This version of the page http://zt.20minut.ua/Novograd-Volynskiy (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-09-18. The original page over time could change.
Новоград-Волинський - 20 хвилин Житомир

Новоград-Волинський

Одна з сільрад Новоград-Волинського району незаконно здавала в оренду майже 180 кв. м комунального майна – прокуратура заявила позов

Новоград-Волинською місцевою прокуратурою, з метою захисту інтересів держави, до суду заявлено два позови про визнання недійсними договорів оренди майна комунальної власності загальною площею майже 180 кв. м вартістю понад 220 тис грн та повернення нежитлових приміщень.

У Польщі під час пожежі загинула заробітчанка з Житомирщини

Пожежа сталася у ніч з 4 на 5 жовтня під Варшавою в селі Гурашка в імпровізованому готелі для заробітчан.

Жителям міст Житомира, Коростеня та Бердичева купатися в річках Тетерів, Уж та Гнилоп’ять не рекомендується

Про якість води у водоймах області повідомив обласний лабораторний центр МОЗ України.

У Новоград-Волинському від COVID-19 померла жінка

Жінка 59 років вранці 2 червня поступила у вкрай важкому стані до відділення анестезіології та інтенсивної терапії місцевої лікарні.  

У Новограді-Волинському від парної загорівся будинок

13 травня о 23:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку у м. Новоград-Волинський.

У Новограді-Волинському вогнеборці врятували продуктовий магазин, що зайнявся від «буржуйки»

14 квітня о 14:02 до Служби порятунку «101» м. Новоград-Волинський надійшло повідомлення про пожежу в продуктовому магазині по вул. Миру.

Мер Новограда-Волинського достроково склав повноваження

Пан Весельський сказав, що повертається на роботу в Київ до Національної академії медичних наук України з 10 березня, де працюватиме на посаді заступника керівника.

Поліція розшукує водія, який смертельно травмував 19-річного велосипедиста у Новограді-Волинському

Дорожньо-транспортна пригода сталася 26 лютого близько 18:45 у м. Новограді-Волинському, на перехресті вулиць Житомирської та Рокоссовського.

У жителя області вилучили наркотики

У середу, 13 грудня, працівники поліції виявили поліетиленовий пакет з рослинною масою у 41-річного жителя Новограда-Волинського. За попередніми даними, чоловік зберігав наркотичний засіб – макову соломку. Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Житомирської області.

У Новограді-Волинському чоловік "розгулював" із ... артилерійським снарядом

Вчора, 2 березня, близько 16.30 у райцентрі поліцейські групи швидкого реагування Новоград-Волинського відділу звернули увагу на чоловіка, який ніс у руках підозрілий заржавілий предмет, схожий на артилерійський снаряд. Під час перевірки підозри поліцейських підтвердились і на місце події прибули фахівці вибухотехнічної служби ГУНП, які і знешкодили знахідку. Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Житомирській області.   

Свіжий випуск

№ 25 від 14 липня 2021

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника. З 1 вересня 2017 року по 31 серпня 2018 р. редакція бере участь в проекті «Просування реформ в регіони», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейською правдою» за фінансування ЄС.

keyboard_arrow_up