Деловые новости Винницы и Украины

перейти в раздел всех новостей
29 сентября 2021 года, среда
Верховна Рада України ухвалила закон для розвитку фермерських господарств
Парламентарі заявляють, що це “надасть можливість сільській молоді реалізувати свої підприємницькі ініціативи та сприяти зупиненню міграції молоді.
28 сентября 2021 года, вторник
Цього року обсяг пшениці уперше досяг близько 33 мільйонів тонн
Цьогоріч в період з січня по травень Україна поставила на зовнішні ринки на 22% більше риби та інших водних біоресурсів, аніж у минулому році.
27 сентября 2021 года, понедельник
У Світовому банку підтримали запровадження накопичувальної пенсії
Ця система замінить більше десятка розрізнених гарантій, які існують зараз для різних категорій і закріплені як у законах України, так і в рішеннях уряду.
26 сентября 2021 года, воскресенье
Послуги соціальної сфери можна буде отримувати через портал "Дія"
Інформаційна система соціальної сфери забезпечить прозорість та автоматизацію процесів нарахування соцвиплат, а також запровадить електронний документообіг.

Шановні мешканці м. Вінниця та Вінницької області, наші Клієнти і Партнери!

• 

Ви завжди можете знайти будь-яку необхідну інформацію щодо товарів і послуг у м.Вінниця на ЦЬОМУ сайті і, додатково, на 4 наших профільних інтернет-каталогах:

Слідкуйте за нашими сторінками в Facebook і підписуйтесь на них — відправляйте нам свої запити на товари і послуги в повідомленнях — ми намагаємося швидко відповідати:

Пишіть нам свої запити по таварам і послугам у Viber, на номер (067) 43-24-626 або у Telegram (093) 50-50-109. Месенджер-Інформ нашої довідкової служби працює у робочі дні, з 9.00 до 14.00. Бізнес-Довідка 550-109 і Медична Довідка 507-000 працюють у робочі дні з 9.00 до 17.00.

Афиша нашего города

• 

Афиша нашего города

Интересные темы этого месяца:


Базы отдыха в Виннице
Тротуарная плитка в Виннице
Стоматология в Виннице
Адвокат в Виннице