This version of the page http://te.20minut.ua/DTP (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-08-29. The original page over time could change.
Дороги і транспорт, дорожні та транспортні новини - 20 хвилин Тернопіль

Дороги і транспорт

Партнер рубрики
photo_camera Масштабна аварія у Тернопільському районі: шестеро людей травмовані

Мікроавтобус, дві легківки та рейсовий автобус зіткнулися поблизу Зборова Тернопільського району.

ДТП на Тернопільщині: під колеса авто потрапив 11-річний хлопчик

Потерпілого з травмами госпіталізували районну лікарню. 

photo_camera play_circle_filled На Микулинецькій аварія: мікроавтобус перекинуло на бік (ФОТО. ВІДЕО)

Про ДТП на вулиці Микулинецькій, яке трапилась 28 серпня, редакцію повідомили читачі.  Посеред дороги, яку лише відкрили після ремонту, лежить мікроавтобус. Чи постраждали люди — наразі невідомо.

У Тернополі 28 серпня тимчасово обмежать рух на вул. Острозького

У церкві відбудеться Святкова  Літургія з нагоди храмового празника Успіння Пресвятої Богородиці та Дня міста.

photo_camera В аварії біля Скалата травмувалися чоловік і його двоє дітей

За кермом автомобіля Toyota  перебував 42-річний житель села Петриків Тернопільського району, а в салоні – двоє його дітей, 2010 та 2014 років народження. 

У Тернополі до Дня міста зробили безкоштовну парковку на вул. Білецькій, 1 (ГРАФІК)

До уваги водіїв! 27-29 серпня у Тернополі припаркувати власний транспортний засіб можна буде на вул. Білецькій, 1. У який час можна буде скористатися парковкою біля податкової — читайте в матеріалі.

photo_camera Аварія на Тернопільщині: п'ятьох постраждалих з автівок виймали рятувальники (ФОТО)

25 серпня о 14:36 на автодорозі поблизу села Бедриківці Заліщицької територіальної громади Чортківського району відбулося зіткнення легкових автомобілів Daewoo Lanos та Volkswagen Passat.

В аварії на Тернопільщині загинув 31-річний житель Чортківського району

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько другої години ночі 23 серпня на автодорозі сполученням «Хмелівка-Дорогичівка».

photo_camera play_circle_filled За вечір дві страшні аварії на Тернопільщині. Що відомо? (ВІДЕО)

Увечері 20 серпня тернополяни повідомили про дві аварії на Тернопільщині. Одна із них трапилась неподалік обласного центру. Інша - між селами Сороки та Соколів Чортківського району.  Ввідомо, що є потерпілі. 

photo_camera play_circle_filled На зупинці громадського транспорту, що на проспекті Бандери, швидка та поліція. Відео (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Відео із місця подій в редакцію надіслали читачі. Люди кжуть, що на зупинці громадського транспорту на проспекті Бандери швидка та поліція. Намагаємось з'ясувати, що трапилось.

Свіжий випуск

№ 34 від 25 серпня 2021

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up