податкового обліку в організаціях, що здійснюють сільськогосподарську діяльність і інші види комерційної діяльності.

BAS АГРО Бухгалтерія (ЕМКз)

АГРО Бухгалтерія елеватора, млина і комбікормового заводу – прикладне рішення розроблене з метою автоматизації агро підприємств.

BAS ERP для будівництва

Прикладне рішення “BAS Будівництво. ERP” розроблено на базі рішення BAS ERP і містить всю функціональність даного продукту.

BAS Бухгалтерія в будівництві

Програма включає специфічні галузеві механізми для даної сфери і всю функціональність рішення “BAS Бухгалтерія”

BAS Управління фінансами

BAS Будівництво. Управління фінансами призначено для ведення обліку на підприємствах будівельної галузі

Задайте ваше питання нашим професіоналам​​:

    Напишіть нам:

      Тестова форма уа

      [contact-form-7 404 "Not Found"]

      Надіслати запит