This version of the page http://zt.20minut.ua/novini-kompanij (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-08-16. The original page over time could change.
Новини компаній - 20 хвилин Житомир

Новини компаній

Домашня медтехніка

Медичні вироби - це засоби першої необхідності, які завжди повинні бути у вас під рукою. У будь-який невідповідний момент в житті може статися критична ситуація, до якої ви можете бути не готові. Потурбуйтеся про своє здоров'я завчасно. У вашому домі завжди повинна бути необхідна медтехніка для термінової діагностики вашого стану. До таких приладів відносяться: тонометри, що дозволяють визначити рівень артеріального тиску, термометри, що визначають температуру тіла, глюкометри, які використовуються для діагностики рівня глюкози в крові (актуально для діабетиків), пульсоксиметри, що показують ступінь насиченості крові киснем та інші корисні прилади.

Діабет Фест запрошує Житомир!

Після майже 2-річної перерви DiabetFest ПОВЕРТАЄТЬСЯ! 

Корисні поради для догляду за своїм авто у Житомирі

Догляд за автомобілем ‒ це постійний та комплексний процес, який потребує від водія транспортного засобу чималої концентрації та зусиль. Якщо ви стали щасливим власником свого першого авто, варто прислухатися до основних порад, які допоможуть вам зберегти машину у чудовому стані.

Чутки і факти про нові Епл Вотч 7

Вже всім відомо про те, що вже восени поточного року Apple представить свої нові «розумні» годинники. Якщо вірити наявній інформації, ця новинка буде краще своїх попередників, як в плані зовнішнього вигляду, так і за своєю внутрішньою начинкою.

Самые вкусные блюда из рыбы

Многим людям кажется, что они не любят рыбу, однако в большинстве случае неприязнь основана на неудачном опыте. Неправильно приготовленное блюдо, несвежие ингредиенты и даже плохое настроение могут стать причиной того, что рыба в свое время не понравилась.

Затеняющая сетка для теплицы

Затеняющая сетка – мастхев каждого садовода любителя, дачника и любого человека, который занимается выращиванием растений. С помощью этого материала можно увеличить урожай, получить его в большем количестве и намного раньше положенного срока. 

Як відрізнити якісні автозапчастини від підробок?

Перед автолюбителем, який купує запчастини сам, варто одвічне питання: купити запчастини в фірмовій упаковці або ті, що упаковані не менш привабливо, але не оснащені логотипом. В уявленні більшості покупців оригінальні запчастини - кращі для будь-якого автотранспорту. Але і ці деталі, як не дивно, діляться на групи. У групах можуть перебувати деталі однакової якості, але на ринку вони представляються по-різному.

Как работают системы вентиляции и кондиционирования

Вентиляция и кондиционирование: особенности систем Системы вентиляции и кондиционирования воздуха являются ключевыми для обеспечения комфортных условий в жилых и рабочих помещениях. И в квартире, и в офисе надеяться только на естественные процессы воздухообмена можно далеко не всегда. А без свежего воздуха комфортной температуры пребывание в любом помещении может превратиться в настоящее испытание. Существуют СНИПы по отоплению, вентиляции и кондиционированию, и при выборе оборудования это обязательно должно учитываться. Например, если выбрать системы недостаточной производительности, то они банально не будут справляться со своими главными функциями. 

Какое влияние суперпластификатор оказывает на свойства бетона?

Суперпластификатор для бетона является химической добавкой, которая после введения в цементный раствор улучшает его физико-химические характеристики. В результате смесь становится более подвижной и удобноукладываемой, а также увеличивается эксплуатационный срок возводимых объектов.

Привітання лідера Житомирської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка» Олега Дзюбенка з Днем Конституції України

Голова Житомирської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка» Олег Дзюбенко вітає вас з Днем Конституції України.

Свіжий випуск

№ 25 від 14 липня 2021

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника. З 1 вересня 2017 року по 31 серпня 2018 р. редакція бере участь в проекті «Просування реформ в регіони», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейською правдою» за фінансування ЄС.

keyboard_arrow_up