+38 (044) 393-41-07
+38 (067) 551-29-81
+38 (093) 551-29-81
sales@a4.com.ua

Комплекс сервісів та послуг BAS

Компанія А4 надає комплексні послуги для програм BAS. З нами Ви отримаєте якісний сервіс, який забезпечить зручне та ефективне використання програмного забезпечення. Що сприяє підвищенню продуктивності діяльності співробітників і всього підприємства з програмним забезпеченням BAS.

Ціни на послуги BAS розраховуються індивідуально для кожного клієнта. Калькуляція відбувається на основі складності робіт, їх обсягу, етапів та ряду інших чинників. Замовити необхідну послугу Ви можете звернувшись до наших фахівців.

Cервіс підтримки BAS
Замовити консультацію
Перелік програм BAS

Виберіть послугу або сервіс для Вашої BAS:

Оновлення програм
Лінія консультацій
FREDO Звіт
FREDO ДокМен
Лекторій
ІС ІТС
RDI Service
Cashalot
ПактумКонтрагент
Консультація аудитора
Опендатабот.Ризики
E-mail Інфо
А4 Оновлення програм BAS
А4 Лінія консультацій BAS
А4 Твій консультант BAS
Технічна підтримка BAS

Сервіси BAS, що надаються нашою компанією, можна умовно розподілити по етапах наступним чином:

  • Впровадження прикладного рішення. Великий і трудомісткий процес, для реалізації якого, необхідно враховувати безліч параметрів, специфіку бізнесу і потреби клієнта. Для кожного впровадження формується власний підхід, розробляється комплекс заходів, який буде максимально ефективний в конкретному випадку;
  • Технічний супровід користувачів. Послуга BAS включає в себе онлайн консультації, оповіщення про оновлення, надається доступ до змін у правовій, економічній та аналітичної сферах. Користувач повідомляє про помилки в системі та інші труднощі в роботі, після чого наші фахівці проводять консультації для вирішення проблемних ситуацій.
  • Супровід та обслуговування програмного забезпечення. Фахівці нашої компанії вносять необхідні зміни в конфігурації, проводять доопрацювання, встановлюють оновлення, контролюють функціонування і т.д

Додаткові послуги:

Оренда сервера
Оренда сервера в Європі
Віртуальний офіс — OVO
Аутсорсінг BAS
ІТС Галузевий
FlyDoc

Сервіси BAS, які надає наша компанія спрямовані на полегшення роботи користувача з програмним забезпеченням. Ви можете звертатися до наших фахівців в разі виникнення помилок у функціонуванні систем, в ситуаціях, коли виникли труднощі при роботі з конфігураціями. Також при необхідності Ви можете проконсультуватися про законодавчі норми діяльності про питання ведення обліку тощо. Дані опції дозволяють Вам оптимізувати свій бізнес, а також уникнути непередбачених витрат. Замовляйте необхідні послуги BAS і звертайтеся до фахівців нашої компанії. Ми з радістю відповімо на Ваші питання!

З нами, Ви отримаєте супровід від кращих фахівців, кваліфікація яких підтверджена сертифікатами

Залишити заявку чи питання можна нижче:

    Напишіть нам:

      Тестова форма уа

      [contact-form-7 404 "Not Found"]

      Надіслати запит