This version of the page http://te.20minut.ua/Avto (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-08-26. The original page over time could change.
Автомобільні новини, новини авто й мото тематики - 20 хвилин Тернопіль

Авто

Скільки коштують вживані авто на Тернопільщині та які марки найпопулярніші? Ми проаналізували

За допомогою даних з сайту AUTO.RIA журналісти «20 хвилин» порахували середню ціну та ціновий діапазон найпопулярніших марок та моделей  вживаних автомобілів у Тернопільській області.

Авто до трьох тисяч доларів: ми зібрали ТОП-10 іномарок, які можна придбати на Тернопільщині

Ми підібрали ТОП іномарок вартістю до трьох тисяч доларів, які можна придбати в області. Знайомтеся з їх цінами, історіями виходу на авторинок і технічними характеристиками.

Скільки вартують вживані автомобілі на Тернопільщині. Ми порахували середні ціни на популярні моделі

Вживані авто користуються чималою популярністю серед автомобілістів, які бажають придбати власний транспорт. Ціни на них залежать від чималої кількості факторів і змінюються постійно. А скільки зараз вартують популярні вживані автомобілі, що продають на Тернопільщині? І як "не прогоріти", купуючи машину? 

play_circle_filled Одна машина перекинулася, в іншої відірване колесо. Аварія на об'їзній біля Теребовлі

Про аварію на об'їзній біля Теребовлі, а саме поблизу села Воля, редакцію "20 хвилин" повідомила читачка Катерина.

На вулиці Будного поблизу АТБ зіштовхнулися дві іномарки, одна з них розтрощена (ОНОВЛЕНО)

Про аварію біля супермаркету АТБ на вулиці Степана Будного редакцію "20 хвилин" повідомили читачі.

Скільки коштує навчитися водінню у Тернополі? Ми зібрали актуальні ціни в автошколах (КАРТА)

Карантин, постійний острах того, що громадський транспорт в Тернополі зупиниться чи давнє бажання керувати автомобілем. У кожного свої мотиви піти в автошколу. Ми зібрали для вас актуальні ціни та позначили на карті локації закладів, де можна здобути знання кермувальника. 

Чи вигідно купувати авто за кордоном? Ми порахували, скільки коштуватиме розмитнення

Обрати та придбати автомобіль закордоном – це лише половина справи, а от розмитнення займе немало часу та зусиль. У цьому матеріалі ми пояснимо, як формується ціна за розмитнення, який пакет документів потрібно мати та за які автомобілі ви сплачуватимете менше. Що  треба зробити тим, хто ввіз авто раніше чи планує це зробити? Корисні поради знайдете в матеріалі. 

У Польщі автобус на тернопільських номерах потрапив у ДТП, є загиблі. Ексклюзивні подробиці "20 хвилин"

Рейсовий автобус Познань-Херсон в ніч на 6 березня потрапив у ДТП поблизу польського міста Кашиче. Шість пасажирів загинули. троє жінок та троє чоловіків, 41 травмований, повідомляють нам колеги з Gazety Wyborczej.  Як стало відомо редакції "20 хвилин" від польських колег, автобус — на тернопільських номерах. 

Уряд змінив порядок державної реєстрації, перереєстрації та зняття з обліку транспортних засобів

Відповідну постанову Кабінет Міністрів прийняв 16 грудня.

Третя аварія за вечір: на Об'їзній два легковика зіткнулися "лоб в лоб"

Аварія на Об'їзній Тернополя сталася ввечері першого грудня.

Свіжий випуск

№ 34 від 25 серпня 2021

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up