ЛІТНІ ШИНИ ДЛЯ ЛЕГКОВИХ АВТОМОБІЛІВ

Це прекрасна подорож - Спокій та впевненість за будь-яких умов

Не дозволяйте холодній літній погоді неприємно дивувати вас. Літні шини Nokian Hakka відмінно працюють впродовж усього сезону: від перших весняних днів до холодних осінніх вечорів, як на сухому асфальті траси, так і розмитій дощем заміській дорозі.

Nokian Hakka Green 3

Новинки Перемоги в тестах Розширена гарантія Електромобілі
4.6 | 88 reviews

Екологічні літні шини преміум-класу для легкових автомобілів

Нові шини Nokian Hakka Green 3 вміло поєднують безпеку у дощову погоду та легке кочення. Розроблені для мінливої північної погоди, Nokian Hakka Green 3 поводяться безпечно та збалансовано у дощові дні, економлять пальне та забезпечать багато кілометрів насолоди від водіння. Розраховані на сімейні автомобілі меншого та середнього розмірів, ці нові шини преміум-класу також пропонуються у різноманітних розмірах для гібридів та електромобілів.
Докладніше

Nokian Hakka Black 2

Розширена гарантія Електромобілі
4.5 | 356 reviews

Потужні та спортивні автомобілі

Нова літня шина Nokian Hakka Black 2 майстерно впорається з найскладнішими умовами мінливого літа. Nokian Hakka Black 2 забезпечує стабільне й передбачуване керування на складних ділянках дороги, під час різкого маневрування та проходженні поворот...
Докладніше

Nokian Hakka Blue 2

Розширена гарантія Електромобілі
4.5 | 571 reviews

Легкові та сімейні автомобілі середнього розміру

Nokian Hakka Blue 2 дозволяє зберегти контроль на мокрих дорогах, забезпечує надійне гальмування і без жодних зусиль запобігає акваплануванню. Відчуття спокою і цілковитого контролю над автомобілем робить водіння легким, логічним і приємним навіть...
Докладніше

Nokian Hakka Green 2

Розширена гарантія Електромобілі
4.5 | 558 reviews

Економічні сімейні автомобілі

Нова літня шина, що пропонує унікальну безпеку для наших доріг. Шина ефективно запобігає акваплануванню, економить пальне та експлуатується довше.
Докладніше

Nokian Nordman SX2

5 | 1 reviews

Малі та середні економічні автомобілі

Nokian Nordman SX2 – нова міцна літня шина з хорошими показниками зчеплення та керованості. Ця новинка родини Nordman, яка була розроблена для невеликих та середніх автомобілів, гарантує безпечне водіння за будь-яких погодних умов.
Докладніше

Nokian Nordman SZ2

Новинки
Залишити відгук

Форма протектора ідеально підтримує точність реакцій цієї спортивної шини. Жорсткі внутрішні та зовнішні плечові зони з'єднуються з протекторними блоками, пов'язаними між собою поздовжніми ребрами. Широкі масивні ребра покращують жорсткість шини ...
Докладніше

95 % – стільки рецензентів рекомендують нашу продукцію

Вибагливі споживачі прагнуть купувати найкращі товари.  За роки споживання у них добре розвивається відчуття того, чи зроблений вибір був правильним.

Оцініть ваші шини!

Напишіть власний відгук Переглянути відгуки про продукт

Усього відгуків про продукт
16186
4.5