This version of the page http://gazeta.dt.ua/all-news (172.67.132.102) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-09-24. The original page over time could change.
Всі новини

Останні новини24 Вересня 2021

24 Вересня 2021
У лісі, з якого стріляли по авто Шефіра, знайшли труп Родичі загиблого впізнали тіло.  Доповнено
В ООН назвали кількість загиблих в Донбасі цивільних з 2014 року У числі загиблих понад 150 дітей.
Україна стане членом НАТО, коли відповідатиме критеріям – тимчасова повірена у справах США Вашингтон дотримується декларації Бухарестського саміту 2008 року, запевняє американська chargé d'affaires.
Рекордний врожай зернових може принести Україні 6 мільярдів доларів - Мінагрополітики Урожай зернових в цьому році на 26% вище, ніж в 2020-му.
На гігантській кометі з хмари Оорта зафіксували спалах активності Очікується, що через дев'ять років комета підійде на мінімальну відстань до Сонця.
Після "Дельти" пандемія може піти на спад — науковець зі США Проте якщо частка вакцинованого населення буде малою, в майбутньому можна очікувати виникнення нових штамів. 
Найбільше газосховище ЄС заповнене на 5%, середнє наповнення сховищ - 71% У минулому році сховище Rheden було заповнене на 87%.  
У США дозволили вакцинацію літніх людей третьою дозою Pfizer Третю дозу колотимуть мінімум через пів року після другої дози.
МЗС України: В Афганістані залишилося ще близько ста українців Коли буде здійснений рейс евакуації поки не відомо.
Уряд затвердив правила інклюзивного навчання у школах: тепер воно не тільки для дітей з інвалідністю Маріанна Онуфрик Про плюси і мінуси нової постанови Кабміну
Зміна влади в Німеччині може стати потрясінням для ЄС — The Guardian Меркель була якорем стабільності в бурхливі часи, завершення її «епохи» викликає питання про майбутнє ЄС.
Якість повітря в світі швидко погіршується – ВООЗ Нові принципи ВООЗ з якості повітря спрямовані на порятунок мільйонів життів. ► Відео
У Жеваго задоволені рішенням суду Лондона по справі банку "Фінанси та кредит" Крім іншого, ФГВФО повинен погасити витрати Жеваго з даного судового процесу.
Ексзаступник голови СБУ Баранецький відмовився давати свідчення ТСК щодо вагнерівців в обмін на його кадрове призначення – ZN.UA Бурба, якого ТСК так і не вислухала, написав рапорт про звільнення зі служби. Доповнено
У Тернопільській області податківці вимагали хабар з бізнесмена Розслідування завершено, справу направлено до суду.
Майже 90 тисяч школярів з 1 вересня пішли на самоізоляцію - МОЗ Однак більшість шкіл в країні й так не пускають дітей за парти
Відбулася процедура зважування перед боєм Усика і Джошуа Бійці вклалися у вагу. ► Відео
У КМДА і Крищенко прокоментували розслідування "Схем" про заволодіння островом в Києві Крищенко заявив, що зацікавлений в оперативному розслідуванні.  
У ЄС розповіли, чи вводитимуть санкції проти українських олігархів Потрібно розуміти, що відповідне рішення повинно бути прийнято одностайно усіма країнами-членами ЄС. 
У МОЗ назвали відсоток вакцинованих проти COVID-19 медиків і педагогів За словами Ігоря Кузіна, за минулий тиждень в Україні збільшилися темпи вакцинації.
Газова криза загрожує боротьбі зі зміною клімату — The Economist  Енергетичним переходом потрібно керувати виважено, інакше екологія стане непопулярною.
Обрано фільм, який представлятиме Україну на «Оскарі» Спеціальний комітет обрав роботу Наталки Ворожбит
Закон про "Дія Сіті" отримав позитивну оцінку в "Індексі моніторингу реформ"
Вітренко хоче, аби Кабмін взяв на себе повноваження наглядової ради "Нафтогазу" — ЗМІ Для цього він назвав декілька причин.  Документ
Кузін: відразу кілька областей України готові перейти до "червоної зони" Це може статися найближчі 2-3 тижні.
