This version of the page http://www.navionika.com/blog/news.html (77.87.194.85) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-09-07. The original page over time could change.
Новини — НАВІОНІКА - GPS-навігатори Garmin, спортивні годинники Garmin, морська навігація і ехолоти для риболовлі Lowrance, Garmin

Loading color scheme

  • UA
  • RU
  • EN
nav@navionika.com | 02098, Україна, Київ, пр-т Тичини, 4

Новини

Вітаємо переможців, які виграли Garmin Forerunner 745 на The Color Run

Перегляди: 39
0 Коментарі
29 серпня 2021 року у Києві відбувся найяскравіший офлайн забіг року The Color Run. Компанія Gamin в Україні виступила офіційним партнером заходу з мегаяскравим призовим фондом.
Читати далі

Garmin в Україні - партнер The Color Run

Перегляди: 1889
0 Коментарі
Gamin в Україні стане партнером найяскравішого забігу року The Color Run, який відбудеться у Києві на Троїцькій площі 29 серпня. Ми запрошуємо вас взяти участь у цьому івенті. Окрім незабутніх емоцій, ви отримаєте можливість виграти яскравий мультиспортивний GPS-годинник Garmin Forerunner 745.
Читати далі

Нові підсилювачі звуку від Fusion серії Apollo для морських аудіосистем

Перегляди: 1321
0 Коментарі
Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, анонсувала випуск підсилювачів звуку серії Apollo™ від Fusion® Entertainment для морських стереосистем і динаміків Fusion з підтримкою цифрової обробки сигналів Fusion (DSP). Потужні новинки Apollo роблять звук вражаючи чітким без жодних спотворень, забезпечуючи для вас найкращі враження від перебування на воді.
Читати далі

Системи стеження за собаками Garmin Alpha 100 вже в Україні

Перегляди: 4296
0 Коментарі
Компанія «Навіоніка» повідомляє про надходження систем стеження за собаками Garmin Alpha 100 з GPS-трекером TT 15, європейська версія (арт.: 010-01041-51). Роздрібна ціна 24 276 грн! Офіційна гарантія 12 місяців.
Читати далі

Brunswick придбає Navico

Перегляди: 114
0 Коментарі
Компанія «Навіоніка» повідомляє про завершення угоди купівлі компанії Navico американською корпорацією Brunswick Corporartion. Вартість купівлі оцінена в 1,05 млрд доларів.
Читати далі

Велонавігатори Garmin Edge® отримали оновлене програмне забезпечення

Перегляди: 247
0 Коментарі
Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, оновила програмне забезпечення для велокомп’ютерів Garmin Edge® 530, Edge 830, Edge 1030 та Edge 1030 Plus.
Читати далі

Оновлення функціоналу для Garmin Forerunner 245/245 Music/745/945

Перегляди: 152
0 Коментарі
Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, оновила програмне забезпечення для бігових годинників Forerunner 245/245 Music, Forerunner 745 та 945. Оновлення функцій надають власникам точне вимірювання VO2 max, розширений моніторинг сну, анімовані тренування, таймер відпочинку та багато іншого.
Читати далі

Оновлені відеореєстратори Garmin Dash Cam 2021

Перегляди: 146
0 Коментарі
Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, анонсувала нову серію дуже компактних відеореєстраторів 2021 року з голосовим управлінням, автоматичним збереженням відео та опціями моніторингу в режимі реального часу Live View. Серія представлена моделями Garmin Dash Cam Mini 2, Garmin Dash Cam 47, 57 та 67W.
Читати далі

Garmin анонсувала годинники для бігу Forerunner 55

Перегляди: 192
0 Коментарі
Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, анонсувала Forerunner 55 – прості у використанні бігові GPS-годинники для спортсменів усіх рівнів підготовки.
Читати далі

За допомогою Garmin inReach успішно проведено 6000 рятувальних операцій

Перегляди: 136
0 Коментарі
Рохан Грейс (Rohan Grace) з дитинства подорожує по бездоріжжю, є членом двох клубів Land Rover та засновником популярної компанії з організації турів на позашляховиках в Орегоні. Саме в одній з таких поїздок Рохан та його дівчина Ханна раптово стали координаторами порятунку важко пораненої незнайомки.
Читати далі

Garmin анонсувала компактні годинники для дайвінгу Descent Mk2S

Перегляди: 108
0 Коментарі
Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, анонсувала Descent Mk2S – найкомпактніший годинник для дайвінгу, який ідеально підходить для тонких зап’ясть, комфортний у щоденному носінні та укомплектований максимальною функціональністю.
Читати далі

