This version of the page http://te.20minut.ua/Reviews (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-08-29. The original page over time could change.
Огляди подій в Тернополі, корисні поради щодо життя і відпочинку - 20 хвилин Тернопіль

Огляди

Хороший зір – Краще життя. Офтальмологи Тернополя (новини компаній)

З сучасним ритмом життя потрібно постійно бути у фокусі. Як встигнути все і при цьому зберегти свій зір? Про це вам розкажуть та допоможуть учасники нашого огляду.

Де придбати запчастини до ТЗ у Тернополі за хорошими цінами? (новини компаній)

І автомобілі, і сільськогосподарська техніка потребують якісного пального та якісних запчастин. Адже обираючи надійні запчастини від перевірених виробників, ви попереджаєте неполадки, які можуть виникнути, коли їх чекаєш менше за все.  Пропонуємо Вам огляд магазинів, де можна придбати якісні запчастини, які значно покращать роботу вашого авто і техніки. Компанії учасники: 1. Магазин "Shurup Plus" 2. Маріан-Агро, продаж сільськогосподарської техніки та запчастин 3. Магазин "Autoshop"

Магазини/салони вікон та дверей у Тернополі (новини компаній)

Задумались де придбати вікна та двері? Необхідну інформацію Ви зможете знайти у нашому огляді. Компанії учасники: 1. Компанія Максимум 2. Компанія "Danapris Doors" 3. Фабрика "Мілано" 4. Компанія "Viknar’off" 5. Компанія "Агатасталь"

photo_camera ТОП-5 найстаріших костелів області в межах 50 кілометрів від Тернополя

Ці старовинні костели вразять вас своєю історією або архітектурою.

Відпочинок в Тернопільській області та за її межами (новини компаній)

Багатьох з нас не покидає думка про відпочинок. Літо - сезон відпусток та подорожей. Редакція 20minut.ua підготувала для вас підбірку де можна відпочити в Тернопільській області та за її межами.  

photo_camera ТОП-7 нестандартних локацій для фотосесії у Тернополі від редакції «20 хвилин» (ФОТО)

Набридло гортати стрічку соцмереж тернополян та гостей Файного міста і бачити одні і ті ж локації? Невже у Тернополі красиві місця для позування на камеру закінчуються на Театральній площі та набережній Ставу? «20 хвилин» ламають стереотипи. Ми підібрали для вас ТОП-7 нестандартних локацій для фотосесії у нашому місті.     

Час прибирання. Клінінгові компанії та хімчистки (новини компаній)

Прибирання квартир (в тому числі прибирання після ремонту та нещасних випадків) – послуга популярна. Дійсно, навіщо витрачати кілька днів і масу зусиль, якщо клінінгова компанія впорається із завданням за декілька годин, а результат не залишить бажати кращого. Більш того, його персонал виконає роботу якісніше, наприклад, вимити вікна або скляні фасади на верхніх поверхах самостійно дуже важко, а то й неможливо.  1. Клінінгова компанія "Клінінг Аква" 2. Компанія "Універсальний Прибиральник" 3. Клінінгова компанія "Чисто з Нами" 4. Клінінгова компанія "ЦЕХ" 5. Клінінгова компанія "Прибиральник" 6. Клінінгова компанія "Рука чистоти"  

Гуртки та курси дитячого розвитку у Тернополі (новини компаній)

Все починається з дитинства. І всі навички, закладені в дитинстві, проявляються впродовж усього життя. Тому дуже важливо, щоб наші діти могли максимально проявити всі свої задатки і таланти.  Пропонуємо Вам ознайомитися із компаніями, які запрошують діток на різноманітні гуртки та курси дитячого розвитку.    1. Школа іноземних мов "Поліглот"    2. Дитячий навчальний клуб "ВладМарк"    3. Мистецький клуб "Художник"

Сервіси, яким можна довіряти: кращі СТО та автосервіси Тернополя (новини компаній)

Автомобіль вже давно перестав бути предметом розкоші, а став просто щоденною необхідністю. Проте кожен знає, що ця необхідність потребує догляду та обслуговування. Те, як часто потрібно звертатися за допомогою до автоспеціалістів, дуже часто залежить від професійності самих механіків. Відтак пропонуємо Вам огляд тернопільських СТО/дітейлінг центрів та тюнінг ательє, що гарантують якісне та професійне обслуговування Вашого автомобіля.     1. Автосервіс "Autobody"     2. Компанія "Grand Garage"     3. СТО "Автомісто"     4. СТО "Turbo West"     5. Компанія "ГБО на АВТО" ("OPTIMA Ukraine")     6. СТО "AutoRespect Ternopil"     7. ВСЕ для АВТОМОБІЛЯ, автозапчастини/сто     8. СТО "Атмосфера-центр"     9. СТО "СТО Тернопіль"     10. Детейлінг "ProAuto"     11. Автосервіс "AutoStart"     12. Компанія "СПРІНТ"     13. Бош Сервіс Автодром Тернопіль      14. Тюнінг студія "Chameleon"     15. Автосервіс "Форель"     16. СТО "Авто Віта Центр"     17. СТО "Auto-Volt-Servis"     18. СТО Автопалац

Все для будівництва та ремонту (новини компаній)

Для якісного ремонту потрібні якісні матеріали. Тому важливо, знати компанії, які пропонують хороші матеріали та надають відмінні консультації щодо застосування, функціонального призначення і правил експлуатації тих чи інших матеріалів для будівництва та ремонту. Пропонуємо Вам ознайомитися з оглядом провідних тернопільських компаній, які пропонують все, що Вам потрібно для якісного та надійного ремонту.     1. Будівельний супермаркет "АРС"     2. Приватне підприємство "ТРАНСБУД-1"     3. Мережа магазинів "Буд Plus"     4. "Фасад-Центр" гуртівня будматеріалів     5. ТОВ "ЕКОДІМ"     6. Натяжні стелі NewFoil     7. Компанія  "Альпійське Вікно"     8. Натяжні Стелі "De Luxe"     9. Компанія "Атлант-Дах"  

Свіжий випуск

№ 34 від 25 серпня 2021

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up