В організмі немовлят знайшли в 13 разів більше пластику, ніж у дорослих Ймовірно, мікропластик потрапляє в організм немовлят з пляшечок для годування.
ВООЗ схвалила ще одні ліки від COVID-19 і закликала знизити на них ціни Цим препаратом лікувався від коронавірусу Дональд Трамп
Не Єрмаком єдиним: Лерос просив для Зеленського Оскар за «кращий сценарій та спецефекти у фільмі «Замах, якого не було – дивитися всім» Народні депутати провалили голосування за ще два запити Лероса до Зеленського. Раніше Лерос просив для Єрмака звання «заслуженого працівника ФСБ РФ».
НАЗК не попередили, що структура може вести реєстр олігархів Там наголосили на важливості усунення з тексту протилежних норм,  які зараз є. 
На вихідних у містах України пройде Кліматичний марш Марш у 2019 року став найбільшою кліматичною акцією за всю історію України.      
В Україні заснували національну премію імені Мирослава Скорика Премію вручатимуть за видатний внесок у розвиток музичного мистецтва України.
Масове отруєння сталося у дитсадку в Запорізькій області За медичною допомогою звернулися батьки дев'яти дітей.
Дайвери знайшли біля берегів Іспанії скарб золотих монет Ймовірно, що скарб заховали від грабіжників.
Синоптики прогнозують в Україні теплі вихідні без дощів В неділю може бути тепліше, ніж в суботу. 
Меркель залишає у спадщину багато невирішених проблем — The Economist  Головний симптом епохи Меркель – відсутність бажання до змін.
Інвестор «Октагон-Аутдор» прогнозує міжнародний скандал, якщо за допомогою РНБО у компанії відберуть 4600 рекламних площин Гендиректор припускає, що компанію ведуть під санкції РНБО.
Загроза зростає: Вже дев'ять регіонів України МОЗ відніс до "помаранчевої" зони Рівень госпіталізації перевищено відразу у восьми областях України.
Усик - Джошуа: де і о котрій дивитися чемпіонський бій українця Український боксер проведе головний бій в кар'єрі.
В КМДА прокоментували зупинку транспорту під час можливого локдауну Там сподіваються, що велика кількість вакцинованих у столиці допоможе цього уникнути. 
Шмигаль прокоментував брак коштів в "Нафтогазі" За його словами, у НАКу достатньо коштів для поточної роботи.
новини за 23 вересня
  • ДЗЕРКАЛО ТИЖНЯ, УКРАЇНА Архів номерів | Останні статті < >
    • Закон про олігархів прийнято. Про що він говорить, а про що мовчить Нам не вибратися із олігархічної пастки, хоч би що нам обіцяли
      Автор Юлiя Самаєва Стаття 23 вересня 14:03
    • Російські «темники» для Донбасу Як на окупованій Росією частині українського Донбасу кремлівські пропагандисти влаштовували вибори до Держдуми
      Автор Юрій Федоренко Стаття 23 вересня 13:26
    • Операція «Вольф». Як Полтавська ОДА, погрожуючи й шантажуючи, намагається відібрати землю в громади Схема впроваджується по всій країні
      Автор Інна Ведернікова Стаття 23 вересня 08:30
    • Війна за гроші «Великого будівництва». Другий фронт Від зміни фаворитів наші втрати не меншають
      Автор Юрій Ніколов Стаття 22 вересня 17:00
    • 24 способи тортур, яких ми досі не позбулися Правдиві історії
      Автор Оксана Коновець Стаття 22 вересня 13:00
    • За законом прайду. Як Зеленський вирішує кадрове питання Основні умови кастингу: лояльність, прибутковість, піар-ефективність за відсутності власних політичних амбіцій. Охочих мало
      Автор Інна Ведернікова Стаття 22 вересня 08:30