This version of the page http://te.20minut.ua/novini-kompanij (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-08-29. The original page over time could change.
Новини компаній - 20 хвилин Тернопіль

Новини компаній

Взуття оптом в Україні (новини компаній)

Взуття вважається предметом першої необхідності, тому її продаж завжди буде найбільш вигідним проектом. Щоб отримати найбільший прибуток, краще замовляти взуття оптом від виробника. Надійний постачальник - одне з головних умов успішного бізнесу. Залишилося тільки визначитися з товарним асортиментом і підходящої торговим майданчиком для закупівель.

play_circle_filled «Мій лікар» - швидке та надійне лікування для всієї сім’ї (новини компаній)

Що може бути вагомішим для людини, ніж власне здоров’я та здоров’я рідних і близьких людей? Так чи інакше, ми не можемо обійтися без професійної допомоги медиків, які якісно обстежать, призначать відповідне лікування чи дадуть цінні поради для профілактики різних недуг. І тут найголовніше – довіряти професіоналам.

Чистка пір’я на Київській. Чому потрібно чистити подушки? (новини компаній)

Багато хто з нас страждає від різноманітних проблем зі шкірою: постійних висипань, почервонінь, набрякання та синців під очима тощо. Та мало хто здогадується, що причинами цих негараздів зі здоров’ям є пилові кліщі. Окрім вищезазначених недомагань, пилові кліщі можуть спричинити набагато важчі проблеми, як-от: алергію, яка супроводжується чханням, нежитем, кашлем, і що ще гірше – задишку, при якій людині просто нереально дихати.

Живіть комфортно, а «Теплоцентр» про це подбає! (новини компаній)

Комфорт - важливий нюанс у повсякденному житті, роботі чи під час відпочинку. Як говорять класики, єдина свобода, яка необхідна людині, - це свобода жити комфортно. Саме про це і дбає компанія «Теплоцентр».

Користь фруктів (новини компаній)

Сезон свіжих овочів і фруктів в самому розпалі, а це означає, що саме час збільшити їх кількість в раціоні.

5 переваг фургону Fiat Talento для роботи (новини компаній)

Обираючи фургон для бізнесу, мешканці Тернополя порівнюють різні критерії та технічні характеристики “залізного коня”. Зокрема, вартість, витратність палива, місткість вантажного відсіку.

Встановлюєте сигналізацію одразу, а сплачуєте – поступово! (новини компаній)

Розуміючи наскільки важливою є пультова охорона житла та бізнесу, поліція охорони надає вигідну пропозицію, аби ви уникнули надмірного навантаження на бюджет.

Рентген (цифрова рентгенографія).Флюрографія чи рентген? (новини компаній)

Ми звикли вважати, що рентген – це небезпечно. «Зайвий раз опромінюватися не буду», «часто робити рентген не можна», «мене нічого не болить», - так ми звикли говорити, але ж насправді це не так.

Кращі книги для жінок від EVA Blog, які читають тернопільські красуні (новини компаній)

У сучасному світі дівчата закріпили за собою статус розумних і сильних особистостей. Вони дають світу революційні відкриття, рятують життя і не бояться фізичної праці. Деякі з них залишаються в тіні своєї скромності, інші ж хочуть надихнути своїм прикладом дівчат по всьому світу і тому пишуть книги.

Лікування геморою у “Оксфорд Медікал Тернопіль” (новини компаній)

Геморой - це захворювання, пов'язане з патологічним збільшенням гемороїдальних вузлів. Гемороїдальні вузли - особливі судинні утворення, розташовані в нижній частині прямої кишки, зовні (в ділянці заднього проходу) і всередині (вище кордону анального каналу).

Свіжий випуск

№ 34 від 25 серпня 2021

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up