Garmin анонсує оновлені Venu 2 та Venu 2S

Перегляди: 271
0 Коментарі
Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, доповнила колекцію популярних годинників Venu оновленими моделями Venu 2 та Venu 2S, Вони першими отримали нові функції «Спортивний вік» та «Бали якості сну», які дозволять користувачам більш глибоко та усвідомлено оцінити загальний стан свого організму.
Читати далі

Зариблення Дніпра у Києві

Перегляди: 134
0 Коментарі
23 квітня уже традиційно відбулося весняне зариблення річки Дніпро у Києві. Фонд охорони навколишнього природного середовища України за фінансової підтримки меценатів, зокрема і компанії Навіоніка та Lowrance, випустили близько 30 000 товстолобиків.
Читати далі

Навіоніка - генеральний партнер Чемпіонату «Полтавська Битва 2021»

Перегляди: 160
0 Коментарі
Компанія «Навіоніка», офіційний дистриб'ютор Lowrance в Україні, стала генеральним партнером Відкритого Чемпіонату Полтавської області з ловлі хижої риби з човна «Полтавська Битва 2021». Турнір відбувся в останні вихідні березня на базі відпочинку «Берег». Переможці отримали HOOK Reveal 7 і HOOK Reveal 5.
Читати далі

Garmin анонсує педалі Rally

Перегляди: 138
0 Коментарі
Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, анонсувала серію датчиків потужності Rally™. Спеціально розроблені компактні педалі вимірюють загальну потужність, каденс та вдосконалену велодинаміку, включаючи розподіл потужності лівої/ правої ноги, фазу потужності та багато іншого у будь-якій поїздці — від шосе до гір чи гравію.
Читати далі

Перший етап UFL 2021

Перегляди: 114
0 Коментарі
Компанія «Навіоніка», офіційний дистриб'ютор Lowrance в Україні, виступила спонсором турніру UFL 2021. Перший етап Української Рибальської Ліги (UFL) 2021 відбувся 17-20 березня на Кременчуцькму водосховищі на території готельного комплексу «Perlyna Resotr» (Черкаська область).
Читати далі

Garmin анонсувала GPS-навігатор Tread для автомотоспорту

Перегляди: 93
0 Коментарі
Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, анонсувала GPS-навігатор Tread, розроблений спеціально для квадроциклів та снігоходів. Навігатор захищений від впливу вологи та бруду за стандартом IPX7, а його великий сенсорний екран 5,5" забезпечує зручне користування у рукавицях.
Читати далі

Garmin анонсує серію мультиспортивних GPS-годинників Enduro

Перегляди: 700
0 Коментарі
Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, анонсувала GPS-годинники для спортсменів Enduro, головною особливістю якої стала ультрависока енергоефективність. Enduro оснащений склом Power Glass, яке дозволяє йому підзаряджатись від сонця, щоб подовжити час роботи батареї до 65 днів. Вбудовані енергозберігаючі режими з користувацькими налаштуваннями забезпечують ще більше часу для безперервної роботи.
Читати далі

Garmin анонсує мініатюрні годинники Lily з функціями спостереження за здоров’ям

Перегляди: 2393
0 Коментарі
Компанія Garmin, лідер у сфері GPS-навігації, анонсувала мініатюрні жіночі смарт-годинники Lily з розширеним комплексом функцій для контролю здоров'я та інтелектуальними повідомленнями. До колекції Lily увійшли 6 моделей, кожна з яких має захисне скло з унікальним візерунком.
Читати далі

Garmin запровадила інтеграцію додатків Garmin Connect™ і Tacx®

Перегляди: 234
0 Коментарі
Компанія Garmin, світовий лідер в області GPS-навігації, оголосила про початкову інтеграцію додатків Garmin Connect™ і Tacx® на смартфонах, планшетах та настільних комп’ютерах. Єдиний обліковий запис дозволить райдерам відстежувати свої тренування у приміщенні з повним комплексом даних в одному місці, не переключаючись між різними додатками.
Читати далі

Новий сонар надвисокої чіткості Lowrance ActiveTarget Live Sonar

Перегляди: 440
0 Коментарі
Компанія Lowrance, лідер у сфері ехолокаційних технологій та морської навігації з 1957 року, нещодавно представила нову ехолокаційну систему надвисокої роздільної здатності Lowrance Live Sonar ActiveTarget™, яка забезпечує першокласні функціональні можливості ехолота для мультифункціональних дисплеїв HDS LIVE та HDS Carbon.
Читати далі

Сторінка 1 із 5

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...