This version of the page http://zt.20minut.ua/Romaniv (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-09-18. The original page over time could change.
Романів - 20 хвилин Житомир

Романів

На околиці Романова з'явилася зупинка

Зупинку для громадського транспорту на околиціі Романова треба вважати потрібним елементом транспортної структури селища. 

У Романові відбулась нарада із суб’єктами господарювання з приводу надходжень платежів до бюджету та легалізації робочих місць

Про це повідомляється на офіційному сайті Романівської селищної ради. 

Лабораторні дослідження у Високій Печі тепер виконуються в умовах амбулаторії

Амбулаторія у селі Висока Піч по праву вважається одним із найважливіших об’єктів Тетерівської громади. Адже сюди за потреби на прийом до сімейного лікаря звертаються більше трьох тисяч жителів Високої Печі, Покостівки, Старошийки і ще декількох прилеглих сіл.

У Мирополі розпочнуться роботи з будівництва очисних споруд

3 вересня відбулася робоча нарада з підготовки до реалізації проєкту «Нове будівництво очисних споруд каналізації у с. Миропіль».

Поки варварство не стало нормою – треба діяти!

Повідомлення про понівечені стільці-сидіння на стадіоні Романівської ДЮСШ стало найчорнішою новиною минулого тижня.

Губернатор вдруге звітував у Житомирі. А для Романова це цікаво?

26 серпня 2021-го року, у четвер, голова Житомирської облдержадміністрації  (ОДА) Віталій Бунечко провів пресконференцію для журналістів місцевих ЗМІ.   

Особливості нового навчального: краще – все натуральне! І поменше отого – онлайн!

Головною подією нинішнього тижня, поза всяким сумнівом, можна і треба  назвати старт нового навчального року.   

Погода Годиху знову не підвела, а свято видалось на славу!

На День Незалежності зазвичай у українців кілька вихідних днів. Отож невипадково найголовніше державне свято України у багатьох містах та селах поєднують із місцевими святами: Днем села, селища чи міста.

Крим – наш: український, житомирський, романівський тощо

Нинішній державний ювілей України проходить у вкрай складній обстановці. Україна на 30-му році своєї державної ходи все ж таки змушена реформувати свою економіку, механізми влади, і водночас ми змушені воювати і захищати рідну землю. У ці дні у столиці України проходив міжнародний форум «Кримська платформа», який ще раз привернув увагу світової спільноти до питання повернення Україні території раніше анексованого Криму.

Здобутий реванш задає настрій у головних матчах!

У Романові, завдяки турботі та підтримці депутата Житомирської обласної ради від політичної партії «Наш край», генерального директора ТОВ «ВІВАД 09» Ігоря Ходака, успішно  грають у чемпіонаті та першості Житомирщини дві футбольні команди – «Зоря» і «Зоря-2». Рівно півтора місяця тривала літня перерва у чемпіонаті Житомирської області із футболу.

Свіжий випуск

№ 25 від 14 липня 2021

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника. З 1 вересня 2017 року по 31 серпня 2018 р. редакція бере участь в проекті «Просування реформ в регіони», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейською правдою» за фінансування ЄС.

keyboard_arrow_up