This version of the page http://te.20minut.ua/Groshi (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-08-28. The original page over time could change.
Фінансові новини, новини фінансів та грошей - 20 хвилин Тернопіль

Гроші

НБУ підвищив офіційний курс долара на 27 серпня

Офіційний курс долара зростає четвертий день поспіль.

Молодь Тернопільської громади має змогу отримати до 50000 створивши еко-проєкт. Що для цього потрібно

Підлітки та молодь Тернопільської громади мають змогу взяти участь в екопрограмі UPSHIFT Green, створивши інноваційний проєкт, та отримати фінансування на його втілення.

НБУ підвищив офіційний курс долара. Скільки коштує євро

Долар зростає третій день поспіль.   Євро різко виріс після падіння до річного мінімуму

Сонячні панелі – навіть на балконі квартири. Як добре можна на них заробляти, радить експерт

Забезпечувати електроенергією себе і ще й продавати залишки державі, отримуючи при цьому стабільний і високий дохід. Це не сон, а реальна можливість сьогодні.  Яка ціна готової сонячної електростанції, за скільки часу вкладення окупляться і скільки вартує встановлення електроустановок у Тернополі, рахує експерт. Він же - успішний підприємець, який перетворив захоплення на справу, яка приносить непоганий прибуток.  Завдяки вашим підпискам ми можемо готувати більше цікавих матеріалів. Дякуємо за підтримку незалежної журналістики!  

Курс валют на 25 серпня: після тривалих вихідних долар додав у ціні

Курс долара зростає другий день поспіль після падіння до річного мінімуму.

За чи проти шлюбного договору? Хто укладає і скільки це коштує – коментують тернопільські адвокати

Укладення шлюбного договору викликає у суспільства неоднозначні думки.  Дехто – за, оскільки так можна захистити бажане і спати спокійно, інші ж проти, мовляв, що шлюбний договір – проєкція на розлучення. То що таке шлюбний договір, коли і як його укласти, що саме там можна прописати, які майнові права і не тільки захистити, радять адвокати. Розповідаємо про досвід тернополян. Завдяки Вашим підпискам ми можемо готувати більше цікавих матеріалів. Дякуємо за підтримку незалежної журналістики!  

За скільки можна найняти адвоката в Тернополі. Дивіться, що входить у послуги

Професія адвоката — одна із найбільш оплачуваних професій як в світі, так і в Україні. Скільки ж заробляють тернопільські адвокати? Аналізуємо гонорари адвокатів у різних справах. Хто і як повертає витрати на адвоката? Кому належить право на безкоштовну допомогу професійного адвоката, пояснюємо. Завдяки Вашим підпискам ми можемо готувати більше цікавих матеріалів. Дякуємо за підтримку незалежної журналістики!  

photo_camera Зібрались на шашлики? Ми порахували, у скільки це обійдеться та як змінились ціни за 10 років

На свята та вихідні багато тернополян готуються йти з родинами чи друзями на шашлики. Ми порахували, скільки коштує все необхідне в місцевих супермаркетах та дізналися, у скільки обходився такий пікнік на природі 10 років тому.

У Тернополі стартує конкурс кращих учнівських проєктів «Шкільний громадський бюджет 2022»

Пілотний проєкт «Шкільний громадський бюджет», який стартував у Тернопільській міській територіальній громаді в 2020 році, отримав безліч позитивних відгуків від учнів та педагогів, тож впровадження проєкту продовжується.

photo_camera play_circle_filled Шторки примірочних просвічуюються, а покупців — натовпи. Ми порівняли секонд-хенди у Тернополі

Журналісти «20 хвилин» відвідали декілька магазинів з секонд-хендом та порівняли їх за ціною та асортиментом. Ми оцінили не тільки асортимент одягу, але й його різноманіття, примірочні, ціни, кількість контрольних ваг, тощо Які ж секонд-хенди зручніші? Де більший вибір? І головне — де купувати дешевше? Відповіді на питання ви знайдете у нашому матеріалі.

Свіжий випуск

№ 34 від 25 серпня 2021

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up