This version of the page http://te.20minut.ua/novini-kompanij (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-10-01. The original page over time could change.
Новини компаній - 20 хвилин Тернопіль

Новини компаній

Обираємо гідравлічний шланг відповідно до стандартів: що слід знати? (новини компаній)

Гідравлічне обладнання широко застосовується в різних сферах легкої та важкої промисловості. Для роботи гідросистем важливо використовувати спеціальні рукави високого тиску (РВТ). Це спеціальні гнучкі шланги, які зовні схожі зі звичайними, а їх головна відмінність полягає в високотехнологічній внутрішній будові, завдяки якій вони здатні витримувати високий тиск подачі рідин або газів. Завдяки особливій конструкції забезпечується збереження форми та зменшення вібрацій гідросистеми, що сприяє суттєвому продовженню терміну служби робочих механізмів.

Вилікуємо 7 із 10 приречених зубів (новини компаній)

Зазвичай коли йдеться про хвороби зубів перше, що спадає на думку — це карієс. Суспільство не приділяє увагу ще одній стоматологічній проблемі — захворюванням ясен та пародонту. У людей старших за 35 років проблеми з пародонтом виходять на перше місце, і важливо надати якісну та своєчасну допомогу. В Україні є лише декілька медичних закладів, які спеціалізуються тільки на хворобах пародонту, а у місті Тернопіль «Студія пародонтології» — унікальний і єдиний заклад, де можна провести комплексну реабілітацію пацієнтів із хворобами пародонту.

В мобільну розробку - гарантовано! Разом з Вінницькою ІТ-Академією (новини компаній)

Де ти перевіряєш пошту, відкриваєш соціальні мережі, записуєш важливе, обробляєш фото, читаєш книжки, слухаєш музику та багато іншого? Як правило, в телефоні. Жодна сучасна людина не уявляє свого життя без цього гаджета у руках. Для того, щоб ми могли користуватися мобільним, над застосунками для нього працюють сотні команд. Щодня з’являються нові ідеї і для їх втілення потрібні кваліфіковані розробники. То ж, якщо зараз ти знаходишся у пошуку “трендового” напрямку програмування, це однозначно, має бути мобільна розробка.

Для чого потрібен йод в організмі? (новини компаній)

Йод необхідний для синтезу гормонів щитовидної залози (тиреоїдних гормонів і тиреотропного гормону) і є їх основним компонентом. Гормони щитовидки впливають на обмін речовин, репродуктивну функцію, розумовий і фізичний розвиток людини.

Магазин «Ровер плюс» долучився до акції «Увага! Діти на дорозі!» (новини компаній)

З початком навчального року на дорогах побільшало неповнолітніх учасників дорожнього руху. А отже питання безпеки дітей на дорогах та їхньої правильної поведінки під час дорожнього руху стало дуже актуальним. Саме з метою розуміння школярами важливості такої проблеми та дотримання відповідних норм тернопільські поліцейські проводять акцію «Увага! Діти на дорозі!».

Сучасні люстри та краще освітлення для дому чи офісу – у магазинах Brille (новини компаній)

Важко уявити свій дім без світла, яке є однією з базових умов для нашого комфортного життя. Грамотне підібране освітлення допоможе створити не тільки приємну атмосферу, затишок, а й стильний інтер’єр. Самостійно організувати підходяще освітлення – завдання не з простих. Тож краще довіритися професіоналам. Знайти ідеальну для Вашого дизайну модель люстри чи світильника допоможуть в мережі магазинів Brille.

«Контінентал Фармерз Груп» проведе День поля на Львівщині (пресслужба)

8 жовтня в місті Дубляни Компанія «Контінентал Фармерз Груп» організовує День поля «Як заробити додаткові $100 з гектара: час рахувати». Подія стане платформою для спілкування, обміну досвідом та чудовою можливістю укріпити партнерські відносини для сільськогосподарських виробників, фермерів та аграріїв.

Вигідний шопінг: де у Тернополі купити новий стильний одяг за SUPERЦІНОЮ (новини компаній)

Уже сьогодні, 20 вересня, у Тернополі відбудеться грандіозне відкриття магазину нового одягу та аксесуарів "SUPERЦІНА". Одна із найбільших у західній Україні мережа магазинів підготувала для містян безліч сюрпризів, акцій та знижок на честь початку своєї роботи.

Носові кровотечі, коли слід звернутися до лікаря? (новини компаній)

Носова кровотеча може бути проявом, як локального ураження носа, так і симптомом захворювання всього організму. Якщо кровотечі з носа турбують вас занадто часто, настійно рекомендуємо пройти обстеження, адже вони можуть бути ознакою серйозних захворювань - від лейкемії до туберкульозу.

Любителям читання - як знизити витрати на купівлю книг (новини компаній)

Якщо в число ваших хобі входить читання, то витрати на купівлю книг, мабуть, складають відчутну частину бюджету. Але, є кілька перевірених способів, які допомагають заощадити гроші без шкоди улюбленому заняттю. Звичайно, завжди можна обмінюватися книжками, для цього в окремих бібліотеках Тернополя навіть створені спеціальні відділи “буккросингу”, або дешевше купувати електронні версії. Однак якщо ви справжній цінитель всіх новинок та особливого запаху нової книги, вам варто пошукати інші варіанти економії.

Свіжий випуск

№ 39 від 29 вересня 2021

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up