This version of the page http://te.20minut.ua/Podorozhi (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-10-01. The original page over time could change.
Подорожі у Тернополі й за кордоном, де відпочити - 20 хвилин Тернопіль

Подорожі

Найпопулярніші садиби для нестандартного відпочинку на Тернопільщині. Дізналися ціни

Сільський зелений туризм набув широко розвитку в Україні. Кажуть, що це прекрасна альтернатива дорогому відпочинку. Чи так це? За скільки насправді можна відпочити у садибах в селі? Які райони області найбагатші на сільський зелений туризм? Розповідаємо про три найпопулярніші садиби області, де можна відпочити від міської метушні і повністю з’єднатися з природою і її дарами, особливо щедрими восени.  Завдяки Вашим підпискам ми можемо готувати більше цікавих матеріалів. Дякуємо за підтримку незалежної журналістики!  

У Туреччині набувають чинності нові правила карантинних обмежень. Що треба знати туристам

З 6 вересня Туреччина змінює правила карантинних обмежень.

Історії Заліщиків — забутого раю туристів

Заліщики та околиці у 1930-х були популярним туристичним осередком і центром виноградарства. На відпочинок сюди привозив швидкісний потяг зі Львова, а вже на місці мандрівників катали Дністром, возили печерами і вигрівали на двох пляжах

photo_camera Квітковий рай: ТОП-5 неймовірних полів та садів на Тернопільщині, де роблять фотосесії

Трендом літа вже два роки поспіль залишаються фото на лавандових полях. Але куди їхати, коли сезон цвітіння лаванди завершився?  Ми зібрали для вас п'ять неймовірних квіткових місць недалеко від Тернополя, де можна зробити особливі фотосесії та просто помилуватись красою. 

photo_camera Як до війни туристи на Чорногору в Карпатах ходили. ФОТО

Межі ХІХ-ХХ століть сягають початки туризму в Українських Карпатах – такий висновок можна зробити на основі статей самих тодішніх мандрівників. Їх час від часу публікували у довоєнних газетах. Один із описів цих подорожей залишив уродженець Тернополя математик Володимир Левицький

Де потрібно здавати ПЛР-тест і які вакцини визнають у світі? Зібрали свіжі вимоги по країнах

У літній період чимало тернополян їдуть на відпочинок за кордон, адже минулого року через жорсткий карантин більшість країн не впускали туристів. Також багато готуються їхати на заробітки. Ми зібрали для вас корисну інформацію по правилам в’їзду на території інших країн. Де потрібно здавати ПЛР–тест чи проходити самоізоляцію та які вакцини визнають за кордоном, щоб подорожувати без обмежень? Про це у нашій публікації.

ТОП-8 мальовничих селищ Тернопілля для літнього відпочинку за версією "20 хвилин" (ІНФОГРАФІКА)

Навіть звичайне на перший погляд село області може здивувати міського жителя своєю мальовничістю та дати відчуття «ніби не вдома». У яких регіонах області таких найбільше?  Знайомтеся з підбіркою колоритних сіл Тернопілля на всяк смак від «20 хвилин» та обирайте куди податися. Завдяки Вашим підпискам ми можемо готувати більше цікавих матеріалів. Дякуємо за підтримку незалежної журналістики!  

Які закордонні напрямки найчастіше обирають тернополяни, ми дізналися у фахівців (ІНФОГРАФІКА)

Сезон відпусток у самісінькому розпалі. Багато тернополян ще вагаються: їхати їм за кордон чи ні.  Які країни найлояльніші, а які встановили найжорсткіші правила для в’їзду? Чи впливають карантинні обмеження на те, як мають намір проводити літню відпустку тернополяни? Правила в’їзду-виїзду у топові туристичні напрямки, роз’яснюємо. Про найпопулярніші напрямки, які обирають містяни зараз, розповідають туроператори і радять найбюджетніші напрямки і числа, коли саме ціна спаде.  Авторизуйтесь, або підпишіться, і завдяки Вашій підтримці ми зможемо готувати більше цікавих матеріалів.  

"Укрзалізниця" запустить додаткові потяги до моря. Один з них курсуватиме через Тернопіль

В "курортні" напрямки – Одесу та Запоріжжя, добиратися тепер буде простіше. "Укрзалізниця" призначила чотири додаткові потяги до Південних областей.

Топ-10 місць Тернопільщини з неймовірними краєвидами, куди можна поїхати на вихідні чи просто зробити фото

Відпочивати можна не лише на морі. Якщо ви втомились від буденності та відчуваєте потребу в зміні обстановки, психологи радять відпочити хоча б кілька днів. Поїздка у мальовниче місце рідного краю - чудова нагода бюджетного та активного відпочинку. 

Свіжий випуск

№ 39 від 29 вересня 2021

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up