This version of the page http://te.20minut.ua/Kryminal (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-08-29. The original page over time could change.
Кримінальні новини , новини криміналу - 20 хвилин Тернопіль

Кримінал

photo_camera play_circle_filled Десятки людей вимагають не відпускати на волю Струня, який вбив у ДТП двох дівчат: подробиці (НАЖИВО)

Залишити під вартою екс податківця Олега Струня, який 16 років тому вчинив ДТП у Петрикові та залишив місце події, вимагають активісти під Тернопільським міськрайонним судом.  Засідання відбувається вдруге за три дні, на попередньому суд вирішив чоловіка відпустити. Рідні загиблих 17-річна Світлани Козлюк і 16-річна Наталі Гнатієвич забрали небайдужих під судом. Ми ведемо пряму трансляцію з акції протесту та з засідання. 

"Світить" довічне: судитимуть тернополянку, яка намагалася вбити своїх малих дітей

Правоохоронці Тернопільщини завершили досудове розслідування щодо мешканки обласного центру, яка намагалася вбити своїх малолітніх дітей. 

photo_camera Це кат наших дітей, він не повинен бути на волі! Хто «зливає» справу смертельної ДТП у Петрикові?

Уже вночі 28 серпня Олег Струнь, який збив на смерть автівкою двох дівчат у Петрикові та переховувався від слідства майже 16 років, може вийти на волю.  Він сам “здався” у поліцію, два місяці відсидів у СІЗО, а далі Міськрайонний суд вирішив, що підстав для продовження його перебування за гратами недостатньо.  Рідні загиблих дівчат шоковані. Кажуть, що їх про судове засідання не повідомили, і навіть знаючи про те, що Струнь не так просто з`явився в момент, коли спливають “строки давності” справи, не думали, що все станеться так швидко. За інформацієюж від редакції, суд таки відбудеться. Читайте далі.

Пенсіонер проявив милосердя та втратив кошти: як двоє підлітків обдурили дідуся

Двоє неповнолітніх віком приблизно 15 та 10 років обдурили пенсіонера з Ланівців.

Струнь, який на смерть збив двох дівчат і переховувався від слідства 15 років, може вийти на волю. Чому?

Новина 29 червня сколихнула всю область: Олег Струнь, який майже 16 років переховувався від слідства, прийшов до поліції сам і зізнався у скоєному.  Нагадаємо, що чоловік на «Опелі» 15,5 років тому збив на смерть 17-річну Світлану Козлюк і 16-річну Наталю Гнатієвич з Петрикова і з місця події утік. Після двомісячного перебування під вартою він може вийти на волю. Слідчий за погодженням із прокурором звернулися в суд з проханням продовжити міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, терміном на 30 діб. Судове засідання відбулося 25 серпня. Однак у задоволенні клопотання суддя відмовив. Тож уже з 00.01 28 серпня Олег Струнь може вийти із СІЗО.  Чому так вирішив суд і які варіанти розвитку подій далі?   

Гвалтували дітей обох статей та навіть стареньких бабусь: ТОП резонансних злочинів на Тернопільщині

Кілька місяців вся країна спостерігала за чи не найрезонанснішою історією, а Тернопільщину тоді охрестили «другою Врадієвкою», бо 15-річна дівчинка обвинуватила в зґвалтуванні трьох міліціонерів. На 12 років посадили ґвалтівника 12-річної дівчинки. А на 11 - її… маму. Підсудного в дім привела мати, згодом жінка поклала в ліжко до дорослого чоловіка молодшу доньку. 16-річний підліток згвалтував восьмирічного хлопчика, бо той… заважав йому ловити рибу.

У Тернополі розшукують чоловіка, підозрюваного у тяжкому злочині (ВІДЕО)

Камера відеоспостереження зафіксувала зловмисника.

Суд виніс суворіший вирок чоловікові з Тернопільщини, який ударив ножем неповнолітнього

Колегія суддів Тернопільського апеляційного суду розглянула апеляційну скаргу захисника потерпілого, неповнолітнього Я. на вирок Бучацького районного суду від 24 лютого 2021 року. 

Тернополянка віддала аферистам майже 180 тисяч гривень

Потерпіла розповіла, що через Інтернет купувала медичні препарати на лікування. 

photo_camera play_circle_filled Затримали двох іноземців, яких підозрюють у квартирних крадіжках у Тернополі (ФОТО. ВІДЕО)

Оперативники  управління карного розшуку ГУНП в Тернопільській області, співробітники кримінальної поліції Тернопільського районного управління поліції та працівники підрозділу КОРД затримали двох  іноземців, котрі виявилися причетними до крадіжки з квартири в обласному центрі. У гастролерів вилучили крадені коштовності та гроші. 

Свіжий випуск

№ 34 від 25 серпня 2021

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up