This version of the page http://ford.ua/novyny2 (40.118.102.46) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-07-29. The original page over time could change.
Ford Ukraine - Ford святкує випуск 10-мільйонного автомобіля Mustang

Ford святкує випуск 10-мільйонного автомобіля Mustang

Кельн, Німеччина, 10 серпня 2018 р.– Компанія Ford святкує випуск 10-мільйонного автомобіля Mustang – лідера продажів в Америці серед спортивних автомобілів за останні 50 років і в усьому світі три останні роки поспіль.

 
10-мільйонний Ford GT Mustang моделі 2019 р. білого кольору, виготовлений на складальному заводі компанії Ford у Флет-Рок, шт. Мічиган, є високотехнологічним автомобілем із шестиступеневою коробкою передач, 460-сильним двигуном V8, відкидним верхом та найсучаснішими системами допомоги водієві. Перший серійний автомобіль Mustang із трьома передачами та двигуном типу V8 потужністю 164 к.с. був такого ж кольору та мав таку ж назву моделі (VIN 001).
 
«Mustang є серцем і душею нашої компанії та улюбленим автомобілем в усьому світі», - каже Джім Фарлі (Jim Farley), президентFord Motor Company, відповідальний за глобальні ринки. – Коли я бачу автомобіль Mustang на вулиці Детройта, Лондона або Пекіна, я відчуваю таке ж хвилювання, яке було в мене, коли я придбав свій перший Mustang купе моделі 1966 р., на якому я їздив по країні, коли мені ще не виповнилося 20 років. Ім'я Mustang завжди приваблює, якою б мовою ви не розмовляли».
 
Компанія Ford відзначає цю знаменну подію святковими заходами для своїх співробітників у штаб-квартирі компанії в Дірборні та на складальному заводі у Флет-Рок, США. Під час цих заходів можна буде побачити в повітрі три винищувачі часів другої світової війни Р-51 Mustang, також відбудеться автопробіг автомобілів Mustang різних моделей, які виготовлялися протягом більш ніж 50 років, від Дірборну до Флет-Рок, де тепер виготовляються автомобілі Mustang.
 
Протягом 54 років автомобілі Mustang виготовлялися у м. Сан-Хосе, шт. Каліфорнія, та м. Метучен, шт. Нью-Джерсі, але першим місцем виготовлення Mustang є Дірборні шт. Мічиган
 
  
Бестселер серед спортивних автомобілів
За результатами аналізу даних щодо загальної кількості зареєстрованих у США спортивних автомобілів усіх класів за 1966-2018 рр., наданих компанією IHS Markit, Mustang залишається лідером продажів в Америці вже понад 50 років.
 
Після початку продажів Mustang у Європі в 2015 році компанією Ford там було продано понад 38 000 цих культових авто.
 
Минулого року за кількістю продажів Mustang залишив позаду Porsche 911 у 13 європейських країнах, зокрема у Великій Британії та Іспанії. Лідерами за продажами автомобілів Mustang у Європі в 2017 р. стали Німеччина, Велика Британія, Франція, Бельгія і Швеція.
 
Кращий, ніж будь-коли
Остання модель Ford Mustang перевершує своїх попередників за технологічністю, ходовими характеристиками та можливостями персоналізації.
 
Новий Ford Mustang має більш естетичний зовнішній вигляд та оновлений салон із 12-дюймовим дисплеєм панелі цифрових приладів і оздобленням із приємних на дотик матеріалів. 5-літровий 450-сильний двигун Ford V8 і 10-ступенева АКПП забезпечують прискорення від 0 до 100 км/год за 4,3 секунди, витрату пального 12,1 л на 100 км і викиди CO2 – 270 г/км.* На версії з ручною шестиступеневою коробкою передач використовується нова технологія компанії Ford для забезпечення відповідності швидкості обертання і більш плавного та швидкого переходу на нижні передачі з короткочасним різким відкриттям дросельної заслінки потужного двигуна.
 
Також у моделі використані такі сучасні технології як регульована підвіска MagneRide®, можливість вибору режиму керування та нова система регулювання інтенсивності вихлопу Active Valve Performance Exhaust з інноваційним режимом «Хороший сусід», який можна використовувати під час поїздок вночі або рано-вранці, щоб не заважати сусідам. Серед технологій допомоги водієві – система запобігання зіткненням із системою виявлення пішоходів, а також система утримання смуги руху.
 
Крім цього, раніше цьогоріч компанія Ford презентувала спеціальну версію цього автомобіля Ford Mustang Bullitt на честь 50-й річниці легендарного фільму «Булліт» кіностудії Warner Brothers, який оснащено двигуном V8 об'ємом 5,0 л підвищеної потужності.
 
Сьогодні випускається вже шосте покоління автомобілів Ford Mustang. Крім того, що модель Mustang залишається лідером продажів, сторінка Mustang на Facebook отримала більше лайків, ніж сторінки будь-яких інших автомобілів.
 
 

# # #

 
 
Авторські права на фільм BULLITT та всі його персонажі й елементи належать Warner Bros. Entertainment Inc. (© та ТМ) (s18)
 
MagneRide є товарною маркою BWI Group