This version of the page http://te.20minut.ua/Smachnogo (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-09-28. The original page over time could change.
Смачного - 20 хвилин Тернопіль

Смачного

Баклажани зі смаком грибів: покроковий рецепт простої страви

Якщо ви ще не куштували баклажани, які на смак як гриби – саме час приготувати цю доволі просту страву. Її смак вас вразить!

Як приготувати смачний грибний крем-суп: домашній рецепт

Що може бути смачнішим за ніжний та ароматний грибний крем-суп?

ТОП-5 смачних та простих страв з фаршу на кожен день

 Фарш – чудовий і один з найбільш універсальних інгредієнтів, який використовується у приготуванні їжі. З нього можна приготувати дуже багато страв. Трішки фантазії та часу і на обідньому столі смачна та ситна вечеря для всієї сім'ї. Ми зібрали для вас добірку швидких та смачних рецептів страв з фаршу, які ви зможете злегкістю приготувати.

ТОП-5 смачних страв, які можна приготувати в мікрохвильовій печі за декілька хвилин

Багато хто звик, що мікрохвильова піч потрібна лише для того, щоб розігрівати уже готову їжу, але ми розповімо декілька простих та цікавих рецептів страв, які можна приготувати в мікрохвильовці за декілька хвилин.

photo_camera Апетитна запіканка з капусти: як приготувати смачну страву

Смачна та ситна запіканка із капусти дуже проста у приготуванні.  

Як зробити смачний кетчуп зі слив на зиму. Рецепт Клопотенка

Соуси створені для того, аби доповнювати, розкривати та покращувати смак страв. Одним з найпопулярніших соусів можна вважати кетчуп. Його подають не лише із картоплею фрі чи сандвічами, кетчуп можна додавати у величезну кількість страв – до паст, супів чи м’ясних страв. А ще на основі кетчупу навіть роблять інші соуси. 

Сирник без випічки: приготування займе мінімум часу

Чізкейк особливо популярний у британській кухні. Пропонуємо доволі простий та швидкий рецепт сирника без випікання. Обов'язково спробуйте приготувати.

Готуємо хек тушкований з морквою і цибулею в томатному соусі

Тушкована риба з овочами - ідеальне блюдо, як для святкового столу так і для сімейної вечері.

Кавунове меню: від супу до мохіто

Як же приємно смакувати шматочком солодкого соковитого кавуна! Але чи готували ви коли-небудь страви з найбільшої в світі ягоди?

Рецепти смачної випічки з горіхами до свята Спаса

Вважається, що на Горіховий Спас обов'язково потрібно піти до церкви, помолитися і освятити кошик з фруктами, медом, горіхами і хлібом. Крім цього, на свято печуть хліб і пироги з борошна нового врожаю, а також готують страви з горіхами.  

Свіжий випуск

№ 38 від 22 вересня 2021

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up