This version of the page http://te.20minut.ua/kriza-v-ukrayini (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-09-30. The original page over time could change.
Криза в Україні, новини стосовно кризи в державі - 20 хвилин Тернопіль

Криза в Україні

photo_camera Побиті вітражі, знищені колони і діри в стелі: палац Бадені на Тернопільщині потребує нагальної допомоги

Фото відомого палацу в Коропці опублікував в одній з груп в соцмережі Дмитро Данчук. Він закликає врятувати унікальну пам'ятку.

Чим ризикують тернополяни, які їдуть на роботу за кордон з підробленими документами, пояснює прокуратура

У рамках міжнародного співробітництва у сфері протидії злочинності, прокуратура в межах компетенції уповноважена від імені держави розглядати запити правоохоронних органів інших держав, вживати заходів до їх виконання.

photo_camera Що змушує просити гроші на вулиці — історії тернопільських жебраків. А ви даєте милостиню? (ОПИТУВАННЯ)

Чи часто ви бачите в людних місцях жебраків? Багато хто вже звик їх і не помічати, але в кожної людини, якка змушена просити грошей на вулиці, є своя історія. Журналісти «20 хвилин» вирішили їх дізнатися.

Що люди крадуть у потягах (ІНФОГРАФІКА)

У компанії "Укрзалізниця" розповіли, що з початку року викрали 6,9 тис. одиниць інвентарю.

На Тернопільщині чоловік незаконно користувався землею, вартістю 2 мільйони гривень

12 гектарів землі у Чорткові за втручання місцевої прокуратури повернули у комунальну власність.

На Тернопільщині в жінки вкрали велосипед, поки вона пішла помолитися

Упродовж дня жителька села Комарівка Кременецького району втратила і отримала назад свій велосипед.

Іноземця, який викрав телефон у тернополянки, затримали розшуківці Тернопільщини

Про зникнення дороговартісного телефону потерпіла повідомила на лінію "102". Жінка каже, що телефон у неї викрали в магазині на Східному масиві. Камера відеоспостереження зафіксувала факт крадіжки. Правоохоронці зареєстрували факт крадіжки мобільного телефону з сумки.

На Тернопільщині з сільської амбулаторії вкрали ноутбук

23-річного жителя села Яблунів підозрюють в крадіжці ноутбуку з місцевої амбулаторії. Кримінальне провадження за фактом крадіжки, поєднаної з проникненням, щодо нього розпочали слідчі Гусятинського відділення поліції

На сході загинув боєць ООС. Окупанти отримали відповідь

Минулої доби в зоні ООС противник 10 разів раз порушив режим припинення вогню, сім разів застосувавши при цьому заборонене Мінськими домовленостями озброєння.

Тернопільські психологи: як зберігати спокій дорослим і дітям у період дії воєнного стану

Як пояснити дітям різного віку, що відбувається в країні, на чому робити акценти, як відповідати на питання дітей різного віку, і що можна робити, щоб зняти напругу, пояснили тернопільські психологи

Свіжий випуск

№ 39 від 29 вересня 2021

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up