This version of the page http://te.20minut.ua/Dityam (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-08-28. The original page over time could change.
Дітям - новини про дітей та молодь - 20 хвилин Тернопіль

Дітям

Компенсація чи пакунок малюка? Що з липня можуть отримати тернополянки і як це зробити? (КАРТА)

У липні породіллі зможуть офіційно вибирати між натуральною допомогою «Пакунок малюка» та її грошовою компенсацією. Чи вже є у тернопільських лікарнях Пакунки? Куди звертатися за грошовою компенсацією і скільки вона становить: алгоритм дій. Авторизуйтесь, або підпишіться, і завдяки Вашій підтримці ми зможемо готувати більше цікавих матеріалів.  

Що робити, якщо не дають бачитися з дитиною після розлучення? Поради психолога і юриста

Після розлучення колишнє подружжя часто не може дійти згоди щодо виховання дітей.  Дізнаємось, якими способами можна визначити порядок участі у вихованні дитини, аби обоє батьків були присутні у її житті. Про механізм встановлення графіку зустрічей з дитиною розповідає спеціалістка Служби в справах дітей нашого міста. Чи можуть звертатися у Службу баби і діди? Як їм встановити свій графік побачення з онуками? Завдяки Вашим підпискам ми можемо готувати більше цікавих матеріалів. Дякуємо за підтримку незалежної журналістики!

Складаємо валізу та аптечку на відпочинок дітям. Що радять тернополянки? (ІНФОГРАФІКА)

Збираючись на літній відпочинок, мамусі сповнені хвилюванням, адже мусять як слід потурбуватися за дітей. Дитині на відпочинок потрібно чи не найбільше речей. Кажуть, чим менша дитина, тим більше необхідного. Окремо потрібно потурбуватися за аптечку, та і набір у дитячу валізу також специфічний – потребує підвищеної уваги. Поради від тернопільських мамусь та лікаря, що не забути на відпочинок.  Ми підготували для вас інфографіку, щоб збори на відпочинок з малям пройшли швидко і точно, а сам відпочинок не став справжнім пеклом. Авторизуйтесь, або підпишіться, і завдяки Вашій підтримці ми зможемо готувати більше цікавих матеріалів.  

На Тернопільщині з будинку сімейного типу зник 14-річний хлопець. Допоможіть розшукати (ФОТО)

Працівники Чортківського РВП розшукують Білоусова Вадима Володимировича, 2007 року народження.

1 червня теплоходи, що курсують Тернопільським ставом, безкоштовно кататимуть дітей до 16 років

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей у Тернополі та населених пунктах міської територіальної громади проходять різноманітні розважальні та інтерактивні заходи.

Що відбуватиметься у Тернополі з нагоди Міжнародного дня захисту дітей (ПРОГРАМА)

У вівторок, 1 червня у Міжнародний день захисту дітей в парку ім. Тараса Шевченка впродовж дня заплановано провести ряд цікавих та інтерактивних заходів.

8-й Чілдрен Кінофест розпочато! Де дивитися і коли

28 травня розпочинається 8-й фестиваль мистецтва кіно для дітей і підлітків «Чілдрен Кінофест». Захід проходить безкоштовно в кінотеатрах понад 20-ти українських міст до 2 червня, а також онлайн на сайті online.childrenkinofest.com до 6 червня.

У Тернополі з'явиться ще один новий універсальний спортивний майданчик. Де саме?

Цими днями триває облаштування ще одного нового спортивного майданчика.   Він незабаром з'явиться у дворі на вул. Київській, 9 

Троє немовлят отримали почесну відзнаку «Народжений у Тернополі». Що це за нагорода?

З нагоди відзначення 481-ї річниці від дня заснування міста у Тернополі стартувала акція «Народжений у Тернополі».   Цьогоріч троє немовлят уже отримали свої відзнаки.

Батьки обурені: чому діти змушені мерзнути у школах та садках. Чи повернуть тепло в навчальні заклади?

Тернополяни скаржаться, що діти у школах та садках мерзнуть. Вчителі та вихователі наразі просять батьків тепло одягати своїх чад, а в управлінні освіти... питання вивчають. А невже перед тим, як виключати опалення, не можна було звернути увагу на те, що погода погіршиться?! Це питання ми адресували чиновникам. 

Свіжий випуск

№ 34 від 25 серпня 2021

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up