This version of the page http://www.ukrinform.ua/tag-nabu/ (35.186.242.75) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-09-17. The original page over time could change.
НАБУ

НАБУ

17 вересня 2021


Затримання Чауса: ДБР допитує працівників Служби безпеки та НАБУ

Державне бюро розслідувань допитує працівників Служби безпеки і Національного антикорупційного бюро у справі щодо можливого застосування сили під час затримання колишнього судді Дніпровського райсуду Миколи Чауса.

10 вересня 2021


На Вінничині викрили схему розкрадання 17 гектарів особливо цінної землі

У Вінницькій області детективи Національного антикорупційного бюро України викрили схему розкрадання 17 га особливо цінної землі.

08 вересня 2021


Справа про 30 мільйонів збитків на будівництві Охматдиту пішла до суду

Справу про 30 млн грн збитків на будівництві Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит» скерували до суду.

07 вересня 2021


НАБУ перевірить використання коштів у рамках «Великого будівництва»

Національне антикорупційне бюро України проведе перевірку використання державних коштів під час реалізації президентського проєкту «Велике будівництво».


ВАКС ухвалив рішення про привід заступника голови ОАСК на засідання 15 вересня

Вищий антикорупційний суд ухвалив здійснити привід заступника голови Окружного адміністративного суду Києва на судове засідання 15 вересня.

03 вересня 2021


Суд залишив Семенченка під вартою - адвокат

Солом’янський районний суд міста Києва відмовив захисту Семена Семенченка у задоволенні клопотання про зміну йому запобіжного заходу.

02 вересня 2021


Справу про привласнення $20 мільйонів Ощадбанку передали до суду

Національне антикорупційне бюро України і Спеціалізована антикорупційна прокуратура скерували до суду обвинувальний акт стосовно 12 осіб у справі про привласнення 20 млн доларів Ощадбанку.

20 серпня 2021


Член комісії з регулювання азартних ігор погорів на хабарі у майже $100 тисяч

Детективи Національного антикорупційного бюро України викрили члена комісії з регулювання азартних ігор та лотерей на отриманні 90 тис. доларів хабаря.

18 серпня 2021


ВАКС обрав захід ще одному підозрюваному у справі про привласнення з бюджету Миколаєва

Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід директору одного із приватних підприємств, підозрюваному у співучасті у привласненні понад 26,8 млн грн бюджетних коштів під час виконання робіт з реконструкції площі Соборної у Миколаєві.

13 серпня 2021


Суд арештував заступника мера Миколаєва із заставою 3,5 мільйона - НАБУ

Заступнику міського голови Миколаєва, підозрюваному в розкраданні 27 млн грн, суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення 3,5 млн грн застави.

11 серпня 2021


Заступнику мера Миколаєва повідомили про підозру

Заступнику Миколаївського міського голови повідомили про підозру у заволодінні 26,8 млн грн.

10 серпня 2021


Чаус у суді заявив, що його хотіли вбити, і він пішки пройшов 50 кілометрів

Колишній суддя Дніпровського райсуду столиці Микола Чаус під час обрання йому запобіжного заходу у Вищому антикорупційному суді повідомив, що його викрали з метою вбивства і він втік, пройшовши 50 кілометрів пішки, а потім добровільно здався співробітникам Служби безпеки.


Слідчі НАБУ провели повторний обшук у заступника мера Миколаєва

Слідчі Національного антикорупційного бюро України у вівторок, 10 серпня, влаштували обшук у заступника Миколаївського міського голови - директора департаменту ЖКГ Сергія Коренєва.

09 серпня 2021


НАБУ розслідує стосовно Чауса дві справи - Ситник

Національне антикорупційне бюро розслідує два кримінальні провадження щодо екссудді Дніпровського райсуду Києва Миколи Чауса: одне з них стосується отримання неправомірної вигоди, друге - переміщення Чауса через кордон, у Молдову.


НАБУ не отримало від СБУ «записів Медведчука» - Ситник

Національне антикорупційне бюро на свій запит не отримало від Служби безпеки записів телефонних розмов, які приписують нардепу від ОПЗЖ Віктору Медведчуку, де він нібито обговорює питання передачі йому частини магістрального нафтопродуктопроводу «Самара – Західний напрямок».


Ситник сподівається на ухвалення змін до закону про НАБУ восени

Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник сподівається, що восени Верховна Рада ухвалить зміни до закону про НАБУ.


НАБУ проситиме Інтерпол оголосити Януковича та його сина в міжнародний розшук

Національне антикорупційне бюро України намагатиметься звернутися до Міжнародної організації кримінальної поліції щодо розшуку Віктора Януковича та його сина Олександра, яких підозрюють у привласненні Межигір'я.


