This version of the page http://zt.20minut.ua/DTP (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-08-16. The original page over time could change.
Дороги і транспорт, дорожні та транспортні новини - 20 хвилин Житомир

Дороги і транспорт

УВАГА! Закриття руху у зв’язку з аварійними роботами: об’їзд через обласний центр

За повідомленням пресслужби САД у Житомирській області рух транспортних засобів автомобільною дорогою М-06 Київ – Чоп (Північний обхід міста Житомир) 17 серпня з 8:00 до 18:00 години буде закрито.

У зв’язку з аварійними роботами 17 серпня Північний обхід міста буде перекрито: об’їзд через обласний центр

Рух транспортних засобів автомобільною дорогою М-06 Київ – Чоп (Північний обхід міста Житомир) 17 серпня з 8:00 до 18:00 години буде закрито.

На Звягельщині травми у ДТП отримала пішохід: поліція розслідує обставини

Дорожньо-транспортна пригода сталася 12 серпня близько 09.50 у с. Гульську Новоград-Волинського району. Поліція розпочала досудове розслідування.

Для поїздок на «Korolov Avia Fest» будуть організовані автобусні маршрути і соціальне таксі

14-15 серпня для всіх бажаючих відвідати фестиваль організовано підвіз  з 10:00 до 23:00 години автобусним маршрутом «Майдан Перемоги - Аеропорт».

На автошляху Київ-Чоп у ДТП потрапив автомобіль з Івано-Франківщини

Дорожньо-транспортна пригода сталася 10 серпня на автошляху Київ-Чоп поблизу с. Теснівки. Поліцейські відкрили кримінальне провадження.

Увага! На вихідних з шести смуг Київського шосе працюватимуть дві

14-15 серпня в’їзд та виїзд з Житомира у районі аеропорту буде організовано двома смугами, - повідомляє міська рада.

«Автогерої»: головні житомирські порушники ПДР за тиждень

Гуляючи Житомиром, часто можна спостерігати картину, як авто припарковане не за правилами, водії повертають, не вмикаючи покажчика повороту, виконують розворот, де їм заманеться, або не дотримуються елементарних правил дорожнього руху.

На Андрушівщині потяг насмерть збив чоловіка

Прикрий інцидент трапився вчора, 11 серпня, у Бердичівському районі. Внаслідок потрапляння під потяг загинув чоловік, 1967 року народження, мешканець с. Бровки Перші (Андрушівська ТГ).

На трасі Київ — Чоп зупинили вантажівку. якою керував водій з підробленим посвідченням

Патрульні виявили у водія, ймовірно, підроблене водійське посвідчення.

У Коростені 13-річний велосипедист потрапив під колеса автомобіля

Дорожньо-транспортна пригода сталася 10 серпня близько 17:20 на вул. Жмаченка в районному центрі.

Свіжий випуск

№ 25 від 14 липня 2021

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника. З 1 вересня 2017 року по 31 серпня 2018 р. редакція бере участь в проекті «Просування реформ в регіони», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейською правдою» за фінансування ЄС.

keyboard_arrow_up