This version of the page http://te.20minut.ua/Polityka (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-10-01. The original page over time could change.
Політичні новини , новини політики - 20 хвилин Тернопіль

Політика

Наобіцяли, але не зробили. Хто з нардепів із Тернопільщини працює краще – аналізуємо

Позачергові вибори народних депутатів до Верховної Ради України відбулися 21 липня 2019 року. Обранці з Тернопільщини вже пройшли дворічний рубіж своєї роботи.  Чим запам’яталася їхня робота? Що вони обіцяли, скільки обіцянок виконали і чи відвідували сесії? Ми проаналізували. Завдяки Вашим підпискам ми можемо готувати більше цікавих матеріалів. Дякуємо за підтримку незалежної журналістики!  

У Тернополі розпочалась сесія міської ради (ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ)

Сьогодні, 3 вересня, дев'яте засідання сесії розпочалося о 09:00 год. в Українському Домі "Перемога", повідомляє пресслужба міської ради.  

У Тернополі буде Чемпіонат світу та постійний центр вакцинації: найцікавіше із засідання виконкому

У середу, 11 серпня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Тернопільської міськради. З-поміж майже трьох десятків питань на виконкомі розглянули, зокрема: прогноз доходу ТМР на 2022-2024 роки, проведення Чемпіонату світу з водно-моторного спорту та  створення та функціонування центру вакцинації населення від СOVID-19.

Краще чи гірше – як живуть громади, які не об’єдналися з Тернополем? На що витрачають свої бюджети

Тернопіль зі всіх сторін по периметру оточують села, які у порядку реформи децентралізації не об’єдналися з Тернополем, хоча мали шанс: Біла, Велика Березовиця, Підгороднє та інші. Що кажуть їхні старости: жаліють чи ні та чому? Що вже зроблено за час об’єднання у громадах, а що – у планах? Де лікуються, навчаються?

Як живуть села після об’єднання з Тернополем? Що кажуть старости , аналізуємо плюси і мінуси

Тернопільська міська громада утворилася у 2018 році. Тоді до її складу добровільно приєдналися Кобзарівська, Курівецька, Малашовецька, Чернихівська, а у 2020 році ще й Городищенська сільські ради Зборівського району. Загалом десять сіл перебувають у підпорядкуванні Тернопільської міської громади. Чи зазнали якихось змін після об’єднання? Що вже зроблено за цей час у селах, а що планується, ми запитали у їхніх старост.  Про плюси та мінуси децентралізації розповідає місцевий незалежний експерт. Авторизуйтесь, або підпишіться, і завдяки Вашій підтримці ми зможемо готувати більше цікавих матеріалів.  

У двох громадах Тернопільщини відбуваються проміжні місцеві вибори

Правопорядок під час місцевих виборів на Тернопільщині забезпечують 68 правоохоронців.

photo_camera Будівництво нових об'єктів, ремонт доріг та боротьба з ковідом: що зробив голова ОДА за рік на посаді (пресслужби)

Минув рік на посаді голови області Володимира Труша. Що важливого було зроблено за цей час? Як змінилась область та чого ще чекати в подальшому?

Стадіон у Тернополі таки назвуть іменем Шухевича. МЗС та міський голова відповіли послу Ізраїлю

Посол Ізраїлю в Україні став заручником "радянської історіографії", вважає мер Тернополя. 

Тернопільські депутати звернулися до Уряду

Місцеві обранці хочуть послаблення карантинних обмежень щодо роботи громадського транспорту.

Про тарифи, земельні питання і зміни для школярів: найцікавіше із третьої сесії міської ради

У Тернополі відбулася третя сесія міськради. Депутати прийняли рішення, що стосуються тарифної політики, запровадження програми "Основи сім'ї" для закладів загальної середньої та професійно-технічної освіти (10-11 класи), а також продажу комунального майна.

Свіжий випуск

№ 39 від 29 вересня 2021

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up