Конкурс на посаду очільника САП: Ситник вважає, що є спроби тиску

Наразі існують певні спроби тиску на перебіг конкурсу на посаду очільника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

06 серпня 2021


НАБУ завершило слідство щодо екссудді Чауса

Детективи Національного антикорупційного бюро України за процесуального керівництва прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури завершили розслідування стосовно колишнього судді Дніпровського районного суду міста Києва.


Директор НАБУ: Про те, що Чаус у Феофанії ми дізналися із листа СБУ

Про те, що екссуддя Микола Чаус у Феофанії детективи Національного антикорупційного бюро дізналися із листа Служби безпеки України.

04 серпня 2021


Директор НАБУ: Справа Чауса стала політичною, складно буде довіряти його показанням

Директор Національного антикорупційного бюро (НАБУ) Артем Ситник стверджує, що рядова справа про хабарі екссудді Миколи Чауса перетворилася на політичну і тепер складно буде довіряти його показанням слідству або в суді.

03 серпня 2021


НАБУ затримало Чауса у «Феофанії»

Детективи НАБУ затримали колишнього суддю Чауса у столичній лікарні «Феофанія», підозрюваного в отриманні неправомірної вигоди.


НАБУ закликає СБУ «не приховувати» Чауса і доставити в суд

Національне антикорупційне бюро України закликає СБУ доставити екссуддю Миколу Чауса до Вищого антикорупційного суду 4 серпня для розгляду питання з обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

02 серпня 2021


Ексдетективу НАБУ, спійманному на шахрайській змові, присудили два місяці домашнього арешту

Печерський райсуд Києва сьогодні, 2 серпня, частково задовольнив клопотання прокурора Офісу генерального прокурора і обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту на 60 діб ексдетективу НАБУ Роману Ковтуну, якого підозрюють у шахрайській змові з начальником Південного управління капітального будівництва Міноборони Василем Ракулом і вимаганні хабаря від забудовника в розмірі 1 млн дол. «за перемогу» в конкурсі з будівництва житла в Одесі.


Чаус має статуси і потерпілого, і підозрюваного – адвокат

Екссуддя Дніпровського районного суду Києва Микола Чаус має наразі два статуси – підозрюваного у справі, яку розслідує НАБУ щодо ймовірного хабаря, і потерпілого у справі щодо його викрадення, яку розслідує СБУ.

01 серпня 2021


Адвокат Чауса заявив, що знайшов свого підзахисного

Адвокат екссудді Дніпровського районного суду Києва Миколи Чауса Ростислав Кравець повідомив, що знайшов свого підзахисного. Наразі той знаходиться під захистом СБУ та отримує медичну допомогу.


Місцезнаходження Чауса невідоме ані його адвокату, ані дружині

Адвокат екссудді Дніпровського районного суду Києва Миколи Чауса Ростислав Кравець заявив, що місце перебування його підзахисного досі невідоме. 

31 липня 2021


СБУ заявляє, що не «викрадала» Чауса, а діяла в межах закону та своїх повноважень

Служба безпеки України не «викрадала» колишнього суддю Дніпровського районного суду м. Києва Миколу Чауса, а діяла в межах закону та своїх повноважень.

30 липня 2021


НАБУ стверджує, що СБУ відмовилася передати їм розшукуваного суддю Чауса

Національне Антикорупційне Бюро стверджує, що Служба безпеки України відмовилася передати їм затриманого екссуддю Дніпровського районного суду Києва Миколу Чауса під час привезення його до Києва.


Чауса затримали в Україні - НАБУ просить силовиків повернути їм утікача

Правоохоронці, які затримали підозрюваного екссуддю Дніпровського районного суду Києва, на зв'язок із детективами Національного антикорупційного бюро України не виходили.

Рубрики

Агентство

  • Про нас
  • Контакти
  • Передплата
  • Послуги
  • Правила користування
  • ДОМ
  • Тендери
  • Запобігання та протидія корупції
  • Політика конфіденційності та захисту персональних даних

При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання не нижче першого абзацу на «ukrinform.ua» — обов’язкові, крім того, цитування перекладів матеріалів іноземних ЗМІ можливе лише за умови гіперпосилання на сайт ukrinform.ua та на сайт іноземного ЗМІ. Цитування і використання матеріалів у офлайн-медіа, мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди "ukrinform.ua". Матеріали з позначкою «Реклама» та «PR», а також матеріали в блоці «Релізи» публікуються на правах реклами, відповідальність за їхній зміст несе рекламодавець.

© 2015-2021 Укрінформ. Усі права застережені.

Дизайн сайту — Студія «Laconica»

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-