This version of the page http://te.20minut.ua/lyudi (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-10-01. The original page over time could change.
Люди - видатні вчинки мешканців , корисні поради - 20 хвилин Тернопіль

Люди

“Від запаху і вигляду м'яса може навіть знудити”. Тернопільські вегетаріанці розповіли про своє харчування

Міжнародний день вегетаріанства відзначають у перший день жовтня. Ми запитали тернопільських вегетаріанців, чому вони не їдять м'яса.

photo_camera Пече торти на замовлення та робить обшивку до бойлерів. Неймовірна історія успішної тернополянки

Встигнути усе і навіть більше за один день — це реально. Переконує 20-річна тернополянка Світлана Бодзінська. Із 15-річного віку вона займається власною справою. Зараз на замовлення робить дивовижні солодощі. А ще допомагає батькові у родинній справі, яка здається зовсім не жіночою. Історію дівчини та смачні авторські рецепти читайте у матеріалі.

Як святкують тернопільські Віри, Надії, Любові, Софії свої іменини

30 вересня православні християни відзначають День пам'яті святих мучениць Віри, Надії, Любові та їх матері Софії, а жінки з цими іменами відзначають іменини. Як святкують розповіли й тернополянки з цими іменами. 

photo_camera play_circle_filled У Тернополі справжній бум на «Файну карту». Скільки треба чекати, щоб її отримати

Тернополяни нарікають, що отримати «Файну карту» стало важче, адже потрібно вистояти в черзі не одну годину. Не всі у масках, та й навіть вона не рятує, коли в замкнутому просторі стільки людей. Ажіотаж, очевидно, пов'язаний зі змінами умовами проїзду в громадському транспорті з 1 жовтня.

photo_camera play_circle_filled Хлопці з Тернопільщини зняли веселу короткометражку про село. Тепер мріють про «Один вдома»

Четверо юнаків з села Винятинці, що на Тернопільщині, зняли короткометражний фільм про реалії сільського життя. Відео можете переглянути у матеріалі. І це не перший фільм акторів-аматорів. 

Переможниці конкурсу «Міс Тернопіль» всіх років: чим займаються зараз та як виглядають? (ФОТО)

Найгарнішу дівчину у Тернополі обирають щорічно з 2010 року, не рахуючи 2020-го, коли конкурс не проходив через пандемію. За цей період 11 красунь носили корону «Міс Тернопіль». А як виглядають зараз і яку збудували кар’єру? Розповідаємо.

photo_camera Майстриня з Чорткова розмалювала будинок, якому майже сто років

Людмила Гургач із Чорткова змалку захоплюється народною творчістю. Жінка плете з бісеру, в'яже та вишиває. А в селі Босири створила справжнє диво на стінах будинку. У це село жінка приїжджає чи не щовихідних. Каже, що розмалювати свій будинок планувала вже давно. Тепер маленький старий будиночок став окрасою села.

Вчителька з Кременеччини голодувала 16 днів. Чого досягла та як почувається – розповіла «20 хвилин»

Надія Медецька п'ять років віддала вчителюванню в невеликій сільській гімназії у селі Чугалі, що на Кременеччині. А коли заклад почали реорганізовувати? вона встала на захист дітей, батьків і викладачів та оголосила голодування. Чи вдалося досягнути того, заради чого вона не їла 16 днів? Як далі складеться її доля, чи буде мати роботу? Про це і не тільки педагог розповіла журналісту «20 хвилин».

play_circle_filled «Будуть протести»: тернополяни про зростання тарифу на проїзд. А що думаєте ви? (ОПИТУВАННЯ)

Вже з 1 жовтня вартість проїзду в громадському транспорті Тернополя зросте. Тепер в маршрутках та тролейбусах ми будемо платити від 8 до 10 гривень. А що про зростання тарифів думають тернополяни, цікавилися «20 хвилин».

photo_camera Чим лякає високий тиск та що корисно для здоров’я серця, розповідає молодий кардіолог В’ячеслав Вівчар

Високий тиск може стати "першим дзвіночком" до інфаркту, а виключення деяких продуктів зі щоденного раціону може допомогти цього уникнути. Як берегти серце, коли треба іти на огляд та чому інфаркти та інсульти почастішали в молодих, розповідає лікар-кардіолог В'ячеслав Вівчар. Журналісти «20 хвилин» продовжують розповідати історії тернопільських медиків, яким ще немає 30-ти.

Свіжий випуск

№ 39 від 29 вересня 2021

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up