This version of the page http://te.20minut.ua/novini-kompanij (31.41.220.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-07-27. The original page over time could change.
Новини компаній - 20 хвилин Тернопіль

Новини компаній

Будуй своє успішне майбутнє разом з Вінницькою ІТ-Академією (новини компаній)

            Кожен в України в праві отримати достойну освіту, яка буде ключем до світлого, забезпеченого майбутнього та омріяної роботи. Часто незахищені верстви населення залишаються незреалізованими в своєму житті, оскільки зустрічаються сам на сам з життєвими труднощами. Або АТОвець який нещодавно повернувся зі сходу і не може знайти достойної роботи та повноцінно забезпечити власну родину.  

Англійська з Вінницькою ІТ-Академією - результат гарантовано! (новини компаній)

 Володіння англійською мовою відкриває перед нами багато доріг. Завдяки такому навику можливо отримати омріяну роботу, подорожувати або навчатися за кордоном, будувати кар’єру, вільно спілкуватися з іноземним замовником. Постає питання, як покращити скіли з іноземної, особливо коли обмаль часу та не бажаєш бути “прив’язаним” до аудиторних занять?  

Кінотеатр майбутнього відкрився в Тернополі (новини компаній)

Новий. Сучасний. Технологічний. Кінотеатр MIROMAX у ТРЦ «Подоляни» у місті Тернопіль!

Вінницька ІТ-Академія задає передові стандарти освіти (новини компаній)

Щороку тисячі магістрів у вищих навчальних закладах по всій Україні завершують своє навчання та відправляються у вільне плавання з пошуку роботи. Великий відсоток з них починає працювати ще під час навчання, як правило, не за спеціальністю. Після випуску перед кожним таким молодим спеціалістом постає вибір - продовжувати працювати на знайомому місці (не за спеціалізацією, зате уже маючи досвід і, можливо, певний кар’єрний ріст) чи відправлятися на пошуки роботи по отриманій спеціалізації.

Доставка їжі NONAME: мексиканські страви, які ви точно захочете знову (новини компаній)

Чи чули Ви коли-небудь щось про мексиканську культуру та національну кухню? Якщо ні або ж Ви лише плануєте, щоб мексиканська їжа стала окрасою Вашого столу, тоді Вам варто завітати до ресторану NONAME, в якому Вам точно сподобається мексиканська кухня Тернопіль!

Чому більшість обирає гігабіт? (новини компаній)

Потрібно терміново надіслати файл великого обсягу, а 100 Мбіт/с інтернету виявилося недостатньо? Всі члени сім’ї проводять активне соціальне життя, а сигналу wi fi не вистачає? 

У «Контінентал Фармерз Груп» розпочалися жнива (новини компаній)

У «Контінентал Фармерз Груп» стартували жнива. Компанія розпочала збір ранніх зернових культур, зокрема приступила до обмолоту озимого ячменю. Наступним «Контінентал» молотитиме озимий ріпак, пшеницю та жито. Під час першої хвилі жнив аграрії планують зібрати врожай із загальної площі 89,4 тис. га, з яких 43,4 тис. га – озимої пшениці, 33,2 тис. га – озимого ріпаку, 11,9 тис. га – озимого ячменю та 529 га – жита.

Що таке КТ? Підготовка та дослідження (новини компаній)

Комп'ютерна томографія (КТ) — метод рентгенівського сканування, при якому пучок рентгенівського променя пошарово та поступово проходить через тонкий шар тканин. Цей метод дослідження дозволяє чітко обстежити кістки, внутрішні органи, судини та самі тканини.

Шафа-купе для передпокоїв — завжди гарний вибір (новини компаній)

Якщо українцям необхідна система для зберігання речей для передпокоїв, більшість людей останнім часом обирає моделі «купе».

«Наша єдина мета – працювати на землі, вирощуючи гідні врожаї» (новини компаній)

 Віктор Вальчук про земельну реформу та позицію «Контінентал» стосовно відкриття ринку землі в Україні

Свіжий випуск

№ 29 від 21 липня 2021

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up