This version of the page http://te.20minut.ua/active_competitions (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-08-29. The original page over time could change.
Конкурси | Тернопіль - 20 хвилин

Фотоконкурс

Фотоконкурс «Ми – щасливі Українці». Покажіть свій найбільш щасливий момент за 30 років
person 46 0 visibility 1857 chat_bubble 10

Щастя – бути вільним, щастя – бути незалежним. Бо, як говорить Ліна Костенко, «хто за що, а ми – за незалежність»!

З нагоди 30-річниці Незалежності України пропонуємо вам взяти участь у фотоконкурсі «Ми щасливі Українці». Усім учасникам фотоконкурсу редакція сайту «20 хвилин» дарує підписку на два місяці. Ви отримаєте необмежений доступ до всіх преміум-матеріалів і креативних проєктів наших журналістів. 

Впевнені, у вас вдома  зберігаються фотографії, дивлячись на які можна ще раз пережити приємні моменти. Поділіться з нами своїми теплими спогадами, особливими подіями зі свого життя, які трапилася протягом останніх 30-ти років. Подорожі, родинні зустрічі, одруження чи народження дітей... приводів насправді так багато. Це можуть бути як теперішні світлини, так і старі сімейні фото, які з роками стали ще більш цінними.

Давайте разом покажемо, що ми – щасливі. Що Україна – це країна яскравих посмішок, неповторних моментів, вільних людей. Давайте створимо власну – ЩАСЛИВУ фотоісторію нашої незалежності.

Як взяти участь:

Для того, щоб завантажити фотографію, треба натиснути синю кнопку «Взяти участь». Далі відкриється форма, за допомогою якої можна завантажити фотографію та свої дані. Звертаємо увагу: Ваше фото потрапляє на конкурс не одразу, а після модерації (перевірки відповідності змісту фото до конкурсу) адміністратором сайту.

Стартуємо 20 серпня. З цього дня приймаються фотографії на конкурс. Завантажити їх можна до 31 серпня.

Переможці:

Як ідея – Голосування розпочнеться з 31 серпня і триватиме до 5 вересня. Три учасники, які наберуть найбільшу кількість голосів, отримають підписку на сайт «20 хвилин» на цілий рік з публікацією представлених на конкурс фотографій у газеті «RIA плюс».

Всі учасники
Голосування завершиться через
00 00 00 00
днів годин хвилин секунд
Фотоконкурс "Щаслива посмішка моєї дитини". Голосування розпочато!
person 21 1352 visibility 26591 chat_bubble 0

Дитинство — найкраща пора в кожної людини, спогади про яку ми пронесемо через усе своє життя. І так важливо, щоб ці згадки були приємними і щасливими, сповненими маминої ласки, батьківської турботи, яскравих посмішок і сонячного тепла.

Це безтурботний час, коли ми пізнаємо світ з допомогою батьків, вчителів, друзів.

Редакція te.20minut.ua спільно з Стоматологією Олексюка оголошують фотоконкурс на краще родинне фото "Щаслива посмішка моєї дитини". Якщо маєте бажання поділитись щасливими моментами своєї родини, долучайтесь! Не зволікайте! Ми чекаємо ваших фотографій!

Поділіться цими чудовими моментами з нами: розмістіть на сайті світлини вашої малечі, які передають щасливі миттєвості дитинства.

Фото, за яке відвідувачі віддадуть найбільшу кількість голосів — стане переможцем конкурсу.

Умови фотоконкурсу дуже прості:

- учасники мають бути жителями Тернополя або області.

- Фото  дитини

Як взяти участь 

Для того, щоб завантажити фотографію, треба натиснути синю кнопку "Взяти участь". Далі відкриється форма, за допомогою якої можна завантажити фотографію та свої дані.

Звертаємо увагу: ваше фото потрапляє на конкурс не одразу, а після модерації (перевірки відповідності змісту фото до конкурсу) адміністратором сайту.

Стартуємо 3 серпня. З цього дня приймаються фотографії на конкурс.

Завантажити їх можна до 19 серпня. 

Голосування розпочнеться 20 серпня і триватиме до 23:59 2 вересня. 

Як проголосувати:

Щоб проголосувати за фотографію, яка сподобалася найбільше, необхідно обрати свого фаворита та натиснути на кнопку «Проголосувати». 

Автор фото, яке набере найбільшу кількість голосів, отримає подарунок від партнера конкурсу.

Всі учасники
Сьогодні у Тернополі
У Тернополі відгримів святковий феєрверк з нагоди Дня міста. Дивіться відео та фото, як це було
Масові гуляння та концерт Віктора Павліка: як тернополяни святкують День міста (ФОТО, ВІДЕО) Відпочивають та святкують День міста: репортаж з парку ім. Шевченка (ФОТО, ВІДЕО) "Підтримка глядачів просто чудова": репортаж із чемпіонату з водно-моторного спорту. День 2-й На святкуванні в Центрі Тернополя тисячі людей. Шукайте себе на фото
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Свіжий випуск

№ 34 від 25 серпня 2021

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up