This version of the page http://te.20minut.ua/lyudi (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-08-29. The original page over time could change.
Люди - видатні вчинки мешканців , корисні поради - 20 хвилин Тернопіль

Люди

Чим багаті? Що декларують мери міст Кременецького району?

Дохід міського голови Кременця - майже 320 тисяч гривень, а міського голови Почаєва – понад 460 тисяч гривень. А скільки задекларували голови інших міст Кременецького району?  Ми підготували для вас огляд декларацій.

Ветерани АТО розповіли, що думають про запуск феєрверків у День міста. А ви що думаєте?

28 серпня в Тернополі до Дня міста запустять яскраві вогні. Рішення про дозвіл на феєрверк лиш на один день прийняли 19 серпня на засіданні виконкому ТМР. Що про це думають ветерани АТО, як вибухи піротехніки відіб’ються на їхньому морально-психологічному стані, вони прокоментували для «20 хвилин».

photo_camera «Руки геть від нашої землі». Біля Микулинців протестувальники перекривали трасу міжнародного значення

Кілька десятків протестувальників перекрили трасу міжнародного значення М-19 на виїзді з селища Микулинці у сторону Теребовлі.  Люди протестували проти дій місцевого підприємця та звинувачували його у фальсифікації договорів про оренду землі.

Ким були люди, на честь яких назвали вулиці Тернополя? (ТЕСТ)

Багато вулиць Файного міста носять ім'я відомих тернополян. Та чи знаєте ви, ким були брати Бойчуки. родина Барвінських, Тарас Протасевич та інші? Ми підготували для вас тест.

photo_camera Люди, які мають скарби: ми зібрали історії тернопільських колекціонерів вишиванок

Дня них вишиванки — більше, ніж просто одяг. Вони знаходять вбрання, якому понад століття, створюють новий одяг за старовинними мотивами і мають екземпляри, яких більше немає ніде в світі. .

play_circle_filled Ми запитали, чи вразив тернополян флагшток у «Топільче» за 5 мільйонів. Проголосуйте і ви (ВІДЕООПИТУВАННЯ)

До Дня Державного Прапору України в Тернополі підняли найбільший в області жовто-синій стяг. Тепер він майорітиме в парку «Топільче» на 50-метровому флагштоку, що встановили за 4,8 мільйона гривень. Що про нову окрасу парку думають тернополяни та чи вартує він витрачених коштів, цікавилися «20 хвилин».

Художнику Івану Марчуку відмовилися віддавати його ж картини. Ми дізналися деталі гучного конфлікту

Всесвітньо відомий митець з Тернопільщини Іван Марчук у вівторок, 17 серпня повернувся до свого рідного села Москалівка, що на Лановеччині, аби забрати власні картини, що за його словами, віддав на зберігання в сільський музей.  Однак так просто картини художнику представники місцевої влади не віддали і навіть викликали поліцію. Про ситуацію дізналися навіть в Офісі Президента України. Чому ж знаному митцю не віддали картини та яка позиція представників влади у Ланівцях, дізнавалися «20 хвилин».

photo_camera Про блуд, зради і церковний шлюб. Отець Олексій Філюк відповідає на гострі питання про сім'ю

Що поєднав Бог на небі, нехай не роз'єднає на землі людина... Так каже Святе письмо. Але у подружньому житті на людей чекає чимало перепон та складнощів. І багато людей за порадами в таких випадках звертаються до Церкви та священників.  Ми зібрали найцікавіші питання від читачів "20 хвилин", які стосуються Таїнства шлюбу та священного інституту сім'ї. Їх передали священнику Олексію Філюку.

photo_camera Казковий сад із сотнею видів троянд: історія кременчанки, яка біля свого дому вирощує море квітів

Кожну квіточку полити, скропити, підрізати, підготувати до зими аби влітку милуватись їх красою та вдихати неймовірний аромат. Анна Мельничук із Кременця розповіла, як доглядає за своїми трояндами і чому залюбки ними ділиться. Залишайте в коментарях фото своїх квітів, якщо ви теж захоплені їх красою.

photo_camera Мають мільйони фоловерів і добре заробляють. ТОП-10 тернопільських Instagram-блогерів за версією "20 хвилин"

Їх знають вже далеко за межами Тернополя, бо дехто має навіть більше мільйона фоловерів на власних профілях. Розповідаємо про найпопулярніших Instagram-блогерів з нашого міста. Чим заманюють користувачів соцмереж?

Свіжий випуск

№ 34 від 25 серпня 2021

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up