This version of the page http://te.20minut.ua/infographics (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-08-29. The original page over time could change.
Інфографіка, корисні поради з галузі життя - 20 хвилин Тернопіль

Інфографіка

У Тернополі – максимум три, а де більше? Скільки зірок мають готелі на Тернопільщині (ІНФОГРАФІКА)

На Тернопільщині є лише чотири готелі, що мають зіркову категорію.  Два з них – тризіркові в обласному центрі. Готелю, розташованому в Почаєві, присвоїли аж чотири зірки, а готелю у Кременці – дві. Що ж пропонують в кожному з них? Які там умови? Розповідаємо.

play_circle_filled Як змінилися мікрорайони Тернополя за 37 років: вигляд з космосу. Унікальні кадри

Тернопіль активно розбудовують, місто змінює свої обриси. І якщо ці зміни можна ледь вловити за рік чи два, то за десять та більше років різниця стає помітною. А як райони Тернополя виглядали 37 років тому і як за цей час вони змінилися? Дивіться нижче.

photo_camera У якому районі Тернополя інфраструктура найкраща. Ми порівняли (КАРТИ, ГРАФІКА)

Обираючи район, у якому хотіли б проживати, варто звертати увагу на його інфраструктуру. Адже важливо знати, чи є всі необхідні умови для комфортного життя. Ми порівняли, які головні інфраструктурні об'єкти є в кожному житловому районі Тернополі та відобразили це на інтерактивній карті.

Чи добре ви знаєте Конституцію України? (ТЕСТ)

Зі скількох років можна балотуватись в президенти? Україна республіка чи імперія? Скільки депутатів у Верховні Раді? Перевірте свої знання Конституції України відповівши на кілька не важких запитань.  

Річниці весілля: що дарують від 1 до 100 років подружнього життя

День весілля – особлива подія в житті кожного. Щороку подружжя відзначає дату пам’яті про свій святковий день у колі близьких та друзів. Кожна наступна річниця весілля має свою назву і традиції. Вибір подарунку – відповідальне завдання, адже так кортить приємно вразити свою половинку. Дивіться інфографіку, щоб знати, коли і що дарувати.

10 міфів про куріння: чи знаєте ви правду? (тест)

"20 хвилин" підготували для вас тест про найпопулярніші хибні та правдиві думки щодо куріння. Перевірте, чи знаєте ви правду!

Що ви знаєте про пожежі та як від них рятуватися (ТЕСТ)

Пожежа в квартирах і будинках - поширена причина загибелі тисяч і тисяч людей. Стара електропроводка, паління і включені електроприлади - найголовніші союзники вогню. Якщо пожежа сталася, слід діяти без зволікання.

photo_camera COVID-19 «увірвався» до ТОП-3. Від чого на Тернопільщині та в Україні помирали найчастіше (ГРАФІКА)

Щодня СOVID-19 забирає сотні життів українців, та є хвороби, не менш страшніші. Ми проаналізували, від чого в Україні та на Тернопільщині найчастіше помирали в 2020-му та в січні цього року.

За місяць – майже 200 смертей. Як змінювалася кількість хворих і померлих від COVID у 2021-му (ГРАФІКА)

У березні на Тернопільщині почався новий спалах захворювання на коронавірус. І навіть у квітні статистика не тішить. Щодня фіксують сотні нових хворих та багато летальних випадків.  Медики кажуть, що вірус став підступнішим. Дивіться на графіках, як змінилася епідеміологічна ситуація в в області та Україні з початку року. Ми проаналізували. 

photo_camera Від 10 до 126 тисяч доларів: скільки вартують дачі в передмісті Тернополя та районі (ГРАФІКА)

Придбати дачу в передмісті Тернополя чи Тернопільському районі можна від 5 000 доларів. А скільки вартують дачні будинки в кожному з населених пунктів, читайте в матеріалі «20 хвилин».

Свіжий випуск

№ 34 від 25 серпня 2021

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up