This version of the page http://kmu.gov.ua/diyalnist/reformi (195.78.68.7) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-09-24. The original page over time could change.
Реформи | Кабінет Міністрів України
  • In English
  • Урядовий портал
    Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України
    Реформи
    Економічний розвиток
    Ефективне врядування
    Розвиток людського капіталу
    Верховенство права та боротьба з корупцією
    Безпека та оборона
    Міжнародна конференція з питань реформ в Україні

    Якісні зміни, що відбуваються вже сьогодні

    Впродовж останніх років наша країна впевнено рухається шляхом глибоких і структурних реформ. Трансформації, що відбуваються сьогодні в усіх ключових напрямах життя держави, є фундаментом для якісних змін у середньостроковій перспективі, основою для підвищення добробуту та рівня життя нас із вами – громадян України.

    Системна та орієнтована на результат робота Уряду сфокусована на досягненні таких стратегічних цілей:

    • Забезпечення подальшого економічного розвитку країни шляхом створення сприятливих умов для розвитку бізнесу та залучення інвестицій, реформування енергетичного сектору, подальшої модернізації промисловості й розбудови інфраструктури.
    • Підвищення ефективності врядування та якості надання державних послуг завдяки залученню нових професійних кадрів та впровадженню сучасних управлінських практик в роботу державних органів.
    • Створення сприятливих умов для розвитку людського капіталу через покращення якості медичних послуг та забезпечення рівного доступу громадян до них, адаптація системи освіти до сучасних вимог, підтримка української культури та спорту.
    • Дієва підтримка інституцій, завданням яких є боротьба з корупцією та забезпечення верховенства права, формування основ для реального захисту приватної власності, забезпечення виняткової рівності перед правосуддям.
    • Гарантування безпеки кожного громадянина, ефективний захист суверенітету і територіальної цілісності держави шляхом реформування сфери безпеки та оборони.

    Сильна та стабільна економіка, рівні права та можливості для всіх без винятку, верховенство права, якісні медицина та освіта, соціальна захищеність – щодня Уряд докладає зусиль задля того, аби зміни у цих та інших сферах упевнено відчув кожен.

    Змінюємось сьогодні задля кращого завтра.

    Матеріали та посилання

     





    Версія